golf 3 antenn

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Heinsu
Huviline
Telefon: 55606711
Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.

golf 3 antenn

Lugemata postitus Postitas Heinsu »

ütle kui ma tahan oma golfilt tiiva antenni ära võtta ja lihtsalt sinna asmele mingi kummi junni panna(kunagi lasen ära pahteltada ja värvida), müüakse mingi 40 eeku.
olen kuulnud et need tiiva antennid on täiesti mõttetud, st küsimus kui ära võtan antenni kas ma siis linnas saan kuulata raadiot normaalselt ,aga linnast väljas ???
ja plaanis pole katusele antenni panna, st siis mul pole nagu üldse antenni:D
kellegil kogemusi on????

vahelduvool
Huviline
Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a
Re: golf 3 antenn

Lugemata postitus Postitas vahelduvool »

Kui sinu küsimusele loogiliselt lähendeda, siis ei kuule sa ilma antennita peaaegu midagi. Mul läks oma antenn katki, ostsin kasutataud. Paigaldasin kasutatud ja nüüd kuulen igasugu jaamu ning korralikult.

Heinsu
Huviline
Telefon: 55606711
Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.

Lugemata postitus Postitas Heinsu »

seda ma tahtsin teada jah :D on see antenni vahetus väga keeruline ?

vwgtr
Huviline
Auto: Golf4, Nissan S14a Kouki.

Lugemata postitus Postitas vwgtr »

Endalgi sai antenn vahetatud ja katusele pandud. muidugi jäi poridiiva oma alles, mis seal niisama nüüd.Jama tekkis kuna levi halvenes.. aegu edasi selgus, et selle põhjuseks oli autole pandud xenonid. Ilmselt siis nad midagi segavad.

vahelduvool
Huviline
Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a

Lugemata postitus Postitas vahelduvool »

Heinsu kirjutas:seda ma tahtsin teada jah :D on see antenni vahetus väga keeruline ?
No nii, pilte pole pakkuda. tunk alla või tõstame terve auto ülesse. Vasak esimene ratas alt. Logari kruvid välja(8 ja 7mm kruvid). Logar maha või painutada ""NORMAALSELT"" nii, et jääks ruumi töö tegemiseks. Kui antennil ei ole ära keeratavat otsa, siis lõikame kaabli läbi. Keerame lahti ühe plastik mutri(10mm), mis hoiab kinni metalljuppi ning see oma korda antenni. Lükkame antenni välja, mitte ei tõmba maa poole. Antenni äär VÕIB saada kahjustada. Selleks soovitaks kasutada peenikest - kruvikeerajat. Kui antenni kaabel jääb lühikeseks: võtame mõned plastikud rooli alt lahti, 4-5 kruvi on seal võtame antenni kaabli jakust lahti ja tõmbame "NORMAALSELT" ratta juurest kaablist. Joodame külge vajadusel või keerame pistiku antennile otsa. Võtame uue antenni paneme metallse osa ennem sisse ülevalt ja vaatame, et ääred saaksid ilusti tiiva külge. Muud asjad tagasi nagu lahti võtsime ainult tagurpidi.

Edu tegemisel.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”