Olen aga kuulnud, et jäetakse roolilatt roolivõimu oma kuna pidavat parem olema kui tavaline latt.

Ja küsimus ongi siis selline, et mis seal latis muudetakse ? Kui keegi teab midagi tarka siis aitäh

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Voolikud kokku või või viska üldse pump minema vahelt. Sel teemal pole paraku VWga kogemust, kuid Opelil saab nii kiirelt ja lihtsalt. Parandage, kui eksin...333 kirjutas:võimuga lati ülekanne on kiirem, Aga torud võid otse ühendada , et keeramisel vastusurvet ei tekiks. Aga miks sa võimu tahad ära võtta? Liiga palju jõudu kätes?
Tänud.ReijoK kirjutas:Voolikud kokku või või viska üldse pump minema vahelt. Sel teemal pole paraku VWga kogemust, kuid Opelil saab nii kiirelt ja lihtsalt. Parandage, kui eksin...333 kirjutas:võimuga lati ülekanne on kiirem, Aga torud võid otse ühendada , et keeramisel vastusurvet ei tekiks. Aga miks sa võimu tahad ära võtta? Liiga palju jõudu kätes?
To 333: Ilma võimuta tunnetab rada/teed paremini ning keeramised täpsemad, kuna auto keerab täpselt nii palju, kui ise rooli keerad... (See minu poolne, miks mulle meeldib ilma võimuta)