goilf 2 käigukast.???
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: vw golf2/ Golf 3 1.6 55kw
goilf 2 käigukast.???
hei.. mm igastahes algusest.... Mul on golf 2 ss 1.6mootoriga põllurallikas sellline igastahes mõtlesin et teeks rahulikumat sõitu sõitsin ss 1 k'iguga august sõitsin üli rahulikult läbi ja kerge kolks käis jaa korraga vaatasin et tagurpidi käiku enam pole ja vaat kui paned käigu sisse ss peaks paigal olema aint ette ja taha liikuma kuid mul liigub see igas suunas (no ok diagonaalis ei liigu) igastahes liigub veel mingi käik läheb sisse et vb keegi oskab midagi öelda mis võiks probleemiks olla?????

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: goilf 2 käigukast.???
hoovastik vast puruks - uuri kapoti alt lähemalt (või salongist nahkkatte alt), siitpoolt arvutiekraani hästi ei paista 

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
ehh.. no ma püüan üritan kuskilt targemaid tüüpe sebida kes teaksid asjast paremini ise vääga võhik veel kuid kange isu korda teha aga no mida rohkem varjante on mis puru on seda parem on saabgi õppida uurida asja...
-
- Huviline
mm vaatsin ett käiku pole sissejäänud et esimene lääb ilusti sisse kuid teised ss nondega on jama igastahes 2.3.4 käigu sisse paned ss tundub nagu poleksgi sissepannud selle et se kang on seal otsas nagu kes teab missasi ja võtsin selle kummiasja ära vaatasin et kuidas se tagurpidi käik peaks käima et to läheb sinna kuskile alla proovisin panin tegin kuid tagurpidi käiku pleee

-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
- Tänanud: 2 korda
Selles mõttes, et kui sa õpiksid ennast korralikumalt väljendama ja kirjutama, siis oleks teistel ka oluliselt lihtsam sulle nõu andma. Mina ei saanud sinu viimasest postitusest küll midagi aru.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!