Golf IVle uus audio makist kuni Subwoofrini [Cesar]

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

wedru
Huviline
Auto: G4 Tdi Touran CNG

Re: K: Golf IVle uus audio makist kuni Subwoofrini.?

Lugemata postitus Postitas wedru »

MP3 ja kvaliteet on kaks ise asja. PA süsteemis on MP3 ikka väga s**t.

cesar
Huviline
Auto: Golf IV 1.9 TDI 4motion

Lugemata postitus Postitas cesar »

wedru kirjutas:MP3 ja kvaliteet on kaks ise asja. PA süsteemis on MP3 ikka väga s**t.
ma saan aru kui ma kurdaks et youtube ripid ei taha mp3na hästi autos mängida... aga MP3 320l on täiesti kvaliteetne heli siiski koduseks kasutamiseks...

tõesti on kahju et autosse midagi sellist mis FLAC faile mängiks ei ostnud :!: :crazy:

hornet+
Huviline
Auto: VW golf IV

Lugemata postitus Postitas hornet+ »

Kui paigaldatud uus raadio üldse raadiojaamu püüda ei taha (ja vana raadioga asi töötas) siis vaata oma raadio elektriühendused üle. Ühe raadio pistikus oleva juhtme kaudu läheb toide auto antennivõimendile s.t. kui uue raadio ühendused pistikus natuke teised siis antennivõimendi toidet ei saa ja seega ka raadiojaamu püüda ei õnnestu. Uuel raadiol peaks antennivõimendi toitepinge tulema raadiost juhtmega nr.7 (power ant. sinine juhe). Pead üritama kontrollida, kas see nr.7 juhe auto enda raadiopistiku õige juhtmega ühenduses on. Uue ja vana raadio ühendusskeemide võrdlemine peaks aitama. Keegi ehk oskab kommenteerida, mis värvi juhe auto enda raadiopistikust antennivõimendisse läheb.

cesar
Huviline

ma pistsin juba võimendi vahele ja sain raadiokanalid kätte...

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

hornet+ kirjutas:Kui paigaldatud uus raadio üldse raadiojaamu püüda ei taha (ja vana raadioga asi töötas) siis vaata oma raadio elektriühendused üle. Ühe raadio pistikus oleva juhtme kaudu läheb toide auto antennivõimendile s.t. kui uue raadio ühendused pistikus natuke teised siis antennivõimendi toidet ei saa ja seega ka raadiojaamu püüda ei õnnestu. Uuel raadiol peaks antennivõimendi toitepinge tulema raadiost juhtmega nr.7 (power ant. sinine juhe). Pead üritama kontrollida, kas see nr.7 juhe auto enda raadiopistiku õige juhtmega ühenduses on. Uue ja vana raadio ühendusskeemide võrdlemine peaks aitama. Keegi ehk oskab kommenteerida, mis värvi juhe auto enda raadiopistikust antennivõimendisse läheb.
Boral on valge igaljuhul.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

cesar
Huviline

kondekas on nüüd tollis... pean veel ootama millal see helsingist hämeenlinna tolli edasi tuleb... arvan et uue nädala teisipäeval saan juba järgi minna... paljalt käsitluskulusid tahavad juba 23€ saada... öeldi et prindiksin oma tsekikese ka välja mis tõendaks hinna õigsust... nüüd on veel puudu ainult subwoofer...

vahetasin vahepeal ka crossoovritest sagedused ära 0 asendisse kui enne olid keskel... heli sain vähe paremaks... tarvis veel kaardilugeja ukse polstrit vaadata... kuskil midagi piriseb kuigi polstrid said ca pool kilo pigimatti. mingipäev toon ära siis kaablid ja võtan ka installitöö siis ette... sama teed ka siis pagassi pigimatipaigaldus... üritan ka fotoka seekord kõrvale võtta et paar pilti tehtud tööst siiagi...

lõppu üks pildike polstrist pigimatiga...
Pilt

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

eks jutusta kuidas selline plastiku peale osaline pigitus ka mõjunud.mina tegin enda masinal uksepolstrid müravildiga,kleepisin sinna kaks kihti seda ja sai hulga vaiksem ja asjalikum igatahes
.

VwBoy
Veteran
Telefon: Kellel vaja see küsib!
Auto: Vw Bora
Tänanud: 9 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas VwBoy »

Jälgin hoolega seda teemat kuna endalgi kunagi see töö ees!Vaata ,et siis piltidega ei koonerda!

cesar
Huviline

miilits kirjutas:eks jutusta kuidas selline plastiku peale osaline pigitus ka mõjunud.mina tegin enda masinal uksepolstrid müravildiga,kleepisin sinna kaks kihti seda ja sai hulga vaiksem ja asjalikum igatahes

hmm... oleneb kuidas su kõlarid asetsevad ja kui palju sa proovisid kust resoneerib kõige rohkem... kõigepealt ma proovisin kõlari niisama uksepleki sisse ja otsisin plekitärinad välja... pigimatt ukse sisse ja vilt peale... seejärel panin 2 vineerist vaherõngast ja plastikuid ei pigitanud... tulemuseks oli see et kuna ukseplasti ja kõlari vahele jäi kuskil veel 1cm ruumi tekkis plastikusse resonants... seejärel tegin mõõtmised ja lõikasin igale kõlarile veel ühed vineerirõngad... vineer on kihiti liimitud ja saab noaga ilusti pooleks võtta... rõngad vahele ja tulemuseks kõlar täpselt vastu kõlarivõret... peale proovimist polstris oli ikka resonantsi... võtsin polstrid uuesti küljest ja tegin pigimatiga üle... praeguse seisuga juhiuks ja tagapolstrid on täiesti vaiksed... kaardilugejapoolest tuleb mingit naginat ja selle eemaldan ka õige pea... korra mõtlesin veel et lõikan kõlaritele peale vildist rõngad mis läheksid siis veel polstri vastu, et kindlustada kogu heli pääsu autosse...
VwBoy kirjutas:Jälgin hoolega seda teemat kuna endalgi kunagi see töö ees!Vaata ,et siis piltidega ei koonerda!
eks ma proovin... :)

väike pilt ka siis tagakõlarist veel kahe vineerist vaherõngaga... nimelt filmi vineer... pildilt veel näha kuidas kasutasin turvavöö mehhanismist tärinate eemaldamiseks vilti...
Pilt

cesar
Huviline
Re: Golf IVle uus audio makist kuni Subwoofrini [Cesar]

täna käisin siis tollis kondensaatoril järel... tolli pidin maksma siis 22€ ja kogusummaks tuli asjale 124€... lisasin ka pildid koos võimuga... kaasas olid pakendis kuuskandid, pirn laadimiseks ja tühjaks laadimiseks ning paar valgeid kindaid. tegemist on siis 15 faraadise SPL firma kondensaatoriga, sinine näidik, korralikud suured terminalid, alapinge ja ülepinge kaitse jne... homme lähen ostma siis kaableid... siinkohal KÜSIMUS et kas sobib ka selline kaabel millel on selline pehmemat sorti rüü ümber... olen siin poes näinud selliseid mis on 35 ja 50mm2 meetrihinnaga aga pole selline tugev rüü nagu neil komplektiomadel vaid kuskil 3 mm paksusega kummilaadse rüüga... head pehmed kaablid...

nüüd otsustasin siis installi jaoks kopeerida vähe ja teha ka uus põhjaplaat kuhu sisse siis võimendi ja kondensaator peita...
ja pigimati kohta veel et kuhu ja kui palju seda peaks panema et pagasiruumi tärinad siis kaotada... või pean ootama kuni kast sees ja jälle proovimise teel?
Pilt
Pilt

corbe
Huviline
Auto: A5
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas corbe »

Väga hea ja meeldiv vaadata, et Golf korralikesse kätesse sattus :)
Kui Eestisse tuled, peab millalgi oma silma ja kõrvaga ka selle heli üle vaatama 8)

miilits
Huviline
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021

kas tundub et sellest teemast ka asja ei tule,kuna algatajal samade kaupade peale müügiteema?so sad
.

cesar
Huviline

see on nii hale postitus sinu poolt et ma ei vaevugi isegi selgitama miks asjad müügis on...
see et sinu auto uksepolstrite sisus 2kihti vilti on ja et sa igalt poolt nii metsikult alla saad ja teed ei anna minu meelest õigust mu teemat järjekordselt solkida ja õhtut rikkuda... ükskord kui nina pilvedest alla saad ja oma sinistest ledidest kaugemale suudad vaadata, siis võin sulle selgitada milles on asi... hetkel sina oled "so sad" kuna tundud oma iroonilise postitusega nagu kade pupujuku kes kohapeal tammudes ootab et teistel sitemini läheks kui sul...
Viimati muutis cesar, 21 Jaan 2011, 23:04, muudetud 3 korda kokku.

miilits
Huviline

see mis minul oma autoga tehtud ei puutu siia teemasse kohe üldse mitte.see kui sul närvid läbi ja millestki aru ei saa,siis mina arsti juurde :lol: , teed suure uhke teema, siis ka lõpeta see mis saand/juhtunud,mitte ära klähvi.
.

cesar
Huviline

kui sa nii suures teadmisvajaduses oleks oma kuivanud ajukoorikust välja kopsinud lihtsa küsimuse "Mis plaan on, et praegused asjad müügis on?" oleks sulle hea meelega selgitanud... oma inisemise ja mõnitamisega ei suutnud sa mind siiski närvi ajada vaid lihtsalt solvasid mind.
Praeguse seisuga vahetan lihtsalt kõlarid maki ja võimendi välja... Kõlariteks tulevad alpine type r komponendid... võimendi midagi sellist vabasti ära toidab... ja makk tuleb pioneerilt.
miilits kirjutas:kas tundub et sellest teemast ka asja ei tule,kuna algatajal samade kaupade peale müügiteema?so sad
lihtsalt vähe kahjurõõmu? Ma olen sinu autoaudioga kursis, aga ei käi sinu teemat solkimas.

Minu teema võib põhimõtteliselt lukku panna ja kustutada sest pole mingit soovi seda edaspidi jätkata.

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

so sad, kui mõni arvab, et tal mingi vildihunnik valmis, siis hea teiste kallal iniseda. See oli yks suht vähestest teemadest, kus midagi ka reaalselt toimub. Korraks tekkis isegi mõte, et võiks enda auto audio kallal vaeva hakata nägema... Minupoolne soovitus: ära tee sellest kadedushunnikust välja ja jätka samas vaimus. Hea on vaadata, kui keegigi midagi teeb!

jno
Klubiline
Telefon: 55593008
Auto: VW Golf R MkVI

Lugemata postitus Postitas jno »

Kas siit on paar postitust vahelt ära kustutatud või kuidas!?? Algusest peale lugesin, silmad punnis, till kõva ja siis äkki - plõks - mingi solvumine?? Kes/mis solvas!? Sõnapaar 'so sad' ve?? Kirjuta edasi, cesar - hea lugemine on!!
I love Volkswagening!!:)

miilits
Huviline

:lol: :lol: ja romeoD sa katsu kõigepealt vildihunnik autosse saada,enne kui sõna võtad minu auto kohta.
mul pohh mida keegi siit arvab sellest, et kas oli asi solvang v mitte.ise pigem v6taksin kui teema up`i kuna see teema soiku vajunud ja kasutaja poste küllaga oli sel hetkel. :lol: :lol:
.

cesar
Huviline

jno kirjutas:Kirjuta edasi, cesar - hea lugemine on!!

Eks ma ikka kirjutan... Mul on vahepeal palju erinevaid investeeringuid olnud põhiliselt politseiaktsiatesse(eilegi kandsin jälle 360€ rahandusministeerimile... meeldetuletus eelviimasest eestiskäigust). Autogi tahab remonti kuus keskimiselt 400-600€. Eestis SWR-1223D-d kuskilt letilt veel leidnud pole ja seetõttu olen praegu subwoofri ostmist edasi lükanud... tööd on meeletult hetkel ja garaaz on talve tõttu hõivatud. Ja peale selle on kolimine ka veel käsil. Ehk siis vabandusi ja ettekäändeid rohkem kui vaja... Ega see pooleli ei jää, hetkel lihtsalt väike seisak... Praegune helilahendus jääb lahjaks seetõttu ka plaan kõike otsast peale alustada... Tehnika panin vahepeal müüki hea hinnaga aga sellest heast hinnast taheti veel paremat siis ei viicinud jamada. Enne seisku riiulis kuni kunagi tarvis läheb.

Eks ma lähiajal üritan subwoofri ikka ära osta... siin soomemaal on 199€ hind ja kohe saada... lihtsalt vaja jalga vaos hoida mõnda aega...

Miilitsale palju tervisi... :thumbup:
Viimati muutis cesar, 23 Veebr 2011, 23:08, muudetud 2 korda kokku.

krebekas
Huviline
Telefon: 65639796
Auto: Golf4 1.9 tdi 74 kw 2002 AXR

Lugemata postitus Postitas krebekas »

Kas keegi pädev meistrimees on huvitatud paigaldama helisüsteemi g4-le. Komplektis raadio Pioneer, kõlarid (4tk), võim ja subwoofer-kõik Hertz. 5a tagasi sai paigaldatud Järvel (Noortehnikus oli vist) Audile, enne müümist võtsin süsteemi maha ja nüüd tahaks Golfile paigaldada. Tasus lepime kokku, peaasi on töö kvaliteet ??? Või tuleks minna sinna Järvele uuesti...

Vasta

Mine “Audio ja video”