Küsimus lisasoojenduse kohta autosse
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56791673
- Auto: Volksvagen Passat 1.9D 1991a.
Nimelt küsimus selline,et olemas mul auto soojapuhur 1250w, aga pole selle jaoks kusagilt voolu võtta kuna elan korteris.
Aga olen kuulnud jutte mingitest voolumuunduritest mille voolu tarbitakse auto akult 12V .
Kas see oleks mul arukas mõte kui soetaksin selle voolumuunduri 1250w puhurile? Või ei tasu see ära, et aku ei pea vastu, või tekivad mingid muud jamad?
Või kui sobib kasutada, siis milline ja kui võimas muundur mul peaks olema selle puhuri jaoks?
Aga olen kuulnud jutte mingitest voolumuunduritest mille voolu tarbitakse auto akult 12V .
Kas see oleks mul arukas mõte kui soetaksin selle voolumuunduri 1250w puhurile? Või ei tasu see ära, et aku ei pea vastu, või tekivad mingid muud jamad?
Või kui sobib kasutada, siis milline ja kui võimas muundur mul peaks olema selle puhuri jaoks?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Re: Küsimus lisasoojenduse kohta autosse
Nii võimas muundur tõmbab aku mõne minutiga tühjaks.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Teiseks maksab 1500W inverter 3200.-, nii et vaevalt see võitu annab väga.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
kui 12V -> 220V & 1500W muuduri paned, siis:marco60 kirjutas: Või ei tasu see ära, et aku ei pea vastu, või tekivad mingid muud jamad?
- aku ei suuda seda muundurit toita, lühiajaliselt (mõned minutid) suudab 60Ah aku välja anda 400-500W
- isegi selle mõne minuti jaoks ... juhtmed otse akult (sigaretisüütaja läheb sellise voolu juures põlema)
Ma arvan, et auto põlemapanemiseks on odavamaid ja lihtsamaid vahendeid, kui 3200eek pingemuundur ja 1250 W soojapuhur. Aga selle eest saad võibolla Darwini auhinna

ma arvan, et sinu esialgne küsimus on saanud vastuse.
kui aga rääkida sellest kuidas autole lisasoojendus saada, siis neid autole mõeldud puhureid on igal pool müügil - iseasi kui efektiivsed nad on või kui hästi sul aku sellele vastu peab. igal juhul kordades soodsam kui 1500kw muundur.
kui aga rääkida sellest kuidas autole lisasoojendus saada, siis neid autole mõeldud puhureid on igal pool müügil - iseasi kui efektiivsed nad on või kui hästi sul aku sellele vastu peab. igal juhul kordades soodsam kui 1500kw muundur.
-
- Huviline
- Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=37181" onclick="window.open(this.href);return false; selle teema lõpus väga hästi lahti seletatud et aku pealt töötavad soojapuhurid on kasutud.