Nagu siis juba pealkirjaski küsitud, et mis asi see on ja mida see teeb? On see jupp vajalik ka või mitte?
Tänan siis mõistlike vastuste eest
Samas kasutan võimalus ja uurin, kas samale masinale istub ka ehk mingi teise golfi väljalaske kollektor?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
No aga siit küsimus, kas siis soe õhk mitte ei pane autot kehvemalt käima? Minu teadmiste kohaselt, et ikka, mida külmem õhk satub sissevõttu, seda parem on kütuse põlemine, seega kas ikka see õhu soojendamine on vajalik?andrews kirjutas:Asja hüüdnimi on siil ja tegeleb see junn sissetõmmatava õhu soojendamisega. seda juhib üks temperatuurianduritest, vajalikkuse kohta ei oska midagi öelda, sest pole ilma selle asjata autot kasutanud.
Parem ei ole mitte kütuse põlemine, vaid külma õhku mahub silindrisse rohkem, seega saab sinna ka rohkem kütust anda...grossu kirjutas:No aga siit küsimus, kas siis soe õhk mitte ei pane autot kehvemalt käima? Minu teadmiste kohaselt, et ikka, mida külmem õhk satub sissevõttu, seda parem on kütuse põlemine, seega kas ikka see õhu soojendamine on vajalik?andrews kirjutas:Asja hüüdnimi on siil ja tegeleb see junn sissetõmmatava õhu soojendamisega. seda juhib üks temperatuurianduritest, vajalikkuse kohta ei oska midagi öelda, sest pole ilma selle asjata autot kasutanud.
Ärge nüüd asjast valesti aru saage sellest nn "siilist" jookseb läbi mitte õhk vaid küttesegu! Mul endal on ka just sisselaske kollektoris karbussi all.andrews kirjutas:Asja hüüdnimi on siil ja tegeleb see junn sissetõmmatava õhu soojendamisega. seda juhib üks temperatuurianduritest, vajalikkuse kohta ei oska midagi öelda, sest pole ilma selle asjata autot kasutanud.