Kus asub G4 salongist väljuva õhu ava?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Kus asub G4 salongist väljuva õhu ava?
Praegu meil niisked ilmad ja auto salong niiskust täis, olen märganud et udu klaasidel liigub tagant poolt ette, just nagu ei pääseks niiskus auto tagant poolt välja. samas olen kuulnud et kuskil pagassis peaks olema selline auk kust niiskus salongist lahkub . Kus see auk on? Äkki mul see sodi täis. autoks siis universaal golf 4
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 11:53, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
Re: kus asub G4 salongist väljuva õhu ava
Pagassis külgede peal kas ei ole näha?
Pigem see, et kasuta ventilatsiooni suuremat kiirust rohkem.
Pigem see, et kasuta ventilatsiooni suuremat kiirust rohkem.
-
- Huviline
kas seal tagumiste klaaside all piklikud ribad? Ma mõtlesin, et kuskil varuratta lähedal.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Kui võtad pagasnikus külgmised katted ära (need kus taga ohukolmnurk ja kraam või kust kaudu tagatule pirni vahetad) siis seal käega katsudes tunned neid avasid. Ava läheb stange taha. Aga ma ise neid avasid ei kahtlustaks, kontrolli pigem kas põrandad on kuivad, kasuta jalamattide all ajalehti (mida aegajalt vaheta) ning vaheta salongifilter ära kui seda veel teinud ei ole. Samuti võiks kliimale diagnostika teha, mul oli Golf 4-l jäänud kinnisesse asendisse siseõhuringluse klapp ja siis kliima keerutas autos seda niisket siseõhku. Ja see oli suurim faktor mis akende udutamist mõjutas.
Golf IV üheks suureks probleemiks seoses salongi niiskusega on ükskõik millise ukse sisse sattuv vesi (tingitud vett mittepidavast ukseakna välimisest tihendist). Selle tagajärjel täitub ukse alumine osa veega. Ukse allosas on küll avad, millest peaks vesi välja pääsema aga need jäävad uksetihendi alla ja kui uks kinni siis sealt küll mingit vett välja voolata ei taha. Kui ukse sisse koguneb piisav kogus vett siis see voolab ukse sisemise polstri ääre vahelt salongi põrandamatile ja nii see niiskus autosse tekkibki. Ja seda veel nii kavalalt, et pealtpoolt katsudes võib auto põrandamatt ukse juurest täitsa kuiv tunduda aga kui põrandamatt ukse juurest lahti võtta siis põrandamati kõige alumine (vastu plekki olev) osa on täitsa niiske. Üks internetist leitud soovitus probleemi kõrvaldamiseks oleks silikoonitada ukse sisekülje metallpaneeli alumine äär... kuid siis jääb vesi ukse sisse siiski alles. Võibolla oskab keegi midagi paremat soovitada?