How low can you go?
Moderaator: etnies858
-
- Huviline
- Telefon: 56696447
- Auto: Opel Astra ´06
- Kontakt:
Re: How low can you go?
Olen ka isiklikult Kristjani autot näinud ja mina küll aru ei saa mis valemiga see stange seal ees ühes tükis veel on, eriti peale seda kui sõitsin sama teed mida mööda mees tööl käib ( Tallinnlased võib- olla teavad milline valdeku tänav hetkel on Viljandi mnt - Männiku tee vahel ).
-
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
Alkeemik, ütle nüüd, et madala autoga on kehvem kurve võtta kui kõrgega
Orig vedrustusega autoga on siuke tunne nagu kohe kohe läheks ümber. Aga teemasse ma ei olegi mõõtnud kui palju põhjaalt kõige madalam koht on.Sellel pildil coilid täitsa alla lastud. Nii kahjuks polnud võimalik sõita, targurdades tuli lisa küljest

Muidu madaldust rohkem kui 60mm
Sellel pildil pole veel coile käes aga selest sis natuke veel madalam see esiots vms:D Mina rohkem enda autot madaldada ei saa kui sis ainult uus velg ja sis saab
ET 18 ei ole see lihtsalt võimalik.

Muidu madaldust rohkem kui 60mm

-
- Huviline
- Telefon: 53 333 807
- Auto: Madallennuagregaat
- Kontakt:
Miks panna pilte sellistest autodest, mis ei liigu sellises seisus nagu pildil kujutatud? Selliseid pilte võib sr.orgia vastavast teemast ka vaadata
Aga muidu võiks rohkem ikka pilte tulla 

myScrapes | tito ütles kunagi: "Kristjan tähendab urgmundia keeles autosaatan"
Sama mis feik madaldusega pilte panna juKristjan kirjutas:Miks panna pilte sellistest autodest, mis ei liigu sellises seisus nagu pildil kujutatud? Selliseid pilte võib sr.orgia vastavast teemast ka vaadataAga muidu võiks rohkem ikka pilte tulla

Incomplete Stylz |
Leevikese Kastoms
Leevikese Kastoms
-
- Huviline
- Telefon: 53 333 807
- Auto: Madallennuagregaat
- Kontakt:
Minu feik madaldus oli pandud sellepärast, et läbi väikse irooniaprisma vaadata paari pilti, mis olid enne mind lisatud. Aga see on kõigile teada, et iroonia internetis ei tööta .. vähemalt osadele. Ja mõned siinsed feik pildid on pisut humoorikad ... näiteks Taneli oma. Aga see selleks .. üritame kõik teemas püsida nüüd.
Viimati muutis Kristjan, 26 Okt 2010, 21:55, muudetud 1 kord kokku.
myScrapes | tito ütles kunagi: "Kristjan tähendab urgmundia keeles autosaatan"
-
- Huviline
- Telefon: 5260210
- Auto: Golf mkII Rallye G60 // BMW M340d G20
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 32 korda
-
- Huviline
- Auto: Golf mk2
Saan ka nüüd siia pildi lisada.
Eilse seisuga siis selline. Tikutoosi mul polnud, kuna keegi on mul autost kõik rotti lasknud.
Jääb küll veel palju puudu, et osadele järgi jõuda, aga silla madalaim punkt on 5.5cm. Esilisast me ei räägi.

Viimati muutis Jamal, 28 Okt 2010, 23:59, muudetud 2 korda kokku.
Ahto
- Pikksilm
- Veteran
- Auto: G2, T2b
Täpselt sama seadega liiklesin Golfiga samal kõrgusel. Sorry, lihtsalt pole pilti asjadest Golfi küljes - kingsepp käib ikka paljajalu

Suveks läheb esiosa veel madalamaks kuid auto all keskmine osa juba käib niisamagi vastu vahest:D :

nissan 300zx z32
vw touran 2010
vw touran 2010
-
- Huviline
- Telefon: 555 45 044
- Auto: VW Golf IV GTI 1.8T 110kw ´99
Sina olidki täna Pärna pst garaažide juures? RomeoD-ga jalutasime jõe ääres ja nägime autot. Romeol oli hull huvi autot lähemalt uurima minna, mina ei viitsinud

Need, kes oskavad, teevad; kes ei oska teha, õpetavad; ja need, kes ei oska kumbagi, juhivad.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Mis ajast Rom madalaid autosi fännab, või tahtiski parastama minnaKristina kirjutas:Sina olidki täna Pärna pst garaažide juures? RomeoD-ga jalutasime jõe ääres ja nägime autot. Romeol oli hull huvi autot lähemalt uurima minna, mina ei viitsinudÜtles, et vaaaaaataaaa, kui madal

Sry OT
ingel [VW Bot: "Keel korda!"], ette jõudsid, ma pole veel teostuseni jõudnudAutobaas kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=O4TU-2Fm ... r_embedded[/video]

- Pikksilm
- Veteran
- Auto: G2, T2b
Golf kunagi 2008 aastal.vwpint kirjutas:Sorry for OT! Sooviks Asko ja Pikksilma autode kohta rohkem pilte!

Paar päeva sõitmist viskas üle ja keerasin ta inimlikule kõrgusele.

Tore on vaadata kuidas ENAMUS oma feik pilte siia panevad autodest mis reaalselt igapäevaselt ei liikle nii :S
Siinkohal kiidusõnad Kristjanile, H4rzile, Autobaasile, Askole, Tibullusele ja veel mõnele kes ka madala autoga sõitmisega hakkama saavad, mitte ei tee lamava politseiniku peal pilti oma autost

- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda
Tänud Piku.
Panen siis uuest autost ka mõned klõpsud.
Vanast on ta nüüd natuke kõrgem. See suvi enam madalamaks ei aja- niigi juba tuttav, kes sellega tegeleb ütleb mulle iga kord kui mind näeb "Saatan...tagane...".
Tema ei saa aru kuidas ma nii madala autoga küll sõita saan. Oli proovisõitu teinud ja tal olevat põhjakaitse kõhh,kõhh vastu asfalti käinud. Küsimuse peale, et kus ta sõitis siis sain vastuseks, et Turu tänaval ja igas lohus olevat vastu käinud. Ütlesin, et ärgu sõitku siis mööda lohkusid ringi.
Vastuseks sain jälle "Saatan...tagane..."
Järgmine suvi aga lasen rohkem maadligi ja äkki isegi koos uue veljega.
Siis peab aga porilapakad ära võtma sest juba nüüd käivad nad igalepoole kraapsat, kraapsat vastu.

Vanast on ta nüüd natuke kõrgem. See suvi enam madalamaks ei aja- niigi juba tuttav, kes sellega tegeleb ütleb mulle iga kord kui mind näeb "Saatan...tagane...".

Tema ei saa aru kuidas ma nii madala autoga küll sõita saan. Oli proovisõitu teinud ja tal olevat põhjakaitse kõhh,kõhh vastu asfalti käinud. Küsimuse peale, et kus ta sõitis siis sain vastuseks, et Turu tänaval ja igas lohus olevat vastu käinud. Ütlesin, et ärgu sõitku siis mööda lohkusid ringi.

Järgmine suvi aga lasen rohkem maadligi ja äkki isegi koos uue veljega.

Siis peab aga porilapakad ära võtma sest juba nüüd käivad nad igalepoole kraapsat, kraapsat vastu.

Viimati muutis tibullus, 10 Juul 2011, 18:13, muudetud 4 korda kokku.
W8
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Ega jah, päris efektne näeb madalana välja, kuna muudab autot visuaalselt pikemaks. Teeks isegi sama aga kahjuks tõesti koosnevad meie teed põhiliselt aukudest...tibullus kirjutas:Tänud Piku.![]()
Vanast on ta nüüd natuke kõrgem. See suvi enam madalamaks ei aja- niigi juba tuttav, kes sellega tegeleb ütleb mulle iga kord kui mind näeb "Saatan...tagane...".![]()
Tema ei saa aru kuidas ma nii madala autoga küll sõita saan. Oli proovisõitu teinud ja tal olevat põhjakaitse kõhh,kõhh vastu asfalti käinud. Küsimuse peale, et kus ta sõitis siis sain vastuseks, et Turu tänaval ja igas lohus olevat vastu käinud. Ütlesin, et ärgu sõitku siis mööda lohkusid ringi.Vastuseks sain jälle "Saatan...tagane..."
![]()
Järgmine suvi aga lasen rohkem maadligi ja äkki isegi koos uue veljega.![]()
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
40/40 madaldus on sama hea kui väsinud vedrud. Minumeelest on B5.5 Passatil kohustuslik kangemad vedrud panna et ta "sült vedrudel" ei oleks. See ei ole normaalne et Passatiga valgusfoori taha pidurdades on tunne et kallutab istmest välja, anult turvavöö hoiab kinni. 

Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Ma oma Passat B5.5 küll ei vahetaks niisama vedrustust jäigemaks kui just vajadust pole. No vajub jah natuke ettepoole järsul pidurdusel aga samas sõites ka ei korja igat viimsematki auku üles ja teedki tunduvad natuke paremad, kui mõnda jäiga vedruga autosse istudes. Oleks tänavad normaalsed siis laseks küll jäigema vedruga madalamaks.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

Tagaosa on vähemalt kaks korda nelikümmend ja nina peaks ka ikka korralikult üle 40 olema

http://vimeo.com/gadgetsb
http://gadget.planet.ee/
https://www.facebook.com/ruwesaare
http://gadget.planet.ee/
https://www.facebook.com/ruwesaare