B4 Passati kolks ja kahin ees vasakul(korras lukku)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
B4 Passati kolks ja kahin ees vasakul(korras lukku)
Viimasel ajal on hakanud kohalt võttes, ka kergemal käiguvahetusel, järsult kiirendades, või gaasi lahti lastes kuulduma vasakult poolt eest kolks, pidurdades kolksu ei esine. Kiirendades samuti kahiseb midagi...kas kahina põhjuseks siduri survelaager ei või olla?(ärge maha lööge lollide küsimuste pärast) Sai vahetatud siis käigukasti poolne mootoripadi, zarniir, rooliots on korras, suvel sai vahetatud esimene õõtsapuks ja nüüd ka tagumine, stabika puksid tunduvad ka korras, keerates ei klobise... Ainuke asi mis läbi tundub veel olevat, on parempoolne mootoripadi (rihmaseibi maha keerates hüppas mootor nagu kummipall), aga see ei saa ju tekitada kolksu vasakul pool? Järgi jääb veel sisemine pooltelje ots, kuidas selle korrasolekut testida?
Viimati muutis vaherna, 18 Nov 2010, 20:31, muudetud 3 korda kokku.
Pluss on massis, kõik on sassis !
Re: B4 Passati kolks ja kahin ees vasakul
vaata seda vasakpoolset pooltelge seal pooltelje küljes peaks olema mingisugune tasakaalustus äkki on see lahti tulnud mul endal oli selline juhus
Re: B4 Passati kolks ja kahin ees vasakul
paremal pool on mul küll mingi vibratsiooni leevendi võlli küljes, aga vasakul pool ei mäleta küll et peale otsa korpuse miskit oleks..
aga nüüd kolades siin foorumis, leidsin et jutustatakse ka mingitest difri neetidest mis kipuvad purunema, äkki tekitavad needid selle kolksu ja kahina koos? kuigi kahin peaks olema siis ju koguaeg mitte ainult kiirendades?, suvel sai vähe asfalti kraabitud küll, aga mismoodi ma neid neete kontrollida saaks? korra juba sai auto üles vasakult poolt tõstetud ja käik sees minna antud aga kahinat siis ei kuulnud...
aga nüüd kolades siin foorumis, leidsin et jutustatakse ka mingitest difri neetidest mis kipuvad purunema, äkki tekitavad needid selle kolksu ja kahina koos? kuigi kahin peaks olema siis ju koguaeg mitte ainult kiirendades?, suvel sai vähe asfalti kraabitud küll, aga mismoodi ma neid neete kontrollida saaks? korra juba sai auto üles vasakult poolt tõstetud ja käik sees minna antud aga kahinat siis ei kuulnud...
Viimati muutis vaherna, 17 Nov 2010, 14:31, muudetud 1 kord kokku.
Pluss on massis, kõik on sassis !