Ja kui ikka keeb mootor, siis ju ei võta ühtki voolikut lahti- igalt poolt peaks tahtma pursata surve all olevat keevat vedelikku.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
see tundub mulle endalegi imelik - täielik vaikus oli selles otsas, saan ma ikka õigesti aru et vasakpoolne ehk selle plastjubinaga voolik on soendusest väljavool100avant kirjutas: Ja kui ikka keeb mootor, siis ju ei võta ühtki voolikut lahti- igalt poolt peaks tahtma pursata surve all olevat keevat vedelikku.
Vähemalt minu masinatel on kapoti alt vaadates vasak, ehk siis sõidusuunas parempoolne soojendusest väljavool...rolts kirjutas:see tundub mulle endalegi imelik - täielik vaikus oli selles otsas, saan ma ikka õigesti aru et vasakpoolne ehk selle plastjubinaga voolik on soendusest väljavool100avant kirjutas: Ja kui ikka keeb mootor, siis ju ei võta ühtki voolikut lahti- igalt poolt peaks tahtma pursata surve all olevat keevat vedelikku.
Kakssada krooni kallim ei ole küll nüüd päris kullast, aga loodan, et seekord jääb sul ikka võlli peale kinni, mul näiteks onu vahetas paar nädalat tagasi samuti plastik tiivikuga pumba vastu ja eile tuli tõdemus, et mis mootoris ei ringle, on jahutusvedelik, võib- olla lihtsalt joppas, et kaks korda sama reha otsa koperdas võib- olla on lihtsalt see maksimum mõnesaja kroonine kokkuhoid mõttetu, võta sa kinni. Ahja ja jutt oli onu Passatist, mis on aastast 91.rolts kirjutas:oleks mul kallim-uuem auto ehk siis oleks raatsinud rohkem raha raisata ja metall tiivikut otsida, igatahes täna panin kõik lõplikult kokku ja juba sõidan autoga, siiani kõik toimib