hdi128 kirjutas:Noo niisiis. Natuke juhm nagu ma olen aga ons kuskil ka mingit piltidega enam-vähem

jutustust kuidas seda asja proovida teha. Tean et internet on suur ja põhjatu aga abi oleks teretulnud.
ei ole küll materjali uurinud sulle sest polnud endalgi vaja, aga ma mõtlen et sul miskid teadjamad mehed pidid abiks olema, kes küll tahtsid asja metsa visata, et kas neil ei ole siis neid teadmisi see lihtne asi lahti võtta? Ise ma mingi eriline teadja mees pole, kuid endast teadjama mehega kes mul abis oli, sai asi korda tehtud ja ei paistnud midagi ulmelist, inimene kes korra seda lahti võtnud saab teinekord isegi hakkama...ja pealegi kolbi tagasi pannes kulub abimees ära, kes aitab kolvile kaitsekummi ümber saada ilma et teine pool suporti küljest soonest ära tuleks. ja see suport, see peaks olema mingi mitte roostetav materjal(väh minu masinal tagumised on), et suporti enda tööpind väga tuksi minna ei saa kui sinna mingit liiva sisse pole aetud vms...et ise arvan et sul pigem kolb omadega läbi, sest eks see kaitsekumm ikka väsib ja niiskus pääseb sisse ja on niiskusele apram.
aga kolvi peaksid kergemini välja saama kui võtad suporti sadula küljest lahti kuid pidurivedeliku vooliku küljest lahti ei lase ja pumpad pid pedaali seni kuni peaaegu väljas, lõpus lihtsalt keerates tõmbad välja kui oled suporti pid vooliku ja pid trossi küljest lahti võtnud.