Passat B6 püsikiiruse hoidja käsitlemine????
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat B6 püsikiiruse hoidja käsitlemine????
Tere!
Kuna Eestikeelne manuaal puudub siis oskab keegi öelda kas on võimalik välja lülitada Passatil adaptiivset kiirusehoidjat (ACC-d)? Olen näppinud kiirushoidku juhtkangi igatpidi aga jagu pole saanud. kiirteede peal välisriikides ei tahaks eessõitval autol taga passida , vaid lähedale hiilida ja möödasõitu teha ilma, et auto pidurdaks ise!
Samas kas on kogemusi miks laseb auto AUTO-Hold lüliti vahepeal süsteemi sisse lülitada aga vahepeal mitte, kui näiteks seisan foori all!!??
Kuna Eestikeelne manuaal puudub siis oskab keegi öelda kas on võimalik välja lülitada Passatil adaptiivset kiirusehoidjat (ACC-d)? Olen näppinud kiirushoidku juhtkangi igatpidi aga jagu pole saanud. kiirteede peal välisriikides ei tahaks eessõitval autol taga passida , vaid lähedale hiilida ja möödasõitu teha ilma, et auto pidurdaks ise!
Samas kas on kogemusi miks laseb auto AUTO-Hold lüliti vahepeal süsteemi sisse lülitada aga vahepeal mitte, kui näiteks seisan foori all!!??
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Re: Passat B6 püsikiiruse hoidja käsitlemine????
ACC kohalt jään hetkel vastuse võlgu, aga Auto-holdi häired on tingitud vigasest juhi turvavöö lukustist. Selle sees olev lüliti vajaks puhastust ja veidike painutamist. Kangutad jõuga lukusti katted maha, saad lülitile ligi, pärast tilk superatakki ja korras. Muidugi võib ka uue lukusti panna.
Edit: kas sa ikka alati paned tuvavöö peale. Ilma Auto-hold ei toimi
Edit: kas sa ikka alati paned tuvavöö peale. Ilma Auto-hold ei toimi

Viimati muutis jussike, 05 Okt 2010, 06:16, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
turvavöö alati peal. ei talu seda piiksumist. aga siis kui mingites puhastamist vajavates klemmides olex viga siis ju hakkaks häire korral ju turvavöö hoiatus ka piiksuma??
TÄNUD
TÄNUD
Viimati muutis sesta, 05 Okt 2010, 12:06, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Kui hetkeliselt lüliti jupsib, siis piiksuma veel ei hakka, aga Auto-holdi lükkab välja. Kontolliks mudi turvavöö lukustit tööasendis, kui siis mingil hetkel viskab holdi maha, siis viga kindlasti seal.sesta kirjutas:turvavöö alati peal. ei talu seda piiksumist. aga siis kui mingites puhastamist vajavates klemmides olex viga siis ju hakkaks häire korral ju turvavöö hoiatus ka piiksuma??
TÄNUD
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Suht tülikas ju koguaeg sisse välja lülitada.siltz kirjutas:Kui niisama ACC-st üle ei saa, siis ehk oleks mõistlikum möödasõitude ajaks püsikas välja lülitada?
Tegelt peaks saama valida püsika kangist sisselülitamisel kumba sa tahad, kas tavalist cruiset või ACC-i.
Üritan pärast käsiraamatu üles otsida, ehk leiab midagi tarka sealt.
- jussike
- Tunnustatud
Nii-siis, raamat loetud, eriti targemaks ei saand.
Kui sis ainult natu.
Sinu hiilimise probla on kummaline, sest kui gaasi vajutad lõpetab ACC pidurdamise ja saad ilusti möödasõidu sooritada, ei pea ootama jääma kuna auto ise kiirendab rida vahetades.
ACC ei tööta kui ESP on välja lülitatud, kas aga CC jääb tööle ei lugenud välja.
ACC lülitub CC reziimi automaatselt, kui radari silm ("VW" märk ) on sedavõrd määrdunud, et eessõitja tuvastus on võimatu, kirjutab ekraanile ka puhastamise soovituse.
Kui sis ainult natu.
Sinu hiilimise probla on kummaline, sest kui gaasi vajutad lõpetab ACC pidurdamise ja saad ilusti möödasõidu sooritada, ei pea ootama jääma kuna auto ise kiirendab rida vahetades.
ACC ei tööta kui ESP on välja lülitatud, kas aga CC jääb tööle ei lugenud välja.
ACC lülitub CC reziimi automaatselt, kui radari silm ("VW" märk ) on sedavõrd määrdunud, et eessõitja tuvastus on võimatu, kirjutab ekraanile ka puhastamise soovituse.
Oi. väga palju infot ja sain targemaks. Ta lülitabki välja Acc kui gaasi annan ja taastab kui olen möödasõidu lõpetanud ning rohkem pedaale ei puuduta . Aga ma ei taha üldse pedaale puudutada sujuval kulgemisel ja ridasid vahetades. Kui asja naljaga võtta siis acc välja lülitamiseks peaks panema musta isoleerpaela märgile
.

- jussike
- Tunnustatud
No aga sea siis distants eessõitjaga miinimumini ja alusta varem möödasõitu/kulgemist, nii ei "satu" eessõitja radari vaatevälja.
olen pannud ka nii (miinimumi vahemaa) aga mingil määral ta ikka pidurdab ja võtab ikka hoo maha ning märkab autot ees.
ega ei oska öelda kui raske on panna roolile käiguvahetuslabasid ja kas on olemas ka mingi valmidus.
Ning järelpaigaldusena mäludega täiselektriline juhiiste ja elektriline iste kaassõitjale???
tänud ette!
ega ei oska öelda kui raske on panna roolile käiguvahetuslabasid ja kas on olemas ka mingi valmidus.
Ning järelpaigaldusena mäludega täiselektriline juhiiste ja elektriline iste kaassõitjale???
tänud ette!
Viimati muutis sesta, 06 Okt 2010, 00:11, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Keerulist pole midagi, tuleb ainult labadega rool sebida, vajadusel kontakt rõngas, ülejäänud ainult vahetamise ja kodeerimse kurss.
Järelpaigaldus istet vast pole, paigaldus ei peaks kah midagi ulmelist olema, kui komplektsed istmed sebitud.
Nii rooli, kui istmete saadavust vaata E-bayst, mujalt tuleb ilm selgelt nii kirves, et igasugune huvi kaob ära (nt üks seljatoe kumeruse muutmis mootur maksab letis üle 9kilo).
Järelpaigaldus istet vast pole, paigaldus ei peaks kah midagi ulmelist olema, kui komplektsed istmed sebitud.
Nii rooli, kui istmete saadavust vaata E-bayst, mujalt tuleb ilm selgelt nii kirves, et igasugune huvi kaob ära (nt üks seljatoe kumeruse muutmis mootur maksab letis üle 9kilo).
istmed juba olemas mäluga ja rooli hangin jah ebayst. Mind huvitab tegelt istmetega see teema et.........
Autol on olemas ka võtmeta sisenemine ja käivitamine (ehk kessy) . kas antud mudelil on võimalik panna ka peeglid ja istmed ning kliima käituma 2 võtme põhiselt. Ehk kui sisenen autosse ühe võtmega taskus, seadistab ta istmed-peeglid-kliima koheselt võtme järgi???
Et kas selline valmidus ja võimalus oleks olemas? Autol muidu klapitavad peeglid ja muud vidinad.Ilmselt juhib seda janti osaliselt ka juhiukse sees olev aknamootori küljes olev plokk??
Asi läheb juba suht keeruliseks
aga loodan teada saada kas see idee kannaks vilja????
Tänud
Autol on olemas ka võtmeta sisenemine ja käivitamine (ehk kessy) . kas antud mudelil on võimalik panna ka peeglid ja istmed ning kliima käituma 2 võtme põhiselt. Ehk kui sisenen autosse ühe võtmega taskus, seadistab ta istmed-peeglid-kliima koheselt võtme järgi???
Et kas selline valmidus ja võimalus oleks olemas? Autol muidu klapitavad peeglid ja muud vidinad.Ilmselt juhib seda janti osaliselt ka juhiukse sees olev aknamootori küljes olev plokk??
Asi läheb juba suht keeruliseks

Tänud
- jussike
- Tunnustatud
Võtmetuvastus toimib ainult istmetele ja peeglitele. Ülejäänud vidinad ei reageeri sellele, kes sanga ronis (minu omal toimib nii). Aga Phaeton suudab kõik ära sättida.