Öeldi, et pean jõuga lahti tõmbama aga jõudu pole...kas mingit muud võimalust ei ole?

tänud teile kes mõistvalt suhtuvad:)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
liisi006 kirjutas:Unustasin enne külma uste tihendid silikoonõliga määrida, nüüd tulemus käes
Öeldi, et pean jõuga lahti tõmbama aga jõudu pole...kas mingit muud võimalust ei ole?ma ei lähe ju fööniga uksi sulatama
:D:D:D
tänud teile kes mõistvalt suhtuvad:)
igas autopoes , isegi vahes säästukades on müügil.Timpz kirjutas:Kus seda spray versioonina saada on ?
No sinna võid julgelt keevat vett valada juTimpz kirjutas:Pole küll uksekülmumine, kuid nagu te teate, siis koguneb vedava silla koopa äärde eriti suur hunnik lobjakat ja muud manti. Tavaliselt ma koputan need sealt jalaga ära, kuid osa hunnikust on kinni külmunud. Kuidas seda sealt ära saada ? Keerates ja kusagilt jõnkaskust üle sõites käib rehv pihta.
Plaanin ise homme sama teha. Mul ka võimsad kamakad seal. Käib rehv vastu ja ka kõige madalamast takistusest(tankla tõkised näiteks) üle sõites käib kraapsat vastu maad. Tõstsin küll omast arust auto kõrgemaks aga ingel ikka on "madaldus" päris jõhker.freeser kirjutas:No sinna võid julgelt keevat vett valada juTimpz kirjutas:Pole küll uksekülmumine, kuid nagu te teate, siis koguneb vedava silla koopa äärde eriti suur hunnik lobjakat ja muud manti. Tavaliselt ma koputan need sealt jalaga ära, kuid osa hunnikust on kinni külmunud. Kuidas seda sealt ära saada ? Keerates ja kusagilt jõnkaskust üle sõites käib rehv pihta.Mul oli ka nii räigelt seda manti ära jäätnund sinna, et keerates koguaeg kaapis lund jne ja valasin keeva veega üle ja sis pmst toksid natuke ja kukub kõik pask ära.