VW CD Player?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Gustafson
Huviline
Telefon: 5122227
Auto: VW Caddy MK2

VW CD Player?

Lugemata postitus Postitas Gustafson »

VW Gamma 5 makiga kasutatakse üsna tihti eraldi seisvat 1 DIN suurusega VW originaal CD Playerit, paigaldatuna kas maki alla või peale. Tootekood 1JO 035 119 A.
CD Player võtab sisse korraga ühe plaadi. Sellel on kolm indikaatortuld: " CD Palyer", "CD in" ja " CD Changer".
Lisaks on esipaneelil kas nuppu: "Select" ja "Eject".

Pika teksti järel lihtne küsimus: kas nupud "Select" ja "Eject" peaksid olema valgustatud (põlema)?

Lugupidamisega,
Gustafson
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 07:19, muudetud 1 kord kokku.

enerqy
Huviline
Auto: VW Phaeton 4motion, Audi 90 TQ

Re: VW CD Player

Lugemata postitus Postitas enerqy »

Mul ka sama küsimus?Igastahes minu mängijal need ka ei põle.

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Vaatasin praegu telefonist fotosid ja vähemalt mul need põlesid. Mängijal küll tootekoodi pealt ei leidnud, et võrrelda aga ilmselt samasugune mängija mul siin vedeleb kõrval kahe ümmarguse SELECT ja EJECT nupuga.

Nii kuna asi hakkas huvi pakkuma tõmbasin kaane mängijal maha ja tegin pildid. Kahju et seda CD-mängijat pole enam autos vaja, kuna tekkib tahtmine neid esipaneeli dioode natuke modida ja asendada osa neist näiteks siniste dioodidega. Panen ka kaks pilti esipaneelist et jutt selgem oleks.

Pilt

Pilt
Viimati muutis HawkHill, 16 Dets 2010, 21:33, muudetud 1 kord kokku.

Gustafson
Huviline
Telefon: 5122227
Auto: VW Caddy MK2

Lugemata postitus Postitas Gustafson »

HawkHill postitatud piltidelt saan aru, et punased dioodid peaksid ikkagi põlema ja valgus peaks nuppude taga oleva valge plastiku kaudu edasi kanduma...
CD Playeril on tagaküljel pistik, mis ühendatakse makiga. Lisaks on sellel üks pistik, mis ühendatakse cd-boxiga (selleks ka siis esipaneelil nupp "CD Changer"). Kuid milleks on kolmas pistik, milles asub kaks klemmi - kas sinna peaks lisatoide tulema? Kas võib olla, et see pistik on just valgustuse jaoks?
Olen ma õigel teel?

Tänud ette, kes viitsib sellele suhteliselt tühisele teemale kaasa mõelda.

Vote
Huviline
Telefon: 5514934

Lugemata postitus Postitas Vote »

Mul ka põlevad need nupud.

ahto33
Huviline
Auto: passat 1,9tdi

Lugemata postitus Postitas ahto33 »

mul ka need nupud põlevad aga kolmanda pistikuga kahjuks aidata ei oska...

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Answer
All I could find was the cd player piece that I have, I couldnt find the other 1/2. I forget if I even had a tape player. Its interesting that the cd player worked at all without that 2 prong wire since I was guessing that that was power. it should've done nothing without power so I'm thinking there's something else we're missing. I dont think you need that 2 pin plug if the unit got power. it's not asking for a code or anything now is it?
let me keep looking for the rest of what I have, I'll post a followup if I find it.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Kasutaja avatar
HawkHill

Mul hakkab juba sportlik huvi tekkima mis pistik see siis ikkagi on mida keegi ei tea. :-) Kui aega rohkem uurin välja kui keegi selles ette ei jõua...

Kasutaja avatar
HawkHill

Välja uurisin, mis pistikupesa on 2-kontaktiga auk eraldi cd mängija küljes. Nimelt just see pesa peab saama maanduse ja dimmeri toite gamma makist, et cd mängijal oleks nuppudel taustavalgus.
Pilt
- originaalis siis tegu sellise kaabliga, mille pildil olev alumine pistik ühendub sinna 2 kontaktiga auku.

Ehk siis pakuks välja, et need kellel cd-mängija nuppude taustvalgus ei põle on lisanud mängija hiljem ise või on lihtsalt nuppude pistik lahti unustatud. Kui aga vaadata minupoolt lisatud juhtme pilti ja originaalis sihukest juhet pole, siis saab selle, kas tellida koodiga 6X0051734A või pildiloleva originaal juhtmekimbu värvide järgi ise need 2 lisajuhet juurde aretada.

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Viimati muutis HawkHill, 30 Apr 2011, 10:50, muudetud 4 korda kokku.

milleks
Huviline
Auto: diisel vw

Re: VW CD Player?

Lugemata postitus Postitas milleks »

Kas antud juhet on võimalik Eestis ka kusagilt osta või tellida? Esindus mind aidata ei saanud selles küsimuses

Vasta

Mine “Audio ja video”