Kassetikale USBd ja värgid..
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56775183
- Auto: Golf II
Kassetikale USBd ja värgid..
Üldiselt makki vahetama ei taha hakata, aga raadiot ja kassette ka ei viitis koguaeg kuulata. Niisiis, ma tean et on adapter, mälupulk sisse ja blabla, aga mulle üks tuttav rääkis veel, et kassetikatele spetsiaalselt on tehtud ka mingi kassett, mille küljes on siis mp3e juhe. Et pistad kassetti sisse ja pleieri juhtme taha ning muudkui kuula. Igastahes, kes teab millest jutt käib võiks natukene informeerida.
Ja kust sellist jubinat leida?

Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 07:35, muudetud 1 kord kokku.
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Kassetikale USBd ja värgid..
sõbral oli see kunagi..a sellega suht kehv kvaliteet muusikal...a muidu autopoodidest küsida
oomipoes http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=CLP-003" onclick="window.open(this.href);return false;
oomipoes http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=CLP-003" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis VWM, 10 Nov 2010, 12:37, muudetud 1 kord kokku.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
- Huviline
- Telefon: 56248247
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Igas korralikumas elektroonika poes on see olemas. Küsi kasvõi Euronicsist.
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Kunagi ostsin ka. Minu jaoks kvalifitseerus mõtetu vidina alla alates esimesest kasutuskorrast. Mulle öeldi selle kohta, et Vene krappraadiost tuli ka parem heli.
Kuigi paljud kiidavad Apple originaali (kasett-3,5 ots) adepterit, pidi palju parem kvaliteet olema.
Kuigi paljud kiidavad Apple originaali (kasett-3,5 ots) adepterit, pidi palju parem kvaliteet olema.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: VW Golf III 1.9 SDI 47 kW 1995
Ostsin ka endale sellise. Kui midagi paremat pole (raadio pärapõrgus ei võta) siis ajab asja ära küll, vahepeal tuleb kerimisnuppu vajutada, et heli paremaks saada 

-
- Huviline
- Telefon: 58183554
- Auto: Vw Golf 3
noo ma paar päeva tagasi just ostsin , midagi head just ei ole aga asja ajab ära, ühesõnaga õeldes laulu kvaliteet peab olema super, kui laulul kvaliteet kehva siis on vägapointless heli . kui laulu kvaliteet hea siis on enamvähem talutav, ja ostsin ta võru polarist ja maksis 125 krooni 

Life is too short to drive slow !!
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kes natuke rohkem viitsib kulutada, siis:
http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=14185" onclick="window.open(this.href);return false;
saab kohe handsfree ka (kõigi mudelitega kahjuks pole ilusti tööle saanud). Saksast Tallinnani ei suuda ükski raadiojaam vahele lüüa. Viimane kord saksas sõites suutsin käiku vahetades korra välja tõmmata ja selgus, et peale seda mängis teine raadiojaam hoopis
. Ehk siis suudab üle olla kohalikust jaamast nii et see isegi segada ei suuda.
Varem on endal ka üks odavam junn olnud, aga see küll väga head heli ei pakkunud. Sahinad sees jne.
http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=14185" onclick="window.open(this.href);return false;
saab kohe handsfree ka (kõigi mudelitega kahjuks pole ilusti tööle saanud). Saksast Tallinnani ei suuda ükski raadiojaam vahele lüüa. Viimane kord saksas sõites suutsin käiku vahetades korra välja tõmmata ja selgus, et peale seda mängis teine raadiojaam hoopis

Varem on endal ka üks odavam junn olnud, aga see küll väga head heli ei pakkunud. Sahinad sees jne.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Sa räägid siis, et antud toote kvaliteet on täiesti ok? Hmm, kui see tõesti nii on, siis peaks kah sellele mõtlema hakkama. Ise olen seni arvanud, et need kassetiadapterid ja fm-modulaatorid kõik täiesti mõttetud. Samas oleks fm-modulaator kõige lihtsam ja mõistlikum variant kassetraadiost mp3 kuulata.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Oleneb täiesti kui hästi ja kui häid komponente on kokkupanemisel kasutatudtuuleiil kirjutas:Sa räägid siis, et antud toote kvaliteet on täiesti ok? Hmm, kui see tõesti nii on, siis peaks kah sellele mõtlema hakkama. Ise olen seni arvanud, et need kassetiadapterid ja fm-modulaatorid kõik täiesti mõttetud. Samas oleks fm-modulaator kõige lihtsam ja mõistlikum variant kassetraadiost mp3 kuulata.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kui see minu postituse vastusena oli, siis võin paariks päevaks täitsa proovida anda. Endal on ta igapäevaselt ka kasutusel ja tõesti ei kurda.tuuleiil kirjutas:Sa räägid siis, et antud toote kvaliteet on täiesti ok? Hmm, kui see tõesti nii on, siis peaks kah sellele mõtlema hakkama. Ise olen seni arvanud, et need kassetiadapterid ja fm-modulaatorid kõik täiesti mõttetud. Samas oleks fm-modulaator kõige lihtsam ja mõistlikum variant kassetraadiost mp3 kuulata.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
Ma mõtlesin jah sinu juttu, dellu! Aitäh pakkumise eest!
Aga, et selline teema kord juba olemas on, siis võiks teised kah siin antud osas oma kogemusi ja soovitusi lahkelt jagada. Internetikaubamajad on seda träni (fm-modulaatoreid jms) paksult täis, kuid sealt see ostmine suht pimesi. Pildil ja teksti järgi on need kõik väga bro.
Tõsised audiomehed muidugi naeravad sellise teema peale, et nii need asjad küll ei käi ja õige on hoopis soetada korralik Nakamichi jne .......
Aga, et selline teema kord juba olemas on, siis võiks teised kah siin antud osas oma kogemusi ja soovitusi lahkelt jagada. Internetikaubamajad on seda träni (fm-modulaatoreid jms) paksult täis, kuid sealt see ostmine suht pimesi. Pildil ja teksti järgi on need kõik väga bro.

Viimati muutis tuuleiil, 14 Nov 2010, 16:32, muudetud 1 kord kokku.
Rakveres kui ka tartus oomipoes on kindlasti ja see maksis oomispoes 75 kr ise ostsin ka sealt ja väga rahul olen, töötab väga hästi.
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Ega igasuguste üleminekute tõttu kaobki kvaliteet, kuid endalgi oli algselt beta makk autos, sai kh oomipoest ostetud kasset-adapter, oma asja ajas ilusti ära.
Oleneb, mis seade autos on, aga ma ostsin Superbi kassetikale sellise vidina:
http://cgi.ebay.de/USB-SD-MP3-Interface ... 27b5d9f88e" onclick="window.open(this.href);return false;
Raadio saab sellest aru nagu cd-boxist. Saab nii mälupulgalt, sd kaardilt kui mp3 mängijatest heli kätte
http://cgi.ebay.de/USB-SD-MP3-Interface ... 27b5d9f88e" onclick="window.open(this.href);return false;
Raadio saab sellest aru nagu cd-boxist. Saab nii mälupulgalt, sd kaardilt kui mp3 mängijatest heli kätte

Võib-olla veits offtopic kuid kui jootekolv käes püsib siis on enamasti võimalik kasseti asemele suhteliselt kerge vaevaga AUX sisend ehitada. Eks see oleneb makist ka aga mina sain oma BETA4-ga asja täitsa hea kvaliteediga tööle.
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänatud: 1 kord
Kasseti teemaga ma üldse ei soovitax tegeleda. Fm-transmitter vähe asjalikum ja hinna vahe ka eriline pole.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
- Klubiline
- Telefon: 53707175
- Auto: Tiguan ´10, LT ´98
Ja kui tahad Fm-transmitterit, siis kingin sulle selle mingi sümboolse eest. Kunagi sai ostetud (maksis lausa mingi 800-900 krooni) põhiosas bluetooth handfree põhimõttel, kuid otsustasin veidi aega hiljem ümber, et vajan muud.....Nüüd ta vedeleb mul...
Tahad, võta PSiga ühendust või helista....
Tahad, võta PSiga ühendust või helista....
Viimati muutis ReijoK, 21 Mär 2011, 09:40, muudetud 1 kord kokku.