Tere!
Tegemist on 2003 aasta passatiga ja esiukse nupp lakkas töötamast. See nupp mis lülitab valguse sisse ja annab autole teada, et uks on lahti.
Ukse ümbruses seda kusagil ei ole. Järelikult on kuskil sees aga, kas on ukse sees või esitiiva taga seda tahaksgi täpselt teada.
Tänud
Passat 2003.a uksenupp?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Passati uksenupp
hmm.... või et luku küljes
Kuna see on ainus vastus siiamaani siis kisun küljeukse laiali.
Tänud
Kuna see on ainus vastus siiamaani siis kisun küljeukse laiali.
Tänud
Aga kas selleks tuleb terve lukk küljest võtta? Ma vaatasin sinna ukse sisse ja muud lähenemist ei näinud kui terve luku maha võtmist. Ja kas kogu luku maha keeramine on üldse ohutu... selles mõttes, et ega sealt mingid vedrud ja muud jollerid kohe ära ei lenda.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Soovitan soojalt katseprillid ette panna, parem juba mask, et niikui polstri serva kangutad, hakkab sealt igasuguseid vidinasi lendama kaasa arvatud väikseid poisse ja pussnuge.4motion kirjutas:Aga kas selleks tuleb terve lukk küljest võtta? Ma vaatasin sinna ukse sisse ja muud lähenemist ei näinud kui terve luku maha võtmist. Ja kas kogu luku maha keeramine on üldse ohutu... selles mõttes, et ega sealt mingid vedrud ja muud jollerid kohe ära ei lenda.
Tegelikult kui viitsiksid otsingut kasutada, oleks sul juba piisavalt vastuseid ja asi remonditud juba.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....