Püsikiiruse hoidja Bora/G4

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Strand
Huviline
Auto: VW Passat B6 4motion 2.0TDI

Püsikiiruse hoidja Bora/G4

Lugemata postitus Postitas Strand »

Soov oleks autole panna püsikiirusehoidja. Autol on trossiga gaas. Autoks on Bora 1,6 74kW AKL mootoriga. Hetlel peal olev gaasiklapp ei pidavat toetama üldse püsikiiruse hoidja lisamist. Praeguse gaasiklapi kood 06A133064J.
Aga kui vahetada see gaasiklapp välja sellise vastu: 06A133066 See peaks toetama püsikiirusehoidjat ka aga mis juppe või asju veel vaja on peale kangi. Ja mida üldse arvate sellest ideest või on selleks lihtsam võimalus, et püsikiirusehoidja panna?
Viimati muutis Strand, 22 Sept 2010, 11:02, muudetud 1 kord kokku.

Strand
Huviline

Re: Püsikiiruse hoidja

Kui mul oleks saada doonor auto sama mootoriga millel on püsikiiruse hoidja siis mis jupid sealt täpselt peab võtma lisaks gaasiklapil, kangile ja siduri andurile?

txx
Huviline

Lugemata postitus Postitas txx »

Kui mu mälu ei peta siis ühel Boral millele mina aitasin püsikiiruse hoidjat peale panna tuli tollel vahetada gaasiklapp (06a133066), kang ja ka aju kuna eelmisele ajule ei saanud millegipärast selgeks õpetada ei vag comiga ega ka teiste seadmetega, et tollel on nüüd püsikiiruse hoidja. Samas teise auto ajuga hakkas kõik korralikult tööle. Mõned juhtmed tuli ka juurde vedada. Siduri all oli juba vajalik lüliti olemas.

Strand
Huviline

Mingit muud juht seadet vaja ei läinud veel lisaks ajule? Gaasiklapi ja kangi saaks, vag-com kaabel ja tarkvara ka olemas. Aju kohta pean natuke uurima.
Pean korra oma masinal aju numbrid ära vaatama ja uurima kas on võimalik.

Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

Tegelikult peaks saama ju seda siis prooviks aktiveerida ja kui saab siis peaks aju toetama.
Äkki targemad parandavad.
Br.

txx
Huviline

Enamus ajusid toetab seda, et saad aktiveerida püsikiiruse hoidja, kuid sellele originaal ajule ei suutnud seda isegi esindus juurde pookida ega ka kaks diagnostika kohta ning ise ka vag comiga ei saanud seda aktiivseks. Doonor auto ajuga hakkas süsteem kenasti tööle ja töötab siiamaani.

Strand
Huviline

Vaatasin siin järelturu püsikiirusehoidjaid ja nende hinnad algavad 2900.- seadme eest pluss siis veel juht kang vms mis algab 600.-. Praeguse seisuga peaks tulema doonori pealt aretamine odavam vist. Aju püsikiiruse hoidjat vist ei toeta, vag-comiga sai proovitud, lihtsalt niisama siis ei hakkanud küll aru saama midagi. Aju kood on muidu selline: 06A906019BQ

Kasutaja avatar
snakey
Veteran
Telefon: +372 53 4II 937
Auto: Passat B8.5 Var. 4Motion Black Edition
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 15 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas snakey »

aju on sul 100% vaja ka sealt doonorilt saada. ma imestan miks esindus üldse proovis aju aktiveerida, kas kõik teadja mehed on nüüd esindustest lahkunud.
Küsi, küsi julgelt +372 53 4II 937

Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

Mina proovisin aju aktiveerida kodus mitte esindus.
Br.

Strand
Huviline

Tekkis üks küsimus. Kas doonor masinal peab endal ka püsikiirusehoidja peal olema või piisab lihtsalt, et sellel on vastava gaasiklapp ja aju?

Strand
Huviline

Ja veel üks küsimus, kui ma aju ära vahetan kas siis mingit jama ei tule kellebloki ja aju vahel? Et see immo osa arvab, et tal vale aju ja ei lase käima panna. Palju on kodeerimist vaja uue aju külge panemisel?

Kasutaja avatar
snakey
Veteran
Telefon: +372 53 4II 937
Auto: Passat B8.5 Var. 4Motion Black Edition
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 15 korda
Kontakt:

Re: Püsikiiruse hoidja Bora/G4

Lugemata postitus Postitas snakey »

just nii see asi ongi, et immo vaja uuesti programmeerida..
Küsi, küsi julgelt +372 53 4II 937

Strand
Huviline

snakey kirjutas:just nii see asi ongi, et immo vaja uuesti programmeerida..
Kas see programmeerimine on teostatava ka kodus vag-com kaabliga või on vaja minna esindusse?

txx
Huviline

Loodetavasti oskad inglise keelt. http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/immobilizer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tee kindlaks, kas sinu autol on immo2 või immo 3. Immo 2 puhul on uue aju sobitamine imelihtne aga immo 3 puhul peab rohkem vaeva nägema.

Strand
Huviline

Sai täna vaadatud ja tegmist IMMO2'ga, seega aju vahetus lihtne. Jätkuvalt üks küsimus õhus: Kas doonor masinal peab endal ka püsikiirusehoidja peal olema või piisab lihtsalt, et sellel on vastava gaasiklapp ja aju?

Strand
Huviline

Jaanuaris hakkan lammutuseid läbi käima. Aga tekkis üks küsimus. Uue gaasiklapi kood mis püsikiirusehoidjat toetab on 06A133066.
Nüüd oleks vaja, et keegi kellel on ETKA vms saaks vaadata mis täht seal järgi on, et ma valet ei küsiks. Auto: 1,6 74kW AKL

Strand
Huviline

txx kirjutas:Kui mu mälu ei peta siis ühel Boral millele mina aitasin püsikiiruse hoidjat peale panna tuli tollel vahetada gaasiklapp (06a133066), kang ja ka aju kuna eelmisele ajule ei saanud millegipärast selgeks õpetada ei vag comiga ega ka teiste seadmetega, et tollel on nüüd püsikiiruse hoidja. Samas teise auto ajuga hakkas kõik korralikult tööle. Mõned juhtmed tuli ka juurde vedada. Siduri all oli juba vajalik lüliti olemas.

Sain endal ETKA tööle aga seal kahjuks seda tähte ei olnud. Aga mulle tehti pakkumine 06A133066G gaasiklapile mis pärit 1,8 92kW masinalt. Hetkel veel selgusetu kas sobib täpselt see ja hakkan uurima asja jälle. AKL mootori juures CC'ga gaasiklapil tähte ei ole. Aga vaatasin 1,8 alt seal oli täiesti olemas, kas nad on teinud sellest ka ilma nö täheta versiooni siis?

Vasta

Mine “Elektroonika”