Peatoe sees LCD

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
niinekas
Huviline

Peatoe sees LCD

Lugemata postitus Postitas niinekas »

Kus sellist assja saab osta, on need juba mingi valmis toodang koos peatoega või peab ikka sisse ehitama ise selle? Kuidas sellisel asjal hääl käib, kas läbi auto kõlarite? Vaatasin et lapsel oleks huvitav tagaistmel vaadata igasugu assju. Või kas ültse soovitate, on kellegil kogemusi oskab keegi jagada mulle võimalikult palju inffi? Sellist midagi mõtlen, sorry kasutan siin Viplala auto pilti, loodan et ei pahanda!
Pilt
/niinekas/
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 14:16, muudetud 4 korda kokku.
minu aeg on siin ümber saanud

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Peatoesees LCD

Lugemata postitus Postitas jussike »

Olen neid aegajalt auto24-s müügil näinud. Viplala sebis need kunagi E-bayst üli soodsalt.
Kindlasti on ka neid auto sexpoodides
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

T6nis2
Huviline

Re: Peatoe sees LCD

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Minu arvamus(keda see huvitab) tehiliselt mõttetu aretus. Pilte võid ideedest palju leida,kuid reaalset,,tolku,, anna andeks,kuid tule kahe jalaga maa peale. Tehakse ,,efend,, kuid kui kunagi see valmis saab,on kogematta ka laps suuremaks kasvanud. Mõtetu aretus. Pane raha mujale auto alla.

volkswageni
Huviline
Auto: vw touran

Lugemata postitus Postitas volkswageni »

täitsa võimalik, aga sel juhul hakka juhtmeid läbi istmete vedama ja muud jama, aga kui huvi ja aega on miks ka mitte.

T6nis2
Huviline

Minu jutu mõte on see,et laske laps sõidu ajal ometigi info mürast vabaks. Peab siis tõesti olema kogu aeg silme ees ümbritsev melu. Arvuti on nii kui nii haigus,miks teda lisada autosse?

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Pikemaid sõite lapsega tehes suht asendamatu jubin. Plaan ka vaikselt endale see soetada, aga pole kindel, kas veel peatoe sisse. Lapsel lihtsalt viskab yle mingi hetk vastutulevate vw-de lugemine ja kui elektriliini postide arv ka liiga suureks läheb, siis võiks mingi alternatiiv olla. Mida kõike ei teeks, peaasi, et lapsel hea oleks. Vahest osta.ee-s ka neid myygis liikleb, tuleb silma peal hoida.

niinekas
Huviline

Lugemata postitus Postitas niinekas »

romeoD`ga täitsa nõus, juu teab millest ma räägin. Leidsin lingi kus on need peatoed müüa.http://www.autoaudio.ee/index.php?kat=11 Eks vaatab, kui saab lasen paigaldada. Kasutaja: Viplala võiks sõna võtta sellel teemal saaks hea ülevaate.
/niinekas/
Viimati muutis niinekas, 08 Aug 2010, 09:41, muudetud 2 korda kokku.
minu aeg on siin ümber saanud

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

hõbenõela teema teisel lk tehtud nii :D võid ju küsida kuidas käib :mrgreen:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... l&start=50
Viimati muutis miilits, 08 Aug 2010, 09:54, muudetud 1 kord kokku.
.

Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

http://www.elfaelektroonika.ee/artnr/30 ... origa#desc
http://www.digikaup.ee/index.php/1/116/118/538

Mina olen vaadanud sellist kahjuks ei leia praegu seda linki kust neid sai alla 2 kilo raha
Viimati muutis Wizard, 08 Aug 2010, 10:06, muudetud 1 kord kokku.
Br.

T6nis2
Huviline

Minu lapsed 19 ja 25 on niigi info sõltlased,vaja siis suht imikule maast madalast ,,kiirendada,, informatsiooni liikumist.

rainka
Huviline
Telefon: 5277220
Auto: VW Passat ja palju muud!

Lugemata postitus Postitas rainka »

Olen http://www.autoaudio.ee-s tegev. Saan müüa klubilistele antud komplekti http://autoaudio.ee/detailid.php?154 5000.- krooniga. Muidugi saab ka lae ekraane suht edukalt sõiduautodesse paigaldada ja nende hinnad on tükk maad odavamad kui peatoed.
Kui kellegil huvi siis võite minult küsida ka kasutatud kaupa. Hetkel oli lae ekraane mille hind oli 1200,- krooni.
Viimati muutis rainka, 21 Aug 2010, 11:11, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

T6nis2 kirjutas:Minu lapsed 19 ja 25 on niigi info sõltlased,vaja siis suht imikule maast madalast ,,kiirendada,, informatsiooni liikumist.
Nii vanad peaks juba täiskasvanud olema ja kodust lahkuma, loodan väga, et nad seda on teinud juba, et diktatuuri alt pääseda. :mrgreen:
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

T6nis2
Huviline

Teema oli teise püstitusega minu poolt. Väikeseid lapsi ärge üle INFORMEERIGE,tahdes neile,,head lapsepõlve,, kuid lapsest võib välja kasvada saama himuline saakal.(S tähel on katus puudu)

JAWAmees
Huviline
Auto: Golf 3 2.9 syncro

Lugemata postitus Postitas JAWAmees »

niinekas, paneks sinu asemel raha juurde ja ostaks mingi odava netbooki või kaasaskantava dvd mängija. Selle peatoe küljes oleva jupiga alati tõenäosus, et kellegile T6nis2-le hakkab see asi meeldima ning laps peab jälle poste lugema hakkama.
T6nis2, kas sa pead igas teemas pasandama? Kopp ees juba sinust. Osta omale koer ja vingu tema kallal.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”