K: Tagasillapukside vahetus (lukku)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53733202
- Auto: Audi A4 1.8T Quattro
K: Tagasillapukside vahetus (lukku)
Tervist. Tahtsin küsida teie kui targemate käest, kes on tagasillapukse vahetanud, et kuna puks on august veits suurem ja sisse pressides võib ta enne lõppu kinni jääda, kas võib teha sellist asja, et puksi kraed veits ühtlaselt lihvida, et hõlpsamini see sisse läheks? Või on ka teisi mooduseid, mismoodi teda paremini sisse võiks saada ?
Autosk VW GOLF 3 1.8 luukpära.
Ette tänades, Anre!
Ette tänades, Anre!
Viimati muutis MrAnre, 25 Okt 2010, 16:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5060671
- Auto: golf2 vr6, jms.
Re: K: Tagasillapukside vahetus
Puhasta puksi auk ennem ilusti roostest ja muust jamast ära, tee õli või mingi määrdeainega kokku ja läheb küll, puksi väiksemaks lihvida ei ole hea mõte, ta peab oma pesas ikka jäigalt istuma mitte loksuma
5060671
Ma just vahetasin üleeile tagasilla pukse mina tegin rakise millega puksid sisse tõmbasin. Rakise tegin vanast tungrauast millel pikk vint, 60mm toru umbes 10cm pikk ja raudplaat auk keskel. Tungraua lõikasin puru paar keevitust ja asi oligi valmis. Pilti kahjuks ei ole millise rakise tegin aga saab kasutada ka vindiga latt rauda. Loodan et said aru mu jutust kui ei siis võid helistada seletan telefoni teel. 53499889
Sepp
Sepp
-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Ma nt kasutasin tavalist keermelatti, aga see materjal on tegelikult liiga habras ja ei pea vastu nii tugevale tõmbele. Tungrauast ilmselt parem ehitada miski süsteem.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
-
- Huviline
- Auto: G3 2.0gti 85kw 92a.
Sebi endale 20cm. keermelati,2 rauadplaati ja 2mutrit ning tee sellest endale tõmmits.
mõnusmees
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a
Ma ei soovi solvata, kuid vot selles teemas, mille autor oled Sina, on räägitud ka tagapukside vahetusest. Miks veel üks teema?MrAnre kirjutas:Tervist. Tahtsin küsida teie kui targemate käest, kes on tagasillapukse vahetanud, et kuna puks on august veits suurem ja sisse pressides võib ta enne lõppu kinni jääda, kas võib teha sellist asja, et puksi kraed veits ühtlaselt lihvida, et hõlpsamini see sisse läheks? Või on ka teisi mooduseid, mismoodi teda paremini sisse võiks saada ?
Ette tänades, Anre!
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=52&t=59920" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
Jah, tunnistan üles ja palun sellepärast vabandust. Unustasin selle täitsa ära :S Minu viga.vahelduvool kirjutas:Ma ei soovi solvata, kuid vot selles teemas, mille autor oled Sina, on räägitud ka tagapukside vahetusest. Miks veel üks teema?MrAnre kirjutas:Tervist. Tahtsin küsida teie kui targemate käest, kes on tagasillapukse vahetanud, et kuna puks on august veits suurem ja sisse pressides võib ta enne lõppu kinni jääda, kas võib teha sellist asja, et puksi kraed veits ühtlaselt lihvida, et hõlpsamini see sisse läheks? Või on ka teisi mooduseid, mismoodi teda paremini sisse võiks saada ?
Ette tänades, Anre!
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=52&t=59920" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
Aga selge. Sain teie mõtetest väga hästi aru
Kuna ma ise seda tööd ei tee ja sellejaoks aega pole, siis uurisin ja annan õpetussõnad edasi nendele kes seda tööd teevad.
Suured tänud kõigile vastajatele, sain jälle veidi targemaks!

Suured tänud kõigile vastajatele, sain jälle veidi targemaks!

-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Kui juba vanarahvatarkuste jagamiseks läks, siis lisaksin, et eesmärk pühitseb abinõu. Hakka tegema ja näed mis selleks vaja on... kõik on loogiline. Tunnistan, et ise vist ka küsisin teistelt enne tagasillapukside vahetust. Infoks sain nii palju, et "paras jamamine on". Aga hakkasin pihta, talvel, lageda taeva all... sild alt ära ja puksid said vahetatud. Tuleb lihtsalt loogiliselt mõelda natuke 
Edit: üks sõna jäi vahelt ära.

Viimati muutis Tanel, 23 Okt 2010, 21:59, muudetud 1 kord kokku.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
-
- Huviline
Tanel kirjutas:Kui juba vanarahvatarkuste jagamiseks läks, siis lisaksin, et eesmärk pühitseb abinõu. Hakka tegema ja näed mis selleks vaja on... kõik on loogiline. Tunnistan, et ise vist ka küsisin teistelt enne tagasillapukside vahetust. Infoks sain nii palju, et "paras jamamine on". Aga hakkasin pihta, talvel, lageda taeva all... sild alt ära ja puksid said vahetatud. Tuleb lihtsalt loogiliselt mõelda natuke