Golf III kolin taga rattas. LUKKU
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf III kolin taga rattas. LUKKU
Tegemist siis 3ukselise golfiga.
Sõites vähe halvema teepeal või kinni sõidetud lume peal, hakkab tagumine ratas või kuskilt sealt kõvasti sellist häirivat kolinat tegema. Oskab äkki keegi ütelda millele tuleks tähelepeanu pöörata? Ülevaatuselt läks ilma vigadeta läbi aga ennast see asi häirib. Taga ratta laagrid said ka vahetatud aga kolinat see ära ei võtnud..
Ette tänades.
Mi$a.
Sõites vähe halvema teepeal või kinni sõidetud lume peal, hakkab tagumine ratas või kuskilt sealt kõvasti sellist häirivat kolinat tegema. Oskab äkki keegi ütelda millele tuleks tähelepeanu pöörata? Ülevaatuselt läks ilma vigadeta läbi aga ennast see asi häirib. Taga ratta laagrid said ka vahetatud aga kolinat see ära ei võtnud..
Ette tänades.
Mi$a.
Viimati muutis OlenKohal, 05 Jaan 2011, 15:57, muudetud 1 kord kokku.
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Re: Golf III kolin taga rattas
Mul teeb sama asja, uurisin ja tundub, et amort läbi, kuna kolin tuleb sellest. Algul arvasin, et amort pealt lahti tulnud kuidagi, aga ei.OlenKohal kirjutas:Tegemist siis 3ukselise golfiga.
Ette tänades.
Mi$a.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Väike kogemus minult endal, juhul ,kui sul auto seisis ja oli lumega kaetud, mis natuke raskust annab autole ning kui väljas juhtus olem aka keksmiselt külm 15 ja rohkem miinuseid siis on asi selles et lume raskus surub amorti kokku, ja sii skui lume ära võtad autolt ato kerkib aga amordi vana ja paks õli ei jõua järgi. Mul oli niimoodi, ja kõik hakkaid ka pakkuma igasugu tugilaagreid ja mida kõike veel, kuid kui sõitsin ringi ja järgmine päev oli tunduvalt soojem ilm oli kolin kõik pühitud. samuti oli loksu tunda, kui käsitsi kohapeal auto taguotsa üles-alla kiigutasin. Juhul, kui aitab see tekst sind siis on hea aga isegi kui ei siis teistele infoks see ja ei tasu äga upset olla ja uusi amorte kohe ostma hakata.
Ilusat talve!
Ilusat talve!
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
EliteSoldier kirjutas:Väike kogemus minult endal, juhul ,kui sul auto seisis ja oli lumega kaetud, mis natuke raskust annab autole ning kui väljas juhtus olem aka keksmiselt külm 15 ja rohkem miinuseid siis on asi selles et lume raskus surub amorti kokku, ja sii skui lume ära võtad autolt ato kerkib aga amordi vana ja paks õli ei jõua järgi. Mul oli niimoodi, ja kõik hakkaid ka pakkuma igasugu tugilaagreid ja mida kõike veel, kuid kui sõitsin ringi ja järgmine päev oli tunduvalt soojem ilm oli kolin kõik pühitud. samuti oli loksu tunda, kui käsitsi kohapeal auto taguotsa üles-alla kiigutasin. Juhul, kui aitab see tekst sind siis on hea aga isegi kui ei siis teistele infoks see ja ei tasu äga upset olla ja uusi amorte kohe ostma hakata.
Ilusat talve!
Jutt 6ige, aasta alguses külmus tagumine amort kinni ja p6rutas ja kolises nagu saaniga, olid juba uued amordid tellitud ja töö kinni pandud, kui peale sooje ilmi, t6estati TÜV amordi testis, et amordid on ideaalses korras.
Nii et oota, v6i kasuta sooja garaazi ja proovi siis.
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Teatavasti õli ei külmu ära ...kui aga õli sees on vett siis küll.Vesi aga saab amordi sisse vaid tänu kulunud simmeri .Seega on amort ikkagi läbi või üsna varsti oma töövõimet kaotamas.Mul taga uued amordid ja ka laagrid ja kõik muu mis vahetada annab aga -10 kraadiga koliseb tagant.Ainuke asi mis vahetamatta on tagasilla puksid .Kui on kuni -7 siis vaikus aga sealt edasi tekkib kolin sest siis muutub see puksi kumm nii kõvaks et ei toimeta enam nii nagu peab.Kusjuures need puksid pole veel nii läbi et mingi loks sees vaid lihtsalt see keskmine osa on kummi küljest lahti.Ja ärge nüüd seda TÜV testi ka puhta tõena võtke..Ventol mul amordid olid täiega õlised ja kolisesid ja TÜV väitis et 60% on töökorras.TÜV ei leidnud ka sarniirilõtke ja et üks rattalaager on läbi aga sealsed taibud ütlesid et õõtsa tagumine puks läbi mis tegelikult oli 2 nädalat enne vahetatud.Ohhjahh...pikk jutt sai jälle 

www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
Aitähh informatsiooni eest, aga auto lumeall pole seisnud ja kolks on olnud juba pikemat aega. Ise alles hiljuti auto omanikuks saanud.EliteSoldier kirjutas:Väike kogemus minult endal, juhul ,kui sul auto seisis ja oli lumega kaetud, mis natuke raskust annab autole ning kui väljas juhtus olem aka keksmiselt külm 15 ja rohkem miinuseid siis on asi selles et lume raskus surub amorti kokku, ja sii skui lume ära võtad autolt ato kerkib aga amordi vana ja paks õli ei jõua järgi. Mul oli niimoodi, ja kõik hakkaid ka pakkuma igasugu tugilaagreid ja mida kõike veel, kuid kui sõitsin ringi ja järgmine päev oli tunduvalt soojem ilm oli kolin kõik pühitud. samuti oli loksu tunda, kui käsitsi kohapeal auto taguotsa üles-alla kiigutasin. Juhul, kui aitab see tekst sind siis on hea aga isegi kui ei siis teistele infoks see ja ei tasu äga upset olla ja uusi amorte kohe ostma hakata.
Ilusat talve!
Okei, ma ei hakka siis veel esialgu midagi vahetama. Ootan vähe soojemad ilmad ära, mida kaugeltki vist veel näha pole..
Eks siis näha ole kas on midagi muutunud, kuigi jah isa mul tõi auto välismaalt ja seal oli ta vist kolisend juba siis, kuigi sõitis maha 1500 km ja ei olnud mingit probleemi. Lihtsalt et närvidele hakkab see kolin ajama.
Aga tänud muidugi vastuste ja soovituste eest
Eks siis näha ole kas on midagi muutunud, kuigi jah isa mul tõi auto välismaalt ja seal oli ta vist kolisend juba siis, kuigi sõitis maha 1500 km ja ei olnud mingit probleemi. Lihtsalt et närvidele hakkab see kolin ajama.
Aga tänud muidugi vastuste ja soovituste eest

Viimati muutis OlenKohal, 11 Dets 2010, 01:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf II 1989 1.8 66kW
Endal hakkas G2-l samuti täna parema tagumise ratta juures kehval teel kolksu tegema. Muidu teeb kolksu kui kässarit tirida, see on siis ehk tagasilla pukside läbiolekust, aga kas tagasilla puksid võivad mõjutada seda kolksu tegemist kehvemal teel või on töölepingut lõpetamas tagasilla laager? Sest kui ratast külje pealt jalga lükata siis on nagu väike loks küljelt küljele sees...!?
Kristen
Kristen
Viimati muutis kristenprii, 18 Dets 2010, 19:30, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Kui laager kolksuma hakkab, siis ei ole loks enam väikene. Pigem kolksub ikkagi kas amort või puks tagasillas.kristenprii kirjutas:Endal hakkas G2-l samuti täna parema tagumise ratta juures kehval teel kolksu tegema. Muidu teeb kolksu kui kässarit tirida, see on siis ehk tagasilla pukside läbiolekust, aga kas tagasilla puksid võivad mõjutada seda kolksu tegemist kehvemal teel või on töölepingut lõpetamas tagasilla laager? Sest kui ratast külje pealt jalga lükata siis on nagu väike loks küljelt küljele sees...!?
Kristen
Ja teema algatajale ka, see sinu soojade ilmade ootamine võim lõppeda lõpuks kulukama remondiga, kui praegu teha tuleks. Vaata või lase üle vaadata amordi padjad, amordid visuaalselt, tagasillapuksid.
Need asjad kokku maksavad täpselt nii vähe raha, et oleks mõistlik korraga ära vahetada.
EDIT: Mk 3 on vist üleval ainult puksid ja tugitaldrik, ei suuda enam seda ehitust meenutada, aga kindlasti ära sõida niimoodi edasi, lükkad ainult paratamatut edasi.
Viimati muutis woody, 19 Dets 2010, 20:22, muudetud 1 kord kokku.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
-
- Huviline
Aga asi selles, et näiteks minu auto amortidel pole mingeid simmereid läbi kuna tilkagi õli ei eritu kuskilt.Priidik333 kirjutas:Teatavasti õli ei külmu ära ...kui aga õli sees on vett siis küll.Vesi aga saab amordi sisse vaid tänu kulunud simmeri .Seega on amort ikkagi läbi või üsna varsti oma töövõimet kaotamas.Mul taga uued amordid ja ka laagrid ja kõik muu mis vahetada annab aga -10 kraadiga koliseb tagant.Ainuke asi mis vahetamatta on tagasilla puksid .Kui on kuni -7 siis vaikus aga sealt edasi tekkib kolin sest siis muutub see puksi kumm nii kõvaks et ei toimeta enam nii nagu peab.Kusjuures need puksid pole veel nii läbi et mingi loks sees vaid lihtsalt see keskmine osa on kummi küljest lahti.Ja ärge nüüd seda TÜV testi ka puhta tõena võtke..Ventol mul amordid olid täiega õlised ja kolisesid ja TÜV väitis et 60% on töökorras.TÜV ei leidnud ka sarniirilõtke ja et üks rattalaager on läbi aga sealsed taibud ütlesid et õõtsa tagumine puks läbi mis tegelikult oli 2 nädalat enne vahetatud.Ohhjahh...pikk jutt sai jälle
-
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
sai omalgi selle pärast tagumised amordid vahetatud, kuna mingi kolks oli august läbi sõites. Nüüd tuli välja, et tagasilla puksid totaalselt läbi, nii et asi oli hoopis nendes.
Tagasilla parem puks vahetati ära ja korras. Mingit loksu enam.. Aitähh nõuanete eest.
Kuna se kolks hakkas tõsiselt närvidele käima, sis tuli ikkagi otsima hakata viga mitte edasi lükata nagu oli ka soovitatud. Kontrollisin amordid üle olid tip top, ja kuna puks oli ainuke võimalik siis vahetati ka see ära, ning seal sis se kolks oligi.. nüüd sis kadunud ja asi korras.
-
- Huviline
- Telefon: 57819932
- Auto: VW Golf 2 ´91
- Tänatud: 1 kord
Saan aru, et teemaalgatajal murele lahendus leitud, aga ma ei suuda siiski mainitama jätta, et tõsi ta on, et õli ei KÜLMU ÄRA, kuid siiski madalamal temperatuuril muutub ta paksemaks ning seetõttu ei toimeta amort nii, nagu peaksEliteSoldier kirjutas:Aga asi selles, et näiteks minu auto amortidel pole mingeid simmereid läbi kuna tilkagi õli ei eritu kuskilt.Priidik333 kirjutas:Teatavasti õli ei külmu ära ...kui aga õli sees on vett siis küll.Vesi aga saab amordi sisse vaid tänu kulunud simmeri .Seega on amort ikkagi läbi või üsna varsti oma töövõimet kaotamas.Mul taga uued amordid ja ka laagrid ja kõik muu mis vahetada annab aga -10 kraadiga koliseb tagant.Ainuke asi mis vahetamatta on tagasilla puksid .Kui on kuni -7 siis vaikus aga sealt edasi tekkib kolin sest siis muutub see puksi kumm nii kõvaks et ei toimeta enam nii nagu peab.Kusjuures need puksid pole veel nii läbi et mingi loks sees vaid lihtsalt see keskmine osa on kummi küljest lahti.Ja ärge nüüd seda TÜV testi ka puhta tõena võtke..Ventol mul amordid olid täiega õlised ja kolisesid ja TÜV väitis et 60% on töökorras.TÜV ei leidnud ka sarniirilõtke ja et üks rattalaager on läbi aga sealsed taibud ütlesid et õõtsa tagumine puks läbi mis tegelikult oli 2 nädalat enne vahetatud.Ohhjahh...pikk jutt sai jälle

Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Kunagi ei hakka paksemaks muutunud õliga amort kolisema, selleks peab seal ikkagi ka vett olema, kas kodentsi näol või siis vee näol.kazzukaz kirjutas:Saan aru, et teemaalgatajal murele lahendus leitud, aga ma ei suuda siiski mainitama jätta, et tõsi ta on, et õli ei KÜLMU ÄRA, kuid siiski madalamal temperatuuril muutub ta paksemaks ning seetõttu ei toimeta amort nii, nagu peaksEliteSoldier kirjutas:Aga asi selles, et näiteks minu auto amortidel pole mingeid simmereid läbi kuna tilkagi õli ei eritu kuskilt.Priidik333 kirjutas:Teatavasti õli ei külmu ära ...kui aga õli sees on vett siis küll.Vesi aga saab amordi sisse vaid tänu kulunud simmeri .Seega on amort ikkagi läbi või üsna varsti oma töövõimet kaotamas.Mul taga uued amordid ja ka laagrid ja kõik muu mis vahetada annab aga -10 kraadiga koliseb tagant.Ainuke asi mis vahetamatta on tagasilla puksid .Kui on kuni -7 siis vaikus aga sealt edasi tekkib kolin sest siis muutub see puksi kumm nii kõvaks et ei toimeta enam nii nagu peab.Kusjuures need puksid pole veel nii läbi et mingi loks sees vaid lihtsalt see keskmine osa on kummi küljest lahti.Ja ärge nüüd seda TÜV testi ka puhta tõena võtke..Ventol mul amordid olid täiega õlised ja kolisesid ja TÜV väitis et 60% on töökorras.TÜV ei leidnud ka sarniirilõtke ja et üks rattalaager on läbi aga sealsed taibud ütlesid et õõtsa tagumine puks läbi mis tegelikult oli 2 nädalat enne vahetatud.Ohhjahh...pikk jutt sai jälle
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
-
- Huviline
No hea küll, kui paksemaks ei muutu, siis külmaga teatavasti tõmbuvad ained kokku ja lisades sellele paksu amordiõli, hakkab amort kolisema. Vesi saaks amorti tõesti halbade tihendite pärast, kuid siis peaks olema näha ka õliseid amorte, või ma eksin?