G4-jale uste sisse kõlarid?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
estliiga
Huviline
Telefon: 566581965
Auto: Golf4 1.9TDI 81kw,Golf4 1.9TDI 66 kw, Golf 2 1.6td 51 kw ja VW passat B6 2.0 TDI HIGHLINE

G4-jale uste sisse kõlarid?

Lugemata postitus Postitas estliiga »

Oleks soov panna uste sisse kõlle, mis mängiksid sellist korraliku bassi ka vms, kas keegi on kokku puutunud selliste isenditega http://www.noortehnik.ee/6,5Midbass/" onclick="window.open(this.href);return false; , et kas nende jaoks on eraldi võimu vaja vms või on üldse need sellised kehvakesed ja ei sobigi sinna G4-jale uste sisse.

ootan häid soovitusi,
Tänan :exclamation:
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 07:30, muudetud 1 kord kokku.
Volkswagens get lower and lower......

VwBoy
Veteran
Telefon: Kellel vaja see küsib!
Auto: Vw Bora
Tänanud: 9 korda
Tänatud: 20 korda

Re: K: G4-jale uste sisse kõlarid

Lugemata postitus Postitas VwBoy »

Kahju ,et enam siin mu teemas lingid ei tööta aga head juttu peaks kyl saama http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=55&t=34850" onclick="window.open(this.href);return false;
Üldiselt arvan ,et midbassile ju eraldi sagedus filtreid vaja ju.Võim ja pigimatt,paigaldus korralik ei tule kunagi kahjuks isegi odavama kõlari juures.Nii palju kui mina seda asja uurinud olen targemate audiogurude käest siis teevad juba tehase kõlarid väga arvestatavat häält ja üllatavalt madalale mängivad ka.Isiklikult soovitaks nt oopis 2 komponent kõlareid.Umbes al 1400 kr hinna klassi juures .Nt ise soovitaks Dls C6A 165 mm või siis Focal Access 165 A. :spin:
Viimati muutis VwBoy, 30 Sept 2010, 23:26, muudetud 1 kord kokku.

estliiga
Huviline
Auto: Golf4 1.9TDI 81kw,Golf4 1.9TDI 66 kw, Golf 2 1.6td 51 kw ja VW passat B6 2.0 TDI HIGHLINE

VwBoy kirjutas:Kahju ,et enam siin mu teemas lingid ei tööta aga head juttu peaks kyl saama http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=55&t=34850" onclick="window.open(this.href);return false;
Üldiselt arvan ,et midbassile ju eraldi sagedus filtreid vaja ju.Võim ja pigimatt,paigaldus korralik ei tule kunagi kahjuks isegi odavama kõlari juures.Nii palju kui mina seda asja uurinud olen targemate audiogurude käest siis teevad juba tehase kõlarid väga arvestatavat häält ja üllatavalt madalale mängivad ka.Isiklikult soovitaks nt oopis 2 komponent kõlareid.Umbes al 1400 kr hinna klassi juures .Nt ise soovitaks Dls C6A 165 mm või siis Focal Access 165 A. :spin:

Uurisin sinu teemat eile, hmm need tehase kõllid mängivad kõiki teisi helisid hästi aga bass on puudu ja supparit ka ei taha sisse panna kuna vahel vaja istet alla lasta ja ei viitsi jännata.
Viimati muutis estliiga, 01 Okt 2010, 12:13, muudetud 1 kord kokku.

VwBoy
Veteran

Sa järeligult pole väga kehvasi tehase kõlareid kuulanud mis bassi ei mängi üldse .Ma müüsin oma woofri maha tükkaega tagasi.Ja nüüd pikemat aega juba naudin stock tümmi ja siiani ei jõua ära uskuda kui hea häält teeb iikka tehase kõlarid.Võibolla loeb see ka mul piooneri makkist neid settinguid päris kõvasti timmitud ja värki.Läbi neti nagu ka raske aidata kui ei tea mis headunit sul on.No põhimõtteliseltVõrdlen sõbra auto heli enda stock heliga Tal siis Hertz DSK 165 mm kõlarid eraldi tehtud uksekast klaaskiust ja võimendi järel veel pealegi no mingi ulme vahet nüüd kül mu kõrvad ei tee.Kui siis võibolla kõrgemaid toone mängib nagu teravamalt .Muud kindlasti mitte!Aga noh nii palju kui on inimesi on ka arvamusi ja kõrvasi!
Viimati muutis VwBoy, 01 Okt 2010, 20:03, muudetud 1 kord kokku.

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

ma ei saa teps mitte aru, mis ime kõlarid teil seal originaalis on,kui vahetamist ei vaja.aga alustuseks yks korralik makk sisse ja siis edasi.
ise vahetasin enda omas signati h16 vastu kõik neli ning esialgu jäid originaal maki taha,siis tundus et oh, juba nii enam vähem.hiljem sai uus makk sisse, ja ohh mis heli.veel hiljem tulid teised asjad juurde ja nyyd mingi aeg asi seisnud paigal ja endale meeldib :D
aga pole nende uste kõlarite vahetus keeruline miskit,polster maha,vanad puurid välja,2x 21mm vineerist rõngad ja viisakad kõlarid sisse,audio poest uued võred,kopikate eest :) ja polster tagasi ja hea meel kohe.pilte ja minu juttu siin:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... it=miilits
Viimati muutis miilits, 01 Okt 2010, 22:01, muudetud 1 kord kokku.
.

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Miilits, liitun sinu arvamusega. Eilne õhtu näitas, et pean hakkama esimesi kõlareid välja pookima.
Ei pidanud minu all vastu need originaalid, vanad ka juba ingel.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

estliiga
Huviline

Hea näide, mul endal on Kolmeukseline G4 ja vennal on kolmeukseline G4, vennal on pandud sisse mingid aftermarket kõllid, mis teevad ikka väga mõnusat bassi, kõik on uurinud kus sul supokas on :D , nagu kõrvaga on koheselt kuulda vahet minu ja venna autos kuigi venna autos on nagu 4 kõlli siis minul on 8 orginaalis aga mul bassi vabsee ei ole kui on siis selline õrnakene.

VwBoy
Veteran

Woofri vastu on ikka väga väga raske tavakõlaritel mängida bassi.Nii madalale ei suudagi tava kõlar üldse mängida kui woofer

Planktupus
Huviline
Auto: Bora

Lugemata postitus Postitas Planktupus »

Kasutan midbasse ja ei ole midagi erilist.
Osta parem komponentkõlarid, võim ja hea makk.
Peaasi et ei ostaks 2-ribalisi koaksiaalkõlareid g4 uste sisse.

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Kas ma saan õigesti aru, et Golf 4 uste sisse ei saa mitte mingil juhul paigaldada uusi kõlareid ilma, et peaks hakkama mingid vaherõngaid saagima? Kas on ka mingi selline lahendus, et lähen poodi, panen raha letile, saan uued kõlarid, võtan ustel polstrid maha, võtan vana kõlarid välja (kas need käivad lihtsalt kruvidega?), kruvin uued asemele, ühendan juhtmed ära ja mängib? Ütlen kohe ära, et mingi melomaan ma ei ole, lihtsalt originaalkõlarid on juba 10 aastat mürtsu saanud ja külmaga kipub aegajalt mõni ragisema. Seega tahaks midagi uut samaväärset või pisut paremat asemele vaadata.

Planktupus
Huviline
Auto: Bora

Lugemata postitus Postitas Planktupus »

Originaal kõlarid on kinni needitud,kõlari kinnitamiseks on vaja ikka vaherõngast (teed ise või ostad )

Kulufield
Huviline
Auto: Audi 80 1,6 90a

Lugemata postitus Postitas Kulufield »

Mulle tundub, et see kõlarite mängitavus on ikka makis kinni. Mul on ka originaalid G4 sees ja ei uskunud seda siiamaani kuni võtsin polstri maha ja selles veendusin. Ikka väga mõnusat ja sügavat bassi annavad ja muud helid väga puhtad. Makiks on Blaupunkt.

Näiteks vanas audis oli mul sees Vana Alpine makk 4x30, panin sisse palju uuema Kenwoodi 4x50 ja see ei andnud absoluutselt bassi, mitte vähimatki võrreldes selle vana Alpine makiga, mis oli uunikum selle uuema kõrval.

Võibolla tasub proovida mõnda muud makki ja saab ka ehk rahuldava tulemuse enda kõrva jaoks. Aga eks ilu on kuulaja kõrvades.

FireTiger
Huviline
Telefon: 56627796
Auto: Golf IV

Lugemata postitus Postitas FireTiger »

VW originaalid on tõesti head, enda G4 originaalid olid väga head, aga ei mänginud piisavalt valjult. G6 on ka ikka mega hea heli ja bass. Aru ma ei saa kust see bass tuleb.

Vasta

Mine “Audio ja video”