Mis firma puksid parimad?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Strand
Huviline
Auto: VW Passat B6 4motion 2.0TDI

Mis firma puksid parimad?

Lugemata postitus Postitas Strand »

Olen siin lugenud mitmeid teemasid pukside vahetusest jms. Paljudes teemades on soovitusi puksi tootja firma kohta, kes kiidab kes laidab teatud firmasid. Olen palju kuulnud siin "lemförder" firma puksidest ja samas olen ka kuulnud, et need ei pea ka alati kenasti. Aga mis on foorumi rahva arvamus ja mis firma pukse soovitate.

Kasutaja avatar
TFY
Huviline
Auto: Volkswagen 3 GTI 1.8 turbo

Re: Mis firma puksid parimad?

Lugemata postitus Postitas TFY »

MOG või Lemförder väga ok asjad endal lem... omad

Kasutaja avatar
snakey
Veteran
Telefon: +372 53 4II 937
Auto: Passat B8.5 Var. 4Motion Black Edition
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 15 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas snakey »

olen palju lemförderi toodangut paigaldanud, ja peab ütlema, et kestab, sellest ka kõrgem hind, aga kvaliteet on olemas. Enda masinal olen kasutanud originaal osi, ei taha sama tööd teha mitu korda B varuosade pärast.
Küsi, küsi julgelt +372 53 4II 937

kase89
Huviline
Auto: T4

Lugemata postitus Postitas kase89 »

snakey kirjutas:olen palju lemförderi toodangut paigaldanud, ja peab ütlema, et kestab, sellest ka kõrgem hind, aga kvaliteet on olemas. Enda masinal olen kasutanud originaal osi, ei taha sama tööd teha mitu korda B varuosade pärast.
Aga tänapäeval ka palju selliseid asju, et varuosad tehasest lihtsalt sorteeritakse kahte lehte laiali: A-varuosa vastava markeeringuga ühte kasti, B-varuosa teise. Mis siis, et kõik on ühelt liinilt tulnud. Firma märgiga osa maksab ikka rohkem.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Oleneb sõidetavast teest ja teeoludest. Mina ladusin hetkel endale Lemförderi Monde diisli õõtsapuksid alla, sai jäik ja arvatavasti sai ka parem. Lemförder kestab kauem jah, kui näiteks Febi või muu säärane.
Aga samas on ka kasutajal kase89 tuline õigus. Kahjuks mõne asja kohapealt on see tõesti nii.
Kogemus olemas siis nn. A kategooria rihma komplekti ja B kategooria rihma komplekti hinnaga, kus hinna vahe oli täpselt 2175 eeku A kategooria komplekti kahjuks, kusjuures toote koodiga tuli välja, et tootja on sama.
Aga kindlasti ei tasu teha seda, et hakkad otsima odavaimat hinda, kasuta ikka kvaliteet osasid, roolisüsteemi osasid vaata Moog ja Lemförderi kataloogist, pukse Lemförderist, rattalaagreid olen saanud siiani kvaliteetsemaid SKF´i kataloogist tellides ja ka rihma komplektid on samast kohast tulnud.

Aga see on ainult minu arvamus/ kogemus.

Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid soovitusi/ arvamusi.
Päikest soovides Alo!
Viimati muutis woody, 01 Okt 2010, 04:38, muudetud 1 kord kokku.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

Vasta

Mine “Veermik”