K: Passat b3 udutulede ühendamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 97.a. 1.8T 110kW (müüa)
K: Passat b3 udutulede ühendamine
Sai ostetud esimesed udutuled. Autol pole enne esimesi udutulesid olnud, kaldun aga arvama, et mingile maale on juhtmed juba veetud, kuna tagumiste udukate lüliti on kahe astmeline ning selle lüliti tagant väljub viis juhet. Lugesin ühest teemast, et mootori ruumis peaks kuskil pistik olema, kuhu tuleks tuled ühendada, aga siit siis oleks küsimus, et on keegi seda enne teinud ja teab, kust pistikut otsida? Oleks väga tänulik igasuguse info eest.
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: K: Passat b3 udutulede ühendamine
Kasutades sama loogikat B4-ga, pakuks, et juhtmed/pistikud kuskil stange taga tulede asukoha ligidal ootavad...
B4-l näiteks udukate auke katvate "helkurite" taha kinnitatud need pistikud...
B4-l näiteks udukate auke katvate "helkurite" taha kinnitatud need pistikud...
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
b3 peaksid olema juhtmed esitulede taga seal poolraamide esi otstes, vähemalt minu omal on kuigi udukaid pole enda autol küljes olnud
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 97.a. 1.8T 110kW (müüa)
Viskasin siis täna kiirelt pilgu peale. Kaks kõrvuti jooksvat juhet leidsin küll mis jooksid läbi tule all metalli sees oleva augu alla poole. Otsa aga ei näinud, tundus, et see vist mingisuguse klambriga vms stange küljes kinni. Need kaks kõrvuti jooksvat juhet jooksid ainult üheltpoolt. Et siis pareme tule juures. Teise poole kiirel ülevaatusel aga ei leidnud selliseid. Kas võib olla, et udukate jaoks ongi ainult kaks juhet sinna alla veetud ja ainult ühele poole, millest tuleb juhtmed vedada mõlemale tulele? Või peaks ikka mõlemale tulele eraldi juhtmed tulema?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat '95 1.8 55kW;VW Golf III '92 1.9D 47kW
B4'jal igaljuhul on mõlemale poole veetud juba. Pruuni pistikuga, kui ma ei eksi.
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Imelik... Minu masinal mõlemad mustad ja tuled ka veel otsas...AnyWay411 kirjutas:B4'jal igaljuhul on mõlemale poole veetud juba. Pruuni pistikuga, kui ma ei eksi.

Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...