K: Kas ikkagi osta Passat 1,9 TD 96kw?

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
matadoooor
Huviline
K: Kas ikkagi osta Passat 1,9 TD 96kw?

Lugemata postitus Postitas matadoooor »

Kuidagi ei suuda otsustada, et mida valida. Peamised nõudmised on, et diisel, universaal, vähemalt 2000a, katusereeelingud, kärukonks, kliima, ei roostet. Maks maksan 100000.-

Margid/mudelid, mille vahel valin: VW Passat, Audi A4/A6, Bmw 530d, Mazda6, Toyota Corolla, Ford Focus. Sõitnud kõigiga, BMW ja Audi sõidumugavuseni ei küündi neist keegi. Nesndest järgmisena tuleb sõidumugavuses minu meelest Passat ja siis corolla ja focus võrdsed ning viimaseks paneksin Mazda6 oma meeletu lärmi pärast salongis. Kas 1,9 td 96 kw Passati hooldamine on siis ikka tunduvalt odavam kui audi JA bmw hooldamine? Olen kuulnud küll sellist juttu.
Juba 5 kuud olen käinud vaatamas vahelduva eduga siukseid korralikumaid variante. Hetkel silmapiiril siis üks passat.

Mida kindlasti jälgida sellist Passatit ostes, mingid esimesed 5 kõige olulisemat/nõrgemat kohta sellel autol?
Kas highline versioonile on võimalik lisada ette udutulesid (mis maksavad tuled, mis lüliti?)
Kas highline versioonile, millel on originaalmakk cd nupuga ja kliimaautomaatik on võimalik ette lisada nii originaal cd või siis cd box? eelistaks originaal cd salongis.
Kui kulukas on highline versioonile lisada kompu igast küttekulu jne näitudega?

Oodates vastuseid
Jüri
Viimati muutis MustVälk, 27 Sept 2015, 21:32, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.

Sellel teemal on 6 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.

Registreeru Logi sisse

Vasta

Mine “Autoostu abi”