Küsimus stabika varda kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Küsimus stabika varda kohta
Tere klubilised! Mul oleks selline huvitav küsimus kas on võimalik et mu autol puudub stabika varras? Autoks on golf 3, 93 aasta, 1.9gtd. Mille pärast ültse stabika varras on???
Ette tänades
Ette tänades
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Re: Küsimus stabika varda kohta
Stabika varras on auto kaldumise vähendamiseks. Et kui auto kurvis kaldub, siis väliskurvi ratas vajub koopasse ja sisekurvi ratas vajub alla poole, stabika varras ühendab rattad ära, et neid liikumisi vähendada.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
ja seda puudumist või kohal olemist saad vaadata auto alla piiludes.
ja eelmine aasta üks ülevaatuse mees väitis et autod millel on roolivõim on ka stabika varras. (ehk siis ta otsis minu autolt seda mida seal pole)
ja eelmine aasta üks ülevaatuse mees väitis et autod millel on roolivõim on ka stabika varras. (ehk siis ta otsis minu autolt seda mida seal pole)
viljandi mölamies
Et nüüd kisa ei tuleks,kuid nii mitmel selle süseemi eemaldanud. Küll ,,kondid,, kallid küll puksid kallid,kuid tõesõna,keegi pole ka kurtnud,et auto kurvis oleks kaldunud rohkem kui sabika olemas olul.Pigem vedrustus läks pehmemaks.Vedrud jäävad ju samaks,kuid jääb ära ,,takistava,varda vastu surve sõidutee poolt antavale löökidele õõts hoovale.Stabika varras on ju kinnitatud õõtshoova külge,ja kui selle eemaldad.......... Ah.Ärge võtke teemat tõsiselt,kuna ei taipa autodest mõhkugi,mitte midagi.
Kanali peal,tõstad auto nina ülesse,rattad maast lahti,võta need hetkeks üldse ära,sillatala lahti.Auto kere on pukkidel. Kui auto alla lähed siis näed ,millest jutt.Pole keerulist midagi,jutt tundub keerulisem.
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Mida sa sellega öelda tahtsid? Mida ta seal all nägema peaks? Kuidas stabikat paigaldada? Ta ei teadnud ju sedagi, et mis see on, seega sellest nägemisest vähe kasu. Kui mõtlesid, et lihtsalt vaadata, kas on olemas, siis ei ole vaja neid rattaid küll alt ära võtta vaja ega sillatala lahti lasta, näeb niisamagi.T6nis2 kirjutas:Kanali peal,tõstad auto nina ülesse,rattad maast lahti,võta need hetkeks üldse ära,sillatala lahti.Auto kere on pukkidel. Kui auto alla lähed siis näed ,millest jutt.Pole keerulist midagi,jutt tundub keerulisem.
Aga kui tahaksin stabikavarrast uuesti lisada kas see peab paika täpselt mingite kaugustega vms??? Või olemas kohe kindlad kohadmille järgi ma ta sinna pistan??? 

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Stab. varras kinnitub kere (e. poolraami) külge puksidega, nendel puksidel on seal kindel koht kuhu nad kinnituvad vastavate klambritega. Otstesse stab. toed (kondid) mis kinnituvad õõtsade vastavatesse kohtadesse. Valesti panna lihtsalt ei saa.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..