Tere rahvas!
Kuidas oleks vïmalik netist välja uurida milline hooratas mu autole sobib? Mul teeb se häält ja leidsin netist yhe pakkumise "Sachs nr 2294000003" autoks siis 2,0tdi DSG 103kw 06a.
Ja samas kysimus kui selle vahetusega hilineda kui suurt kahju ta autole teha vïb kas lihtsalt jääbki kolisema vï viskab ykskord lihtsalt sealt selle ratta välja?
Viimati muutis pppp, 12 Aug 2010, 08:32, muudetud 1 kord kokku.
lendab laiali siis lööb kasti korpuse puruks ja sellisel juhul juba uut kasti vaja. Eeldan et selline lõbu juba mitu korda kallim kui see niigi kallis DMF.
Einohh ega asi polegi selles et ma tahaks remontimata jätta ja kokku sellega hoida, lihtsalt tekkis huvi, et kas on kellelgi ta nii p..se läinud, et oleks tekitanud suuremaid purustusi? Aga ikkagi kysimus kas saab netist kuskilt uurida kasvï vin koodi järgi varuosa sobivust vï peab ikkagi ainult esinduse minema kui kellelgi äkki on m¨ni programm siis vïks PS-is märku anda ma annaks oma vini ja saaks kontrollida varuosakoodi?
TDI club.com foorumis ringi kolades ikka võib leida, kus asi nii laiali lennanud et kasti korpus viga saanud. Ja seda ei oska keegi öelda millal ja kuidas lendab. Teeb ta sul muidu kõva häält?
copilot kirjutas:TDI club.com foorumis ringi kolades ikka võib leida, kus asi nii laiali lennanud et kasti korpus viga saanud. Ja seda ei oska keegi öelda millal ja kuidas lendab. Teeb ta sul muidu kõva häält?
mitte veel väga aga kui panna raadio autos kinni ja siis kuulata siis nagu klohmiks kyll kuskil midagi ei oska sellesm¨ttes öelda kui k¨vasti pole varem kuulnud teisi passateid ja puudub v¨rdlusmoment.
Sellest hoorattast mille koodi ma yles panin kysitakse ainult 3kilo ja on tuttuus sellest tuligi m¨te et kui sobiks siis ostaks ära, aga igaksjuhuks mingit junni keldri osta mis ei sobi ei tahaks osta
Sachsi kataloogis sellise koodiga hooratast ei leia. Google leiab paar müügitkuulutust, kus väidetakse, et antud hooratas sobib AHU, AHH, AWX, ATJ, AJM mootoritele. B6 Passatil neist ühtki enam kasutatud ei ole.
pppp kirjutas:Sachsi kataloogis sellise koodiga hooratast ei leia. Google leiab paar müügitkuulutust, kus väidetakse, et antud hooratas sobib AHU, AHH, AWX, ATJ, AJM mootoritele. B6 Passatil neist ühtki enam kasutatud ei ole.