golf 3 tagumine kojamees!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 55606711
- Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.
golf 3 tagumine kojamees!
Nimelt auto on golf 3 1996a. luukpära
esimesed kojamehed liiguvad ja klaasipesu vedeliku tuleb kah !!
aga tagaumine kojamees liigub aga SELLE küljes olev väike ava kust peaks pritsima aknapesu vedeliku, sealt ei tule ?
mis viga? umbes?
kuidas parantada?
esimesed kojamehed liiguvad ja klaasipesu vedeliku tuleb kah !!
aga tagaumine kojamees liigub aga SELLE küljes olev väike ava kust peaks pritsima aknapesu vedeliku, sealt ei tule ?
mis viga? umbes?
kuidas parantada?
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: golf 3 tagumine kojamees!
tolle golf III-ga millega ma ringi ajasin oli sama jama..ei tulnud kuidagi vett...aga siis sai matsu pandud ja asi akkas tööle.. 

VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kõigepealt võiks täpsustada, mis sümptomid veel on.
Kas pump häält teeb kui kangi hoiad?
Kui pump häält teeb, siis kas oled proovinud voolikut avada pumba poolt? Kas oled proovinud avada tagaluugi seest (ehk kas pihusti umbes või voolik). Sellised lihtsad asjad saaks ju ikka enne ära kontrollida.
Kas pump häält teeb kui kangi hoiad?
Kui pump häält teeb, siis kas oled proovinud voolikut avada pumba poolt? Kas oled proovinud avada tagaluugi seest (ehk kas pihusti umbes või voolik). Sellised lihtsad asjad saaks ju ikka enne ära kontrollida.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Luugi sees kipub voolik lahti tulema kui düüs on umbes. Suutsin enda luugi polstri ilusti märjaks kasta, ennem kui taipasin, et milles viga 

-
- Huviline
- Telefon: 55606711
- Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.
st veel juurde, kui lükkan kojamehe kangi ennast eemale siis , hakkab tagumine kojamees tööle , aga ei taha lõpetada oma tööd
nii kaua kuni seiskan mootori kojamees käib 
ja pumba häält on küll kuulda, kui lükkan kangi !

ja pumba häält on küll kuulda, kui lükkan kangi !
-
- Huviline
- Auto: VW Golf III 1.9 SDI 47 kW 1995
jah, tagumise kojamehe töö lõpetamiseks tuleb kojamehe kangi veelkord endast eemale lükata. Kojamehe kangi peal ju pildid olemas.
-
- Huviline
- Telefon: 55544324
- Auto: Passat B6 Variant 4Motion
võib vabalt pumba viga olla, aga
mu vanal heal G3-l pidin ka paaril korral voolikut otsa tagasi lükkama, aga lõpuks läks pump ikka parimatele jahimaadele.
kusjuures, mul oli kojamehe mootor ka mõnusalt korrodeerunud, ju ma siis olin seda ka kastnud natuke.
ja nagu eelpool kõnelejad mainisid, kojamehe saad välja lükata, kui kangi teistkorda endast eemale rutjud.
mu vanal heal G3-l pidin ka paaril korral voolikut otsa tagasi lükkama, aga lõpuks läks pump ikka parimatele jahimaadele.
kusjuures, mul oli kojamehe mootor ka mõnusalt korrodeerunud, ju ma siis olin seda ka kastnud natuke.
ja nagu eelpool kõnelejad mainisid, kojamehe saad välja lükata, kui kangi teistkorda endast eemale rutjud.
Viimati muutis the_stig, 21 Okt 2010, 07:44, muudetud 1 kord kokku.
_______________________________________________________________________________________________
Some say it's impossible for him to wear socks. And he can open a beer bottle with his testes. All we know is...
Some say it's impossible for him to wear socks. And he can open a beer bottle with his testes. All we know is...
Väljalylitamiseks tuleb korraks eemale lykata. Hoides pikemat aega all, et vett pritsida, siis ON/OFF asend ei muutu.