Golf 3 kütusekulu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: gII 1,8 GTi, gIII 1,8 CL
- Kontakt:
Re: Golf 3 kütusekulu
heheh, see ju lihtsaim töö, go ahead
kes teeb see jõuab
künnan, külvan, äestan, väetan ;)
künnan, külvan, äestan, väetan ;)
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Mul on selline kahtlus, et te võrdlete siga ja kägu. 6.8 saab see küll ainult maanteel võtta ja pakun et seegi mõne kuu tagune tulemus.Red Fox kirjutas:sis sul mootor vääga pees
omal g3 1,8 66 kw võttis viimati 6,8l sajale, samuti lühikesed otsad
20/133 peale ehk 15/100le 5km otsade puhul, kui nende see on ka praeguste külmadega käivitamised ja ehk ka mõni hetk soojenemist ja siis kohe ummikutesse venima (kulu järgi eeldan et linnasõit) pole ime. Kohalt võtud praegu ka ju raskendatud, ratas kipub ringi käima jne. See ju teadatuntud tõde, et talvel tõuseb kulu liitri kaks vähemalt.
Kas see ökosõidu tulemus 7.5 on ise sõidetud või kuskilt ajakirjast? Kui inimese teekond Tallinna puhul sisaldab lasnamäe kanalit või pirita teed, siis miks mitte. Normaalse kiiruse ja kõrge käiguga võib selle km koguse juures edukalt saada kütuse kogukulu alla.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Telefon: 55606711
- Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.
iroonia ? või on tõesti lihtneRed Fox kirjutas:heheh, see ju lihtsaim töö, go ahead
-
- Moderaator
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Mis iroonia.
Küünalde vahetus sellisel autol on imelihtne ju. Oled üldse kunagi kapotti avanud?
Siis peaksid ju teadma, et ruumi seal on ligisaamiseks.
Iseasi on muidugi, palju sul tööriistu olemas on.
Küünalde eemaldamiseks 2 vairanti:
1) Spetsiaalne küünla padrun narre jaoks
2) Küünlavõti
Kui sul narret pole, siis pole sul padruniga ka midagi peale hakata. Padrunit võib olla 2-te liiki, kas 16ne või 21ne. Sõltub sellest, millised küünlad sul praegu peal ja ka millised ostad. Võivad olla erinevat mõõtu. Loomulikult kui sul praegu pikkad padrunid juba olemas saad ka olemasolevatega läbi ajada, aga spets küünlapadrunitel on tavaliselt kummilutt ja/või magnet, et küünal välja ei kukuks. Eriti oluline on see paigaldamisel, sest sa ju ei taha uut küünalt ära lõhkuda.
Sama teema on siis ka spets küünlavõtmetega. Kui ostad, siis võta kohe pika varrega, sest need on enamasti tugevamad ka. Ma küll tavalise 1.8 kohta ei tea, aga G60-l on vähemalt ühel küünlal genekas natuke ees ja lühikese varrega variandil pole seal midagi teha. Sama teema on ka narrega, seal on ka pikendust vaja.
Vahetama hakkad siis soovitav oleks ühe kaupa teha. Ehk vana juhe maha, küünal välja, uus sisse ja uus juhe peale. Siis vähemalt ei aja juhtmete järjekorda sassi. Üle tuleks ka vaadata enne küünla külge panekut, et kas pealt on vaja nn mütsike maha keerata või ei. Mul vanad küünlajuhtmed olid sellised, mis tahtsid mütsikest ja uued ei tahtnud.
Küünalde vahetus sellisel autol on imelihtne ju. Oled üldse kunagi kapotti avanud?
Siis peaksid ju teadma, et ruumi seal on ligisaamiseks.
Iseasi on muidugi, palju sul tööriistu olemas on.
Küünalde eemaldamiseks 2 vairanti:
1) Spetsiaalne küünla padrun narre jaoks
2) Küünlavõti
Kui sul narret pole, siis pole sul padruniga ka midagi peale hakata. Padrunit võib olla 2-te liiki, kas 16ne või 21ne. Sõltub sellest, millised küünlad sul praegu peal ja ka millised ostad. Võivad olla erinevat mõõtu. Loomulikult kui sul praegu pikkad padrunid juba olemas saad ka olemasolevatega läbi ajada, aga spets küünlapadrunitel on tavaliselt kummilutt ja/või magnet, et küünal välja ei kukuks. Eriti oluline on see paigaldamisel, sest sa ju ei taha uut küünalt ära lõhkuda.
Sama teema on siis ka spets küünlavõtmetega. Kui ostad, siis võta kohe pika varrega, sest need on enamasti tugevamad ka. Ma küll tavalise 1.8 kohta ei tea, aga G60-l on vähemalt ühel küünlal genekas natuke ees ja lühikese varrega variandil pole seal midagi teha. Sama teema on ka narrega, seal on ka pikendust vaja.
Vahetama hakkad siis soovitav oleks ühe kaupa teha. Ehk vana juhe maha, küünal välja, uus sisse ja uus juhe peale. Siis vähemalt ei aja juhtmete järjekorda sassi. Üle tuleks ka vaadata enne küünla külge panekut, et kas pealt on vaja nn mütsike maha keerata või ei. Mul vanad küünlajuhtmed olid sellised, mis tahtsid mütsikest ja uued ei tahtnud.
-
- Huviline
okei tänud, tean küll kus küünlad on, lihtsalt, arvasin et küünla juhtmestiku vahetamine on keerulisem või mingi konks on seal ! 

-
- Huviline
- Telefon: 58047108
- Auto: VW Golf Mk3 GT
Noh loomulikult isedellu kirjutas: Kas see ökosõidu tulemus 7.5 on ise sõidetud või kuskilt ajakirjast? Kui inimese teekond Tallinna puhul sisaldab lasnamäe kanalit või pirita teed, siis miks mitte. Normaalse kiiruse ja kõrge käiguga võib selle km koguse juures edukalt saada kütuse kogukulu alla.

-
- Huviline
- Telefon: 56306326
- Auto: talvel kannan hoolt et kevadel üks e36 teedel vähem on :)
viimane nädal minul: ligi 36 liitrit sai paaki pandud
kilomeetreid läbis ligi 600 ( kuskil 55x-58x vahel oli vist kui õieti mäletan, reedel arvutasin)
tulemuseks siis nii 6,5l/100km ringis,
mulle tunduvad teie numbrid küll ulmelised, 3 uksega golf 3 ja 1.6 mootor.
sõidan põhiliselt õismäe-saku vahet
aga noh kindluse mõttes teen nüüd siis pikemaajalise testi, vaatame mis kuu ajaga saab, esimene nädal käib
kilomeetreid läbis ligi 600 ( kuskil 55x-58x vahel oli vist kui õieti mäletan, reedel arvutasin)
tulemuseks siis nii 6,5l/100km ringis,
mulle tunduvad teie numbrid küll ulmelised, 3 uksega golf 3 ja 1.6 mootor.
sõidan põhiliselt õismäe-saku vahet
aga noh kindluse mõttes teen nüüd siis pikemaajalise testi, vaatame mis kuu ajaga saab, esimene nädal käib

-
- Huviline
- Auto: VW Passat B7
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 9 korda
Aga minu kütuseseier mängis pühapäeval mulle nalja.
Paak oli üsna tühi,aga täitsa nullis seier polnud veel, tankisin 15l(kooliõpilane, ei jaksa rohkem:D). Ning panin padama, tavaliselt tsekkan seierit ka kohe,et kaugele liigub siis, kuid seekord jäi vaatamata, üldse tanklas olin omades mõtetes. Sain linna vahel paar kilti sõita, kui pilk sattus seieri peale, ja seier ikka samas kohas, nagu poleks midagi lisatud.. Hakkasin juba kahtlema,et äkki ei vajutanud püstolil korralikult vms, aga omast arust sai ikka. Aga peale väikest sõitu, hakkas seier vaikselt tõusma, nagu keegi lisaks vähehaaval bensu paaki. Peale ~20km oli seier liikunud 10l märgist nats edasi.(Mul, vb ka teistel on nii,et peale suurema koguse tankimist, jääb seier poole peale üsna pikaks ajaks, siis langeb välgukiirusel ~10l joonele, ning siis jääb sinna üsna kauaks.) Ja nüüdseks olen kuskil 70km sõitnud, ning seier on täpselt 10l peal..Vaikselt juba ootan uut tankimist,et kas seier liigub, või jääb paigale.
Autoks muidu Golf III 1.8 66kw.
Paak oli üsna tühi,aga täitsa nullis seier polnud veel, tankisin 15l(kooliõpilane, ei jaksa rohkem:D). Ning panin padama, tavaliselt tsekkan seierit ka kohe,et kaugele liigub siis, kuid seekord jäi vaatamata, üldse tanklas olin omades mõtetes. Sain linna vahel paar kilti sõita, kui pilk sattus seieri peale, ja seier ikka samas kohas, nagu poleks midagi lisatud.. Hakkasin juba kahtlema,et äkki ei vajutanud püstolil korralikult vms, aga omast arust sai ikka. Aga peale väikest sõitu, hakkas seier vaikselt tõusma, nagu keegi lisaks vähehaaval bensu paaki. Peale ~20km oli seier liikunud 10l märgist nats edasi.(Mul, vb ka teistel on nii,et peale suurema koguse tankimist, jääb seier poole peale üsna pikaks ajaks, siis langeb välgukiirusel ~10l joonele, ning siis jääb sinna üsna kauaks.) Ja nüüdseks olen kuskil 70km sõitnud, ning seier on täpselt 10l peal..Vaikselt juba ootan uut tankimist,et kas seier liigub, või jääb paigale.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui süüde on sees või mootor töötab tankimise ajal siis nii ta peabki käituma - alguses näitab vana kogust edasi Kasutajajuhendis on kirjas: Tankimise ajal peab süüde olema välja lülitatud, vastasel korral ilmub õige näit alles tükk aega (kuni ca. 60 min) pärast tankimist.Hapnik kirjutas:Aga minu kütuseseier mängis pühapäeval mulle nalja.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Väike võrdlus minult, sõitsin nüüd täispaagi maha rahulikku sõitu, kus oli suht palju linna sees, lisaks veel hommikuse dsoojendamised ja sain sõita 620 km, tehtega 55L x 100/620 = 8,8L paagi keskmine kütusekulu, suvel suutsin ökosõiduga saada tulemi 6.8 l/100 vms.
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
-
- Huviline
- Telefon: 58047108
- Auto: VW Golf Mk3 GT
Võrdlusmoment ka minupoolt, auto minu käes olnud täpselt 4 kuud (8.08.10-8.12.10)ja absoluutselt kõik tankla tsekkid alles. Tegin arvutused ja minu keskmine kütusekulu 4 kuu jooksul tuli välja 6.8l/100km. 4 kuu jooksul mul oli ainult 1 maantee sõit mille pikkus oli 312km. Mu keskmine kulu ühes kuus on 82L se teeb 2.7L päevas mis tõestab ka seda et minul on suht lühikesed sõidud (sõidan ma kuu jooksul 25 päeva raudselt). Veel mainiks seda et kõik need kuud lambda [VW Bot: "Keel korda!"] anduri juhe oli küljest ära murdunud ja lambda [VW Bot: "Keel korda!"] näit oli suht perses. Klubiline RKsilver parandas selle vea, suured tänud temale.
Ja see pole teab mis eco sõit....ma sõidan nii nagu tahan ja tunnen ennast suht vabalt roolis. Ja need kellel kulu linnas 9-15l peavad oma mootoreid remontima ma arvan.
Ja see pole teab mis eco sõit....ma sõidan nii nagu tahan ja tunnen ennast suht vabalt roolis. Ja need kellel kulu linnas 9-15l peavad oma mootoreid remontima ma arvan.

Viimati muutis Raleks, 09 Dets 2010, 18:39, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
asi on see et ma ei tea kust kohast remontida oma autot ! 
nii paak jälle tühi 430 km 50 liitrit
ulme värk

nii paak jälle tühi 430 km 50 liitrit

Viimati muutis Heinsu, 09 Dets 2010, 20:45, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
nii lõpuks käisin speedsteris
lambda andus katki . voltmeeter viskas miinus, hannes et ütles et kindel laks !arvutisse viskas ka vea !
varsti vahetan ära!
Hannes ütles et kui tahan väga kindel olla siis tee üks pikk ots maanteel ja vaata kütusekulu!
lambda andus katki . voltmeeter viskas miinus, hannes et ütles et kindel laks !arvutisse viskas ka vea !
varsti vahetan ära!
Hannes ütles et kui tahan väga kindel olla siis tee üks pikk ots maanteel ja vaata kütusekulu!
-
- Huviline
selline küsimus kas see lambda sobib mu autole 
https://www.eparts.ee/catalog/#brand:12 ... ame:lambda" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.eparts.ee/catalog/#brand:12 ... ame:lambda" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Küllap ikka sobib.Heinsu kirjutas:selline küsimus kas see lambda sobib mu autole
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
See on pildi pealt 1 juhtmega lambda mis asub otse väljalaske kolle küljes. Vaata kapoti alt tagumise parema mootoripadja juures, seal peaks olema lambda pistik, kui on 4-juhtmeline siis see ei sobi. Näed ka ära mis kujuga on pistik- kandiline või ühest otsast ümar.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Kuigi sealt lehelt vaatasin,siis vajutades valik "sobivus teiste mootoritega",
näitab et sobib säärastele golfidele ka:
VW GOLF III (1H1) 55 KW/75 PS 1781 ccm
VW GOLF III (1H1) 66 KW/90 PS 1781 ccm
VW GOLF III Cabriolet (1E7) 55 KW/75 PS 1781 ccm
VW GOLF III Cabriolet (1E7) 66 KW/90 PS 1781 ccm
VW GOLF III Variant (1H5) 55 KW/75 PS 1781 ccm
VW GOLF III Variant (1H5) 66 KW/90 PS 1781 ccm
Iseasi kas see midagi aitas midagi,lihtsalt juhtisin tähelepanu:)
näitab et sobib säärastele golfidele ka:
VW GOLF III (1H1) 55 KW/75 PS 1781 ccm
VW GOLF III Cabriolet (1E7) 55 KW/75 PS 1781 ccm
VW GOLF III Cabriolet (1E7) 66 KW/90 PS 1781 ccm
VW GOLF III Variant (1H5) 55 KW/75 PS 1781 ccm
VW GOLF III Variant (1H5) 66 KW/90 PS 1781 ccm
Iseasi kas see midagi aitas midagi,lihtsalt juhtisin tähelepanu:)
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
- Moderaator
Järelikult sa otsid endiselt viga sealt kus seda ei ole.
See kulu sinu sõitude juures ongi selline.
Minu praegusel autol 1.9 TDI 81kw automaat on tehas linnas kuskil 9/100-le. Kui ma sõidan hommikul tööle (paar tänavat lasnamäe vahel + üks ummik kus tavaliselt 3-4 minutit tuleb venida, siis lansamäe kanal täies mahus ja kesklinna) saan keskmise kuskil 8.2-8.3 tavaliselt. Nüüd näide 2, lähen külma mootoriga poodi külavahel (lasnamäe) keerutades, siis on kulu pigem nii 12/100le. Ehk siis veelkord Linnal ja Linnal on vahe. Kui sõidad selliseid teid nagu Lasnamäe kanal, Pirita tee jne, siis need viivad oluliselt keskmise alla (seal suht ühtlane liikumine, kus saad sõita kõrge käiguga kiirust muutmata, mitte ei pea pidevalt fooride taga seisma, pöördeid tegema jne). Samuti sõltub kellaajast jubepalju, kas hommikune/õhtune ummik või kui päevane aeg kus liiklus suht hõre.
Kui tahad reaalselt võrrelda, siis leia keegi kellel sama mootoriga auto. Pange korraga paagid täis sama tankuriga, sõitke linnas a la 100km ringi koos (samal ajal, samad pöörded jne) ja pärast pange samas tanklas sama tankuriga uuesti paagid täis ja võrrelge. Siin teemas teine inimene räägib, et tema sõidab enamasti Saku-Õismäe vahet ja siis esitab siin teemas kütusekulu. Need ei ole ju üldse võrreldavad. Sellisel marsuudil sa ei sattugi ummikutesse sisuliselt ja võiks peaaegu maanteekuluks lugeda, samal ajal kui teised siin kaklevad linnakulu üle.
Siin teemas on ka mitu inimest ju küsinud, et milline su marsuut on. Sa pole seda välja toonud, seega on ka raske kütusekulu hinnata.
See kulu sinu sõitude juures ongi selline.
Minu praegusel autol 1.9 TDI 81kw automaat on tehas linnas kuskil 9/100-le. Kui ma sõidan hommikul tööle (paar tänavat lasnamäe vahel + üks ummik kus tavaliselt 3-4 minutit tuleb venida, siis lansamäe kanal täies mahus ja kesklinna) saan keskmise kuskil 8.2-8.3 tavaliselt. Nüüd näide 2, lähen külma mootoriga poodi külavahel (lasnamäe) keerutades, siis on kulu pigem nii 12/100le. Ehk siis veelkord Linnal ja Linnal on vahe. Kui sõidad selliseid teid nagu Lasnamäe kanal, Pirita tee jne, siis need viivad oluliselt keskmise alla (seal suht ühtlane liikumine, kus saad sõita kõrge käiguga kiirust muutmata, mitte ei pea pidevalt fooride taga seisma, pöördeid tegema jne). Samuti sõltub kellaajast jubepalju, kas hommikune/õhtune ummik või kui päevane aeg kus liiklus suht hõre.
Kui tahad reaalselt võrrelda, siis leia keegi kellel sama mootoriga auto. Pange korraga paagid täis sama tankuriga, sõitke linnas a la 100km ringi koos (samal ajal, samad pöörded jne) ja pärast pange samas tanklas sama tankuriga uuesti paagid täis ja võrrelge. Siin teemas teine inimene räägib, et tema sõidab enamasti Saku-Õismäe vahet ja siis esitab siin teemas kütusekulu. Need ei ole ju üldse võrreldavad. Sellisel marsuudil sa ei sattugi ummikutesse sisuliselt ja võiks peaaegu maanteekuluks lugeda, samal ajal kui teised siin kaklevad linnakulu üle.
Siin teemas on ka mitu inimest ju küsinud, et milline su marsuut on. Sa pole seda välja toonud, seega on ka raske kütusekulu hinnata.
mul sama mootor ja suvel sai kordi testitud küttekulu tartu-tallinn trassil.kodust tallinnasse D terminali oli tiba üle 200 km.
teel olles näitas 5.5 ja tallinnas tankides 11 läks juurde .täitsa hea ju.
talvel linnas sooja mootoriga näitab 8.6.palju tegelik on ei teagi.liiga palju lühikesi otsi.
teel olles näitas 5.5 ja tallinnas tankides 11 läks juurde .täitsa hea ju.
talvel linnas sooja mootoriga näitab 8.6.palju tegelik on ei teagi.liiga palju lühikesi otsi.
Kett maas, kumm katki!