kesklukupult
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Re: kesklukupult
Uuri esidnusest, kõige lihtsam ja kiirem tee sul, sest originaal pult tahab õpetamist ka saada, ja kas tahad võtmega koos või ilma?
Kui ilma, siis saad ise ka hakkama selle õpetamisega, aga viimane minu hind, mis ma esindusest sain, see oli mingi 2300 äkki, võtmega osa oli pisut odavam.
Aga kui tahad kogu kremplit korraga, s.t. klappvõti koos puldiga, siis kindel esinduse pauk, sest immo tahab ka õppetamist saada ja tellitakse tehasest just sinu autole õige asi.
Kui ilma, siis saad ise ka hakkama selle õpetamisega, aga viimane minu hind, mis ma esindusest sain, see oli mingi 2300 äkki, võtmega osa oli pisut odavam.
Aga kui tahad kogu kremplit korraga, s.t. klappvõti koos puldiga, siis kindel esinduse pauk, sest immo tahab ka õppetamist saada ja tellitakse tehasest just sinu autole õige asi.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
pult elas oma kasutamis ea ära, selles ka põhjus miks uut vaja.
Võti ja pult on eraldi.
iseenesest oleks vaja kes pakub pulte ja suudab need õigele sagedusele seadistada.
või miskit sellist
Võti ja pult on eraldi.
iseenesest oleks vaja kes pakub pulte ja suudab need õigele sagedusele seadistada.
või miskit sellist
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Ära jumalapärast maini kus kandis asud, vaevalt keegi Gröönimaale sulle appi tõttab. 

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Originaal pult ikka tavaliselt võtmepea sees mitte eraldi.
Pane oma puldist pilt.
Pane oma puldist pilt.
Br.