Oskab keegi öelda mis eesmärki need täidavad? On üldse vajalikud?
Tean, et käivad seal vahel aga praegu klotse vahetama hakates enda omal ei leidnud. Ju on keegi neid mitte vajalikuks pidand.
Mõtlengi, et kas ostan juurde või laon samuti kokku nagu oli, kõik ju toimis ka nendeta
Ei hakka uut teemat tegema aga ostsin klotsid ja plekijublakaid oli kaasas 4 aga neid ma ei suutnud sinna vahele toppida ainult 2 mahtus kas se on normaalne?
KaimzGTD kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema aga ostsin klotsid ja plekijublakaid oli kaasas 4 aga neid ma ei suutnud sinna vahele toppida ainult 2 mahtus kas se on normaalne?
üks käib üleval ja teine all supordi raami ja klotsi vahele, on tulnud ette et odavama tootja plekke tuleb natuke ''tuunida'' et sobiksid.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Need ,,pleki ribad,, hoiavad ära,et piduri klotsid ei kulutaks malmist vastust.Väike vibratsioon on seal alati. Piduri klotsi klõbinat hoiab eemal klotsi küljes olev vedru. Jutt taga piduritest ja ketas variant [VW Bot: "Keel korda!"].
T6nis2 kirjutas:Need ,,pleki ribad,, hoiavad ära,et piduri klotsid ei kulutaks malmist vastust.Väike vibratsioon on seal alati. Piduri klotsi klõbinat hoiab eemal klotsi küljes olev vedru. Jutt taga piduritest ja ketas variant [VW Bot: "Keel korda!"].
Jutt jumala õige, aga kõigil polegi vedrusid. Kindlalt oskan väita, et 239mm pole neid. Gti-l peaks juba olema jah
Viimati muutis Boxerdaja, 09 Aug 2010, 21:31, muudetud 1 kord kokku.
KaimzGTD kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema aga ostsin klotsid ja plekijublakaid oli kaasas 4 aga neid ma ei suutnud sinna vahele toppida ainult 2 mahtus kas se on normaalne?
ühele poole peaks minema 2 plekki, üks alla ja teine üles piduri suporti ja pidurisadula vahele. kuidas sa neid sinna toppisid, panid 2tk kokku v mismoodi?
ühele poole peaks minema 2 plekki, üks alla ja teine üles piduri suporti ja pidurisadula vahele. kuidas sa neid sinna toppisid, panid 2tk kokku v mismoodi?
ei pannud 2 kokku vaid puht füüsiliselt ei mahtunud enam teine plekk vahele ülespoole ja pinnad olid kõik kuni metallini puhtad, aga seda klotsi kolinat enam ei ole, vähemalt nagu ennem niiet mina olen rahul
njah, muidugi ma ei kujuta ette kuidas G3 see suporti ja sadula vaheline ruum on, endal bora ja läksid ilusasti need plekid vahele, ühel pool olemas plekid, teisel pool mitte ja ei mingit kolinat...muidugi klotsid vedruga minul.