kolin esiratta juures
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 55542108
- Auto: VW Vento GT
Mure selline et parema esiratta juurest on kuulda mingit kolinat, ja küsimus ongi selline et millest see kolin tingitud võib olla?
-
- Huviline
- Telefon: 56795932
- Auto: Golf 3 GTD
Puksid,sarniir,rooliots ja isegi purunenud amordi tugilaager.weezhy kirjutas:Mure selline et parema esiratta juurest on kuulda mingit kolinat, ja küsimus ongi selline et millest see kolin tingitud võib olla?
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV
Re: kolin esiratta juures
Kunagi mul golfil esimesel piduriklotsil läks vedru katki ja siis hakkas üsna häirivat kolinat tegema.
-
- Huviline
aitäh abi eest ja nagu viimasel postitajal oli pidurist kolin oli siis mul samamoodi enne piduriklotside vahetust ajas kolin lausa marru aga nüüd kui ära sai vahetatud ei ole enam mingit kolinat nii et teema võib lukku panna
-
- Huviline
- Auto: vw sharan 2,8 aut
mul tuleb eest kolks kui järsku kiirendan ja pidurdan....oskab umbes midagi mainida et mis asi ja kust vaadata?
))

volkswagen, das Auto :)
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
kui Sharan siis kahtlustaks kohe sisemisi pooltelje otsijurka056 kirjutas:mul tuleb eest kolks kui järsku kiirendan ja pidurdan....oskab umbes midagi mainida et mis asi ja kust vaadata?))

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Õõtsa puks või mootori padi.jurka056 kirjutas:mul tuleb eest kolks kui järsku kiirendan ja pidurdan....oskab umbes midagi mainida et mis asi ja kust vaadata?))
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
- Huviline
- Auto: vw sharan 2,8 aut
GTI kirjutas:kui Sharan siis kahtlustaks kohe sisemisi pooltelje otsijurka056 kirjutas:mul tuleb eest kolks kui järsku kiirendan ja pidurdan....oskab umbes midagi mainida et mis asi ja kust vaadata?))
Ma ise arvan, et amordi padi koos selle laagriga....sest kui aukudest sõidad siis koliseb ka veits.
Õõtsad on just vahetatud, kusjuures see kolin tuli kohe peale õõtshoova pukside vahetust :S:S

Ma arvan, et kui pooltelje ots läbi oleks siis kurvides oleks kuulda jah? aga mitte midagi ei kuule

Viimati muutis jurka056, 28 Sept 2010, 17:28, muudetud 1 kord kokku.
volkswagen, das Auto :)
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui peale õõtsapukside vahetust siis vaata kas õõtshoob pukside kohalt üles-alla või külgedele liikuma ei anna vastu sillatala või kinnituspolti ning teine põhjus - vaata kas rattad on ikka korralikult kinni, on sedagi juhtunud! 

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
piduriklotsid olid nii läbi et need tekitasid kolinat ning sellega võib siis teema lukku seada