Golf 4 juhiukse reguleerimine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf 4 Variant
Golf 4 juhiukse reguleerimine
Autoks on Golf 4 Variant TDI 2005 aasta. Lugu ise selline, et avastasin uksekarbil väiksese rooste. Puhastasin ära ja värvisin üle. Nüüd leidsin uuesti roostet ja nii uksekarbilt kui ka ukse servalt. Näha on, et juhiuks on ära vajunud ja ilmselt sõidu ajal hõõrub vastu uksekarpi.
Küsimus siis selline, et on seda ust kuidagi võimalik reguleerida ja kui, siis kuidas?
Küsimus siis selline, et on seda ust kuidagi võimalik reguleerida ja kui, siis kuidas?
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 14:03, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Golf 4 juhiukse reguleerimine
Kui lahtisest uksest välisservast kinni võtad ja üles-alla liigutad kas mingit loksu on tunda?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
Proovisin järele,aga ei ole.Siis ilmselt ei käiks lahti ja kinni ka enam.Aga veel käib.
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Kas sul ei ole sama asi, mis minu autol - ukse päris allservas on üks kummitihend, mis käib uksekarbi vastu. See tihend on ju pidevalt liivane-tolmune ja mul on see tihend värvi maha kulutanud kontaktpinnalt.passatikummardaja kirjutas:Autoks on Golf 4 Variant TDI 2005 aasta.Lugu ise selline,et avastasin uksekarbil väiksese rooste.Puhastasin ära ja värvisin üle.Nüüd leidsin uuesti roostet ja nii uksekarbilt kui ka ukse servalt.Näha on,et juhiuks on ära vajunud ja ilmselt sõidu ajal hõõrub vastu uksekarpi.
-
- Huviline
Ei ole paraku nii lihtne.Tihend käib vastu küll,aga see on hoopis üleval esitiiva ja tuuleklaasi "kohtumispaigas".Sai väheke reguleerimist ka proovitud,aga eriti abi ei olnud.Ei oska muud arvata,et kehvemal juhul on eelmisel kodumaal vasakule paugu saanud.Lähen vist astun Ifani keremeistrite juurest läbi.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kodune remont käib ukse puhul tungraua ja puuklotsiga - mida kuhu panna ja kuidas tungi kasutada saad vast ise aru
Pärast reguleerid vajaduse korral ukse vastuse kere küljes ka paika.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
endal selline teema et see tihend on sealt alt veidi värvi maha söönud, ülemine uksehing kulunud arvatavasti, millalgil vaja see vahetus ette võtta, sest uus ilma loksuta hing olemas. Muidugi sai ka proovitud peale keerata tiftile, aga ei aidanud eriti, korraks nagu võttis vähemaks kuid nüüd jälle loks suurem.Garfield kirjutas:Kas sul ei ole sama asi, mis minu autol - ukse päris allservas on üks kummitihend, mis käib uksekarbi vastu. See tihend on ju pidevalt liivane-tolmune ja mul on see tihend värvi maha kulutanud kontaktpinnalt.passatikummardaja kirjutas:Autoks on Golf 4 Variant TDI 2005 aasta.Lugu ise selline,et avastasin uksekarbil väiksese rooste.Puhastasin ära ja värvisin üle.Nüüd leidsin uuesti roostet ja nii uksekarbilt kui ka ukse servalt.Näha on,et juhiuks on ära vajunud ja ilmselt sõidu ajal hõõrub vastu uksekarpi.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
Uurisin enda autol ka seda alumist tihendit ja tõesti on seal tolmu ja liiva.Aga rooste on teises kohas-päris karbi servas.Aga ühesõnaga käisn Ifan-Autos ära ja sain oma kahtlustele kinnitust.Meister vaatas peale ja ütles hoobilt ära,et auto on matsu saanud.Kui näitama ja lahti seletama hakkas oma arvamust,siis nägin ise ka,et midagi on teisiti.Ja lõppeks kruttisin tema näpunäidete järgi ukse ka enam-vähem paika ja loodetavasti enam roostetama ei hakka.Tungraua ja puuklotsi peale sai ka juba mõeldud,aga esialgu sain vist ilma hakkama.
Järjekordne kogemus Ifan-Autoga igatahes julgustab soovitama neid,kui keretöid on vaja teha.Eelmise auto tegid nii osavalt ära mul,et see läks küsimusteta uuele omanikule müügiks-nii nagu ma nüüd endale Golfi ostin ilma,et midagi märganud oleks
Järjekordne kogemus Ifan-Autoga igatahes julgustab soovitama neid,kui keretöid on vaja teha.Eelmise auto tegid nii osavalt ära mul,et see läks küsimusteta uuele omanikule müügiks-nii nagu ma nüüd endale Golfi ostin ilma,et midagi märganud oleks

Viimati muutis passatikummardaja, 17 Sept 2010, 18:02, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Kui Eestis matsu pannud ja teema kindlustusest läbi käinud, siis LKF is peaks märge üleval olema...?
Diesel Power KEEPS ME GOING
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Miks on mingi loll arusaam, et kui auto matsu on pannud, siis enam mingeid uksi või luuke enam korralikult liikuma ei saa või on vuugid ebamäärased.passatikummardaja kirjutas:Eelmise auto tegid nii osavalt ära mul,et see läks küsimusteta uuele omanikule müügiks-nii nagu ma nüüd endale Golfi ostin ilma,et midagi märganud oleks
Ma laseks ise ennast päevapealt töölt lahti, kui mingi selline käru peaks minu käest kliendile minema.
Selliste probleemide vältimiseks ärge külastage nurgataguseid Vasjasid, vaid valige töökoda, mis on tunnustatud.
Valiku saate AMTEL-i leheküljelt: http://www.amtel.ee/?m1=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Ainult keretöödega tunnustatud tegelejad: http://www.amtel.ee/?m1=14&m2=18" onclick="window.open(this.href);return false;
Maksate ehk vähe rohkem, aga kvaliteet on kah parem.
Viimati muutis jussike, 17 Sept 2010, 20:23, muudetud 2 korda kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Paratamatult sõidu teed on kurvilised,seega FIE.juurde sõites jääb remondi koht ,,nurga taha,, .Kas paber maksab? Teatud asulas on vasja hinnatum,kui teenendus.(hinna küsimine-tehtud töö). Elu loksutab ju kiiresti paika auto omanike eeliseid remondi koha pealt. Vasja-versus-teenendus. Palju on tunni hinne sinul juss teeninduses?. 290-390?.
- jussike
- Tunnustatud
Ära nüüd ära sure, aga vist 627 EEK lett!T6nis2 kirjutas: Palju on tunni hinne sinul juss teeninduses?. 290-390?.
Viimati muutis jussike, 17 Sept 2010, 22:09, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Leti hind tundmatule kliendile, tuntud kuni 15% aletT6nis2 kirjutas:Ei saanud aru---lett.
Huvitav,et teil siiamaani tööd on sellise jõhkra tunni hindega. Olen kindel,et sinu käed ei tee 3 korda kiiremat tööd või 3 korda kvaliteetsemat tööd kui minu käed. Kuskil karjub ebaõiglus.
- jussike
- Tunnustatud
Kui sinu tekste lugeda olen suht kindel, et suudan.T6nis2 kirjutas:Huvitav,et teil siiamaani tööd on sellise jõhkra tunni hindega. Olen kindel,et sinu käed ei tee 3 korda kiiremat tööd või 3 korda kvaliteetsemat tööd kui minu käed. Kuskil karjub ebaõiglus.
Olen teinud 2 nädalaga T5 Multivanil pleki/kere tööd mis käis katusele sügavasse kraavi ca 60% kere detailide vahetusega (ei sisaldanud ühtegi polditavat detaili nt uksed ja esi ots, mis kõik küll läksid vahetusse, kuid remondi käigus ei proovinud ühtegi neist külge), kus vahetatavaid keredetaile oli ca 50+ tk, bussist jäi järgi remondi käigus ainult põrand ja paremast küljest esi ukse ava ja taga tiib. Kui buss kompekteeriti (ei teinud seda ise ) jäid kõik luugid ja uksed laitmatult käima, kaasa arvatud mõlemad elektriliselt avatavad külg uksed. Toimus see ca 2 aastat tagasi ja siiamaani pole kliendil ainuski pretensiooni tehtu kohta.
On sul miskit vastu panna?
Kvaliteet, garantii ja kiirus saavad tagada ka vastava hinna.
Viimati muutis jussike, 17 Sept 2010, 22:54, muudetud 3 korda kokku.
See on üks sinu pärlitest----------polegi mõelnud,ega arvanud,et oled vilets vennike,kuid ära ole üleolev teiste suhtes. Vahetame kogemusi.
- jussike
- Tunnustatud
Ei ole üleolev, lihtsal tahaks öelda, et hind ei määra kvaliteeti, kuid kvaliteet määrab hinna.T6nis2 kirjutas:See on üks sinu pärlitest----------polegi mõelnud,ega arvanud,et oled vilets vennike,kuid ära ole üleolev teiste suhtes. Vahetame kogemusi.
-
- Huviline
Sooh....selline jutt läks lahti
Et jutu lõpetuseks ja jussikese kaitseks võin öelda,et tehakse ikka küll vahel suurema raha eest ka rohkem tööd.On Tartus Pärmika hoovis üks töökoda,kus tunnihinne on 300 krooni,aga selle 300 krooni eest tehakse tööd ka.Mina igatahes olen rahul ja siiani parim koht,mida olen kohanud-aga eks see ole maitse asi.