1,4 diisel

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kruus
Uustulnuk

1,4 diisel

Lugemata postitus Postitas Kruus »

Tere, huvitab, mis kogemused ja teadmised on seoses 1,4 diisliga. Põhiküsimus siis vastupidavus ja kapriisid, kuna tegu peaks olema kolme silindrilisega.
Polo peal näiteks.

Kruus
Uustulnuk

Re: 1,4 diisel

Lugemata postitus Postitas Kruus »

Noh, kas pole kellegil kokkupuudet siis olnud?
Teemale vaatamisi on külla aga keegi ei tea midagi rääkida?

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Nii palju olen kuulnud, et mootori käiguühtlus tühikäigul ja kiirendamisel jätab soovida kuna tegemist ikkagi kolmesilindrilise mootoriga, seega pole just päris tasakaalus asi. Vääne ei ole ka päris see mis neljasilindrilisel. Muus osas nagu tavaline TDI-PD ikka.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Mul oli vahepeal Polo 2005a 1.4 59kw ja ei kurda küll kuskilt otsast liikumise üle. Väidaks et liikus pigem paremini kui 1.9 66kw Golf 4 peal. Sellise punni peal oli ikka täitsa nobe ja fooride tagant pigem ikka esimene kes minema sai :). Muidugi kui pidevalt 5 inimest autos võib tõesti mõjutada. Samas oli kahjuks minu käes ainult paar kuud, nii et üldist vastupidavust ei oska kommenteerida.
Viimati muutis dellu, 15 Sept 2010, 09:27, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Diislid”