õhutamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: õhutamine
Mis sümptomid sul selle õhutamisega on? Kuidas auto käitub?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
lasin just teha mootoril remondi panin mootori autole peale aga nüüd selline tunne et just nagu oleks veesärgis surve sees kuigi temperatuur tõuseb normaalselt ja kuumaks ei lähe aga voolikud on nagu kivi .
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Siiski õhk peaks välja tulema mingi väiksema sõidu peale.
KAs paisupaagikork toimib sul?
KUi muidu õhku välja ei saa, siis sõida tiba, keera kork maha ja korda tegevust mitu korda, see õhk peab sealt välja tulema.
KAs paisupaagikork toimib sul?
KUi muidu õhku välja ei saa, siis sõida tiba, keera kork maha ja korda tegevust mitu korda, see õhk peab sealt välja tulema.
1,6D kui mootor korras siis ei tohiks mingit rõhku sees olla. Olen kolme 1,6D remontinud millel ennem olid lõdvikud kõvad peale remonti täiesti lötsid ja mitte mingit rõhku. Ja õhk koguaeg ise välja tulnud. Nagu mina olen aru saanud siis bensukatel rõhk normaalne sest corri G60 manuaalki näeb ette 1,2-1,5bar.
Sepp
Sepp
unustasin mainida et see 1,6 td on mul paigaldatud b3 passati peale alles jäi ka pensuka radikas ja paisupaak samuti on autole paigaldatud 59 kw turbo millel on lisaks ka dosooliga jahutus ,aga mul pole vahel seda tsirkulatsiooni pumpa mis seal olema peaks ,kas see võib midagi mõjutada
Viimati muutis erks25, 19 Nov 2010, 19:10, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
Mul a80 1.9td oli ka tsirkulasiooni pump vahelt välja võetud,
Ostsin siis uue sinna vahele ja masin otsustas üldse kohe keema minna.
Proovisin juhtmeid mõlemat pidi, et võibolla käib tagurpidi ringi, aga ei.
Võtsin vahelt ära ja sõitsin ilma edasi.
Pump vedeleb garaazis kui soovi on ja süda ei anna rahu.
Mõni nelipakk kuluks marjaks ära.
Ostsin siis uue sinna vahele ja masin otsustas üldse kohe keema minna.
Proovisin juhtmeid mõlemat pidi, et võibolla käib tagurpidi ringi, aga ei.
Võtsin vahelt ära ja sõitsin ilma edasi.
Pump vedeleb garaazis kui soovi on ja süda ei anna rahu.
Mõni nelipakk kuluks marjaks ära.
-
- Huviline
- Auto: VW PASSAT B5.5 1,9TDI 96KW
Sama jama golf 3ga,et ei saa ohku valja soojendus radikast.Vahetasin hilja aegu tosooli ja siis hakkas jama peale.Kas on kellegil ideesid kuidas soojendus radikast ohku valja saada.Audi 80-el oli soojendusradika vooliku kuljes ohutus nippel mis probleemi lahendas. 

lahendasin olukorra nii et lasin termostaat klapile väikse augu sisse ja asi lahendatud
Ja nii töötab VW.-I. tehniline foorum. ÕHUTAMINE. Lugege postitust 23 nov. 2010. 15. 06. Teine tarkus 21 nov. 2010 . 19.37. Lasid termostaat klapi korpusele väikese augu sisse,teadmata et klapp oleks ennast niigi avanud. Kui väike on ,,väike,, auk?. See,et keegi arvab,et salongi radikas on õhk,on valel teel oma mõtlemises selle kohapealt,kui probleemiks on külm salong. Ennegi räägitud radiaatori vedeliku läbilaske võimest+ salongi sooja külma klapid.
minul vähemalt see asi toimis ja ma ei näe mingisugust probleemi miks mul ei tohiks seda auku seal klapis olla!
Miks tehase poolt seda ette nähtud pole? Kui suur on ,,väike,, auk? Külmast peast (klapp kinni) läheb august niigi jahe vedelik suurde ringi. Mootor soojeneb kauem.
Mul on termostaat klapis 3mm auk juba 4 aastat ja teen järgmistele termostaat klapidele ka. Ja ei ole küll täheldanud et auto kauem soojaks läheb aga õhuga pole ka kunagi probleeme jahutus särgis probleeme olnud. Tehase poolt pole ette nähtud ka et sa autot kodus remondid.T6nis2 kirjutas:Miks tehase poolt seda ette nähtud pole? Kui suur on ,,väike,, auk? Külmast peast (klapp kinni) läheb august niigi jahe vedelik suurde ringi. Mootor soojeneb kauem.
Sepp
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
tnusepp kirjutas:Tehase poolt pole ette nähtud ka et sa autot kodus remondid.
Sepp

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Lauri. Ära ,,lase ennast alla lasta,, .13.28. 25 nov. Kui on midagi tehnilist ütelda,siis ütle,vasta.