Golf 2 vesi pagassis?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: G2
Peale pikemat vihma on vesi pagassis. Algul tundus, et tuli tulede vahelt aga need said silikoniga kinni pandud. ja paremaks ei läinud midagi. Tulede alune on üldse kuidagi rooste, ka eelmisel G2 oli tagatulede alune rooste, kui seestpoolt katsuda. väljastpoolt pole midagi.
Tagaluugi tihend tundub, et toetab igaltpoolt vastu luuki ja katuseluuki pole.
Tagaluugi tihend tundub, et toetab igaltpoolt vastu luuki ja katuseluuki pole.
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 12:17, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Käisin täna vihmaga autot luuramas. Vesi tuleb kuskilt ülevaltpoolt. küljeklaasi ja luugi vahelisest piidast. luugi tihend paigas ja ka juhtme kummid on terved ja omal kohal.
Re: Golf 2 vesi pagassis
Mul Golf 3 3-ukselisel samamoodi pagasnik märg pidevalt kui sadanud on ja aru ei saa kust vesi sisse pääseb.
mihkel170 kirjutas:Mul Golf 3 3-ukselisel samamoodi pagasnik märg pidevalt kui sadanud on ja aru ei saa kust vesi sisse pääseb.
Kontrolli tulede tihendid ära.
Pange ajalehed põrandale,järgmisel päeval näete niiskuse tekkimise alg momenti.
- Liblikas
- Klubiline
- Telefon: 1+7
- Auto: G2 1.9TDI 4Motion 166kw, Touareg V10 TDI 230kw, Phaeton 6.0 W12 309kw
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 38 korda
Roni pagassi ja lase sõbral aiavoolikust vett auto peale lasta. Nii leiad üles koha kus vesi sisse pääseb. Mina leidsin oma vanal golfil nii üles.
Viimati muutis Liblikas, 05 Sept 2010, 01:13, muudetud 1 kord kokku.
TDI 4Motion. Mostly Front Wheel Drive. Occasionally All Wheel Drive.
-
- Huviline
Tegelt vist ma isegi tean kust vesi bagassi saab. Ilmselt kerehermeetiku vahelt. Kuna on teine selline kahtlaselt mõras. Ilmset ennem teada ei saa, kui vana hermeetikut ei eemalda ja uuega ei asenda.
Pildil on näha, kust vesi sisse tuleb. Siis sealt selle keele ja kerepleki vahelt. Kust on ilus lai määrdund jutt alla.Ja sinna vist ei saa vesi kuskilt mujalt kui ainult läbi kerehermeetiku.

Pildil on näha, kust vesi sisse tuleb. Siis sealt selle keele ja kerepleki vahelt. Kust on ilus lai määrdund jutt alla.Ja sinna vist ei saa vesi kuskilt mujalt kui ainult läbi kerehermeetiku.

-
- Huviline
eemaldasin taga otsast kõik kerehemeetiku luugi hingedest kuin stangeni välja ja panin uue asemele ja nüüd enam vett sisse ei tule.