tagaklaasi soojenduse lüliti ühendamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
tagaklaasi soojenduse lüliti ühendamine
Tere. Kas keegi oleks nii kena ja seletaks, kuidas ühendada juhtmeid tagaklaasisoojenduse lüliti külge. Seal teatavasti neli klemmi. Mul juhtmed läbi lõigatud. Paluks värvide järgi. Tänan .
Tom
Tom
-
CHORT
- Huviline
- Auto: Toyota Avensis '08
Re: tagaklaasi soojenduse lüliti ühendamine
Kas sul on vaja skeemi või ? Et mis värvid lähevad lülitisse?
Mis aasta sul Golf on ?
PS: Kui ma õigesti sain sust aru , sul on ära lõgatud juhtmed , ehk originaal juhtmed .
Siis proovi nii :
Lüliti kontakt - juhtme värv
1 - gry/blu (hall/sinine)
2 - brn (pruun)
3 - wht/grn (valge/roheline)
4 - blk/yel (must/kollane)
Mis aasta sul Golf on ?
PS: Kui ma õigesti sain sust aru , sul on ära lõgatud juhtmed , ehk originaal juhtmed .
Siis proovi nii :
Lüliti kontakt - juhtme värv
1 - gry/blu (hall/sinine)
2 - brn (pruun)
3 - wht/grn (valge/roheline)
4 - blk/yel (must/kollane)
Viimati muutis CHORT, 31 Aug 2010, 11:37, muudetud 1 kord kokku.
CHORT Juhtme värvid on õiged aga lüliti klemmidel on tähistused 75h 58b
75h 31
75h 31
-
CHORT
- Huviline
Noh värvid ja numbrid ma võtsin skeemi pealt.
Ütle siis mis aasta masin on . Äkki on mingi erinevus .
Ütle siis mis aasta masin on . Äkki on mingi erinevus .
-
CHORT
- Huviline
Mõhimõteliselt ma veel otsin , aga skeemil tavaliselt ikka kontakt numbrid 1-4 . Selliselt , mis sa kirjutasid ma ei näinud.
Samas aga asi peaks ju lihtne olema - kaks kontakti on lüliti ja kaks on lamp . Vaata , mõõda testriga , äkki saab aru.
Pruun ja hall-sinine on lamp ja teised on lüliti omad.
Samas aga asi peaks ju lihtne olema - kaks kontakti on lüliti ja kaks on lamp . Vaata , mõõda testriga , äkki saab aru.
Pruun ja hall-sinine on lamp ja teised on lüliti omad.
jah , eks ma proovin testriga. Lihtsalt arvasin , et äkki on kellelgi parasjagu alt lahti ja lihtsalt vaatab pistiku pealt järele. Mul ju pistikut ka pole. tundub , et on kõvasti kuuma saanud ,sest vasakpoolsed klemmid on kohe punaseks muutunud. Ja veel , hetkel on valge-roheline ja must- kollane omavahel ära ühendatud ?
-
CHORT
- Huviline
Leidsin sellise skeemi!
1 - 58b - hall/sinine
2 - 31 - pruun
3 - 86 - must/roheline
4 - + - must/kollane
1 - 58b - hall/sinine
2 - 31 - pruun
3 - 86 - must/roheline
4 - + - must/kollane
-
CHORT
- Huviline
siis peaks tagaakna sojastus sees olemajahimees kirjutas: Ja veel , hetkel on valge-roheline ja must- kollane omavahel ära ühendatud ?
Õhtul proovin järele,vaatan kas pinge tõuseb , kui otsad lahti päästan. Alles hiljuti sai asi soetatud, pole veel kõikide asjadega kursis.
Tänud CHORT vaeva nägemast ja kaasa mõtlemast
Tänud CHORT vaeva nägemast ja kaasa mõtlemast
-
CHORT
- Huviline
pole tänu väärt !
aga sulle siis paar linke , skeemidega
http://volkswagen.msk.ru/electro/g3/g3_el_rus_hy.zip" onclick="window.open(this.href);return false; sees on pdf failid venekeeles (eks saad aru)
http://volkswagen.msk.ru/electro/golf93.zip" onclick="window.open(this.href);return false; inglise keeles aga ei ole täjuslik
http://volkswagen.msk.ru/electro/golf96.zip" onclick="window.open(this.href);return false; inglis keeles ja rohkem skeeme
aga sulle siis paar linke , skeemidega
http://volkswagen.msk.ru/electro/g3/g3_el_rus_hy.zip" onclick="window.open(this.href);return false; sees on pdf failid venekeeles (eks saad aru)
http://volkswagen.msk.ru/electro/golf93.zip" onclick="window.open(this.href);return false; inglise keeles aga ei ole täjuslik
http://volkswagen.msk.ru/electro/golf96.zip" onclick="window.open(this.href);return false; inglis keeles ja rohkem skeeme
Viimati muutis CHORT, 31 Aug 2010, 14:32, muudetud 1 kord kokku.
Kontrollisin õhtul ära jah, soojendus on koguaeg taga olnud. Panin lülitile otsad külge, kõik toimib normaalselt, kontrolltuli põleb ja klaasipealt oli näha , et õhtune kondens klaasilt hakkab kaduma , aga..... auto ei käivitunud enam. Starter ketrab kui meeletu, aga mootor ei käivitu. Aga kui lülitad klaasisoojenduse sisse , mootor käivitub. Kohe võid klaasisoojenduse välja lülitada , mootor jääb tööle. Nagu salalukk või midagi sellist
. Peab vist kellegi küberneetikuga el. skeemi pealt rida hakkama ajama.......
-
CHORT
- Huviline
Shaitan babai !
Aga noh , skeemid on sul juba olemas . Vaata mis moodi need samad juhtmed lähevad kaitsmeblokki. Mingi kala on seal ma pakkuks.
Aga noh , skeemid on sul juba olemas . Vaata mis moodi need samad juhtmed lähevad kaitsmeblokki. Mingi kala on seal ma pakkuks.
Ühte asja peaks vaatama kas on skeemil trükiviga (SW vahetatud WS) , aga mul tuleb lüliti klemmide alla must-kollasega ja valge-rohelisega. Skeem pakub SW/GN ja SW/GE.
Oma esimeses postituses pakkusid sa ka lüliti värvideks must-kollane ja valge - roheline
Oma esimeses postituses pakkusid sa ka lüliti värvideks must-kollane ja valge - roheline
Viimati muutis jahimees, 01 Sept 2010, 10:51, muudetud 1 kord kokku.
-
CHORT
- Huviline
Ei ole viga , lihtsalt üks skeem on vanem . Samas vaata edasi see juhe võib minna kokku peeglisoendusega , kui see on , ja seal juhe värv kah muutub.
Ma pakkun et lihtsalt edasi hakkasid teist värvi kasutama.
See juhe (4. kontakt)peaks minema läbi kaitseplokki edasi soenduse peale . Teine soenduse ots kere peale (mass).
3. lüliti kontakt saab kaitseplokkist plussi.
Ma pakkun et lihtsalt edasi hakkasid teist värvi kasutama.
See juhe (4. kontakt)peaks minema läbi kaitseplokki edasi soenduse peale . Teine soenduse ots kere peale (mass).
3. lüliti kontakt saab kaitseplokkist plussi.
Viimati muutis CHORT, 01 Sept 2010, 11:16, muudetud 1 kord kokku.