turbo mahavõtmine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat 1.9TDI 74kw Audi 80 1.8
Kas turbo tuleb ilusti maha,ilma,et peaks mootorit tõstma.Vaatasin ,et seal suht vähe ruumi.Masinaks 2001 74kw Passat.
Re: turbo mahavõtmine
võta maha koos kollektoriga, tunduvalt lihtsam ja pääseb mutritele lihtsamalt ligi. Esimest korda tehes kulus täpselt kaks tundi, koos poevahet jooksmisega aj natuke sobilikke tööriistu otsides, kui alul tahtsime aint turbot saada,aga siis võtsime koos kollega ja tuli hulka lihtsamalt.
-
- Huviline
ma mõtlesingi koos kollega maha võtta,aga kas ta tuleb poltide otsast nii ära,et mootorit tõstma ei pea,või keeravad need poldid mootorist välja?
Tuli ära, nii, et keerad kolde mutrid lahti, õlitus torud, ja ma ei tea, seal neid üksjagu aj võtad üles ära, tuleb täpselt välja. Aga aint siis, kui ma eeldan, et 85KW mootoril on see kõik samuti, mis peaks seda tegelt olema.
Holari
Holari
-
- Huviline
Kui turbot puhastada,ega sinna vist mingeid tihendeid ei käi.Kusagil oli turbo puhastuse pildid ka,ning sealt ei paistnud küll, et oleks mingeid tihendeid.Poltidele oli küll mingi kuumakindel pläga.
Lepime sedasi kokku,et naabrimehed edaspidi suhtlevad omavahel. Küsida võib alati,kuid lolli juttu pole vaja ajada. Turbo võtta maha koos kollektoriga.? Ei saa turbo poltidele ligi,kuid saad kollektori poltidele(mutritele) ligi. Jutt jääb jutuks. Foorumi kasutaja Holari tegi imet,nimelt lugege tema postitust.24 10. 08 53. Kuhu jääb probleem summuti ,,pükste,, kohapealt? ,summuti eemaldamisest?
Postitas T6nis2 » 26 Okt 2010, 22:03
Lepime sedasi kokku,et naabrimehed edaspidi suhtlevad omavahel. Küsida võib alati,kuid lolli juttu pole vaja ajada. Turbo võtta maha koos kollektoriga.? Ei saa turbo poltidele ligi,kuid saad kollektori poltidele(mutritele) ligi. Jutt jääb jutuks. Foorumi kasutaja Holari tegi imet
PD mootorite puhul tuleb kindlasti lihtsam ja näiteks 96kw mootori puhul on pea ainu võimalik turbo maha võtmiseks ennem kollektor lahti lasta ja siis pärast selle küljest turbo eemaldada.
LEPIKS KOKKU, ET KUI POLE MUJALE KUI VENTO KAPOTI ALLA VAADANUD SIIS EI TARGUTA VÕÕRAS TEEMAS
Lepime sedasi kokku,et naabrimehed edaspidi suhtlevad omavahel. Küsida võib alati,kuid lolli juttu pole vaja ajada. Turbo võtta maha koos kollektoriga.? Ei saa turbo poltidele ligi,kuid saad kollektori poltidele(mutritele) ligi. Jutt jääb jutuks. Foorumi kasutaja Holari tegi imet
PD mootorite puhul tuleb kindlasti lihtsam ja näiteks 96kw mootori puhul on pea ainu võimalik turbo maha võtmiseks ennem kollektor lahti lasta ja siis pärast selle küljest turbo eemaldada.
LEPIKS KOKKU, ET KUI POLE MUJALE KUI VENTO KAPOTI ALLA VAADANUD SIIS EI TARGUTA VÕÕRAS TEEMAS
T6nis2 kirjutas:Lepime sedasi kokku,et naabrimehed edaspidi suhtlevad omavahel. Küsida võib alati,kuid lolli juttu pole vaja ajada. Turbo võtta maha koos kollektoriga.? Ei saa turbo poltidele ligi,kuid saad kollektori poltidele(mutritele) ligi. Jutt jääb jutuks. Foorumi kasutaja Holari tegi imet,nimelt lugege tema postitust.24 10. 08 53. Kuhu jääb probleem summuti ,,pükste,, kohapealt? ,summuti eemaldamisest?
Palun jäta! ingel [VW Bot: "Keel korda!"] võtaks, ma olen selle turbo ise sealt maha võtnud ning ühestükis koos koldega ja ei olnud see mingi ime, räägin oma kogemustest ja kui see kellelgei võimatu tundub, siis ei oska kommenteerida.
JA muu jama, ma ei ole kellegi naabrimees ja teen omi asju, kui aega ja võimalust on ise ja kui ei ole, siis on mul olemas usaldusväärne meistrimees, kes seekord selle turbo koos kollega sina ka tagasi pani ja võta näpust, samuti ülevalt poolt ja koos koldega, mitte eraldi!
Holari
Viimati muutis Holari, 27 Okt 2010, 13:29, muudetud 2 korda kokku.