Passat variant 94.a kapott ei avane, mida teha?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
farmer6
Uustulnuk
Auto: passat
Passat variant 94.a kapott ei avane, mida teha?

Lugemata postitus Postitas farmer6 »

Mure siis selline et salongist oli kang ammu juba murdunud ja avasin kapoti trossi sikutades nüüd aga enam ei avane nii ka ja huvitav on see et tross on kinni aga ei ava ikka juu vist kapoti alt midagi lahti.
uurisin et ligi ei saa kuidagi pidi et saaks muul viisil avada oskab keegi nõu anda kuidas kapoti avada saaks .
läksin täna ka autot müüma ja 30 min enne kokku saamist sellgus et kapoti alla ei näe :D
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 12:19, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Passat variant 94a kapott ei avane mida teha`????

Lugemata postitus Postitas Siim »

Ma sain Jettal kruvikaga. Murdsin seda hooba, mida Sa siis kangutad, kui juba 1 aste on trossiga lahti tõmmatud.(Ei saanud kaa trossiga lahti enam..)
Ehk siis lähed kruvikaga kallale, murrad(ettevaatlikult, iluvõre on suht õrnake sellisel väänamisel. :D) kronkut, ja peaks tulema. :) Mai tea kas ma nüüd seletasin arusaadavalt, aga loodame parimat...
Edu!

farmer6
Uustulnuk
Auto: passat

Lugemata postitus Postitas farmer6 »

botzor kirjutas:Ma sain Jettal kruvikaga. Murdsin seda hooba, mida Sa siis kangutad, kui juba 1 aste on trossiga lahti tõmmatud.(Ei saanud kaa trossiga lahti enam..)
Ehk siis lähed kruvikaga kallale, murrad(ettevaatlikult, iluvõre on suht õrnake sellisel väänamisel. :D) kronkut, ja peaks tulema. :) Mai tea kas ma nüüd seletasin arusaadavalt, aga loodame parimat...
Edu!
nüüd sain iluvõre eest ära ja saan kruvikaga koptilukule ligi aga lukk kruvikaga maha ei tule ``???kuidas seda õieti teha? tross on küll küljes aga sellest pole tolku. :mrgreen:

keefir
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas keefir »

mul on kapoti avamiseks vaja 2'te inimest :lol: üks tõmbab salongist trossi pingale ja teine jõnksutab eest kapotti senikaua kuni lahti tuleb (tavaliselt mingi 3-4 sekundit)
proovi ka, äkki joppab :mrgreen:
tere

Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siim »

No mai tea. Proovi trossi kinnitust suruda siis. Lükkad sinna suunda, kuhu liigub tross tõmmates.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”