VW jetta diisel autoks

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
LastResort
Huviline
Auto: VW Caravelle Syncro 2.4 D 57kw

VW jetta diisel autoks

Lugemata postitus Postitas LastResort »

Teema siis selline et mul vedelamas "87 aasta jetta 1.8, kere on korralik ja tekkis idee ta korda teha, ilus masin ikkagi ju. Tekkis idee et kas on võimalik bensiini mootori asemele panna 1.9 diisel mootor. Mootor ise on Seat Ibiza "95 a. omand, uurisin et seat ibiza veermi ja muu käiguosa on iseloomulik Golf 2-le . Seati 1.9 diisel on nt täpselt sama mis Golf 1.9 diisel.
Aga enne idee arendamist küsiksin täpsustust asjatundjadelt, Et kui raskeks selline ettevõtmine kujuneb ja et kas asi on seda väärt, et tulevikus oleks Auto VW jetta "87 a. 1.9 diisel. Seatil kere kõver ja on vaja maha kanda aga jetta kyll seisnud kaua kuid kere on ideaalne. Kindlasti oleks hea kui paneksite siia alla ka omad arvamused asjast ja ideest. Aitähh :wink:
What happen in Vegas, stays in Youtube

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Re: VW jetta diisel autoks

Lugemata postitus Postitas pppp »

Kui mutrivõti käes püsib ja elekter ka täiesti tundmatu loom pole, siis lase käia.

LastResort
Huviline

Mul oleks soov teada et kui mootor ümber visata siis kuidas see ÜV ja dokumentide vahetus kujuneb? enne oli 1.8l 66kw bensiin ja nüüd 1.9l 47 kw diisel..

vares
Huviline
Auto: Golf III 1.9 td AAZ, Passat B4 1.9 td AAZ

Lugemata postitus Postitas vares »

Helista ARK-i ja uuri järele. Nad annavad täitsa asjalikku nõu.

LastResort
Huviline

Oskab keegi öelda kuidas pool teljed kyljest ära saada? :D

viiul
Huviline
Auto: Vento 1,9 td, Golf II 1,9 d
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas viiul »

Poolteljed kasti poolt sisetähikutega(6tk) kinni ja ratta poolt keskmine mutter.
Liikuva tünnisauna teenused: http://www.pesupidu.ee

viiul
Huviline
Kontakt:

Kuna omal just samalaadne vahetus tehtud, siis uurisin täna infot selle seadustamiseks: Tuleb Maanteeameti tehnoosakonnale avaldus teha, siis nad määravad ekspertiisi läbiviija, lepid kokku sellega sobiva aja ja lähed autoga kohale, tehakse ekspertiis, ilmselt veel ülevaatuspunktis tahmatest ja kui kõik sobib siis vormistatakse mootorivahetus.
Ja kui tehtud saan siis jagan muljeid :P

LastResort
Huviline

viiul kirjutas:Kuna omal just samalaadne vahetus tehtud, siis uurisin täna infot selle seadustamiseks: Tuleb Maanteeameti tehnoosakonnale avaldus teha, siis nad määravad ekspertiisi läbiviija, lepid kokku sellega sobiva aja ja lähed autoga kohale, tehakse ekspertiis, ilmselt veel ülevaatuspunktis tahmatest ja kui kõik sobib siis vormistatakse mootorivahetus.
Ja kui tehtud saan siis jagan muljeid :P
Selge, eks ma jään ootele :D Ja tegelen oma projektiga edasi :D

LastResort
Huviline

Vabandust, polnud vahepeal aega asjaga tegeleda ja kirjutada.. Aga eile sai Jetta mootori ruum uuema värvi, kuid ainult osaliselt kuna peab veel aju vahelt ära viskama kuna auto millelt mootori maha võtan pole aju :D Ja kuna 90% juhtmetest tuleb ajust siis pärast aju eemaldamist saab edasi värvida,sest juhtmed ees ja segavad(Loodan et keegi ei pahanda, unustasin pilte teha). Täna sai Jettalt mõlemad püstakud koos õõtshoovadega küljest võetud(Seati omad lähevad asemele kuna suhe on 1:1, on ainult laagrite erinevus). Jettale sai ka tagumised amordid vahetatud, aga sellega tabas mind väike tagasilöök, nimelt tagumik on vastu maad ja tuleb uued ja tigedamad tellida. Seatilt sai õõtsahoovad ka eemaldatud(puksid sai sellel ära vahetatud umbes 4 kuud tagasi) ja sai ka ühe püstaku kätte, teise püstakuga esineb väike probleem, pidin selle ära võtma koos poolteljega kuna pooltelje ots ei taha küljest tulla ja homme tegelen sellega edasi. Ja kui saab jettale see krempel külge monteeritud siis teen mõned ppildid ka, siis näeb kuidas istuvad ;)
Mida lähemal ma eesmärgile olen, seda rohkem õhinasse lähen ;) sest loodan südamest et Jettast saab asja :D

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Mõõda ära Jetta ja Seati õõtshoova kinnitus punkti kaugus zarniirist. Seatil ca.2 cm.pikem(väljapoole).õõts hoob. Kummi puksid küll lähevad üks ühele talasse,kuid sild on laiem.

LastResort
Huviline

T6nis2 kirjutas:Mõõda ära Jetta ja Seati õõtshoova kinnitus punkti kaugus zarniirist. Seatil ca.2 cm.pikem(väljapoole).õõts hoob. Kummi puksid küll lähevad üks ühele talasse,kuid sild on laiem.
Ma täna avastisin jah et asi ei klapi, sild on sutsu erinev aga siis vastasin et jettal need(silla kinnitus on erinev) kinnitus kohad tegelikult olemas(Et sild ka ära vahetada) . Aga sain ka teada et mootori padja süsteem on erinev ja nüüd siis ootan uut padja kinnitust mis käib mootori ploki külge. saab selle kätte siis saab edasi ehitada. Samas ka avastasin et pean Seatil kogu juhtme süsteemi jettale ümber monteerima, koos armartuuriga, eks näeb kuidas see välja kujuneb. Seatil oli ka roolivõimu pump rikkega, ootan millal seegi uus kohale tuleb.

viiul
Huviline
Kontakt:

Minul registreerimine tehtud, küsiti korduvalt kas uus mootor on ikka volkswagenilt ja siis vormistati poole tunniga minu nimele ja diisliks ka. Muidugi avalduse tegin ma juba üle kuu aja tagasi, aga see suudeti vahepeal ära kaotada ja mulle ei rääkind sellest keegi. Täna korraks vaatas luugi alla ARK-is rohkem seda kas kere number on õige, muud ta küll vaadata ei jõudnud ja siis saatis juba registreerima.

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

Kus ARK büroos käisid?

LastResort
Huviline

viiul kirjutas:Minul registreerimine tehtud, küsiti korduvalt kas uus mootor on ikka volkswagenilt ja siis vormistati poole tunniga minu nimele ja diisliks ka. Muidugi avalduse tegin ma juba üle kuu aja tagasi, aga see suudeti vahepeal ära kaotada ja mulle ei rääkind sellest keegi. Täna korraks vaatas luugi alla ARK-is rohkem seda kas kere number on õige, muud ta küll vaadata ei jõudnud ja siis saatis juba registreerima.
Selge, mul hetkel projekt pooleli, kuna soetasin uuema masina millega hetkel saaks ringi vurada kuna projekt neelaks hetke arvestusega 8000.- kuni 9000.-

viiul
Huviline
Kontakt:

pppp kirjutas:Kus ARK büroos käisid?
Mustamäel

Vasta

Mine “Diislid”