Golf VI Rool

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kaurxxl
Huviline
Auto: Golf 6, 1.4TSI 90kw

Golf VI Rool

Lugemata postitus Postitas kaurxxl »

Tere,

Mul on siis selline küsimus, et kas golf 6'e õhkpadi on sama kui GTI'l või GTD'l ?
Tuli siis idee enda autole tellida kuskilt ebayst multifunktsionaalne rool, aga mulle meeldib GTI või GTD rool kujult rohkem, aga tahaks pääseda ilma uue õhkpadja ostmiseta, ehk kas keegi teab kas õhkpadi on sama või erinev?
Viimati muutis argo, 04 Mär 2012, 17:02, muudetud 1 kord kokku.

kaurxxl
Huviline

Re: Golf VI Rool

Kaevan selle vana teema siis välja. Nimelt nüüd otsustasin lõpuks rooli ära tellida, millel ka nupud peal on.
Rool mida vaatan on siis see: http://cgi.ebay.de/Org-VW-Golf-6-Passat ... 27b690594b" onclick="window.open(this.href);return false; ... esimest korda kavatsen siis midagi ebayst tellida.
Aga mul tekkis üks küsimus, nimelt kas keegi oskab õelda, et kui rooli välja vahetan, et kas siis nupud hakkavad kohe tööle, või on sinna veel midagi juurde vaja? Mu autol on hetkel samasugune rool, aga ilma multifunktsionaalsete nuppudetta.
Netist otsisin selle kohta midagi, aga väga palju informatsiooni selle kohta seal ei paista olema.

Kasutaja avatar
Max
Veteran
Telefon: 58022214
Auto: VeeDub

Lugemata postitus Postitas Max »

Kui midagi juurde tellida ei ole vaja, siis kindlasti tuleb sul see aktiveerida veel. Aga ma millegipärast kaldun arvama, et see ei ole nii lihtne.

Edu...

Max

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 55 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kuna Golf VI kohta veel andmed puuduvad, siis räägin 5-da generatsiooni kohta (tegemist oli Tiguaniga). See vajas lisaks uut airbagi ja selle kontakt rõngast ja nn hi level roolisamba aju, lisaks hulgaliselt programeerimist. Kuuldavasti tõkestab tehas järkjärgult isetegevust lisade paigaldamisel. Nt transporter T5,5-e püsika lisamiseks käivituskodeeringut tuleb tehasest küsida ja see on tasuline oma 90EUR vist oli. Nii et ise sa kindlasti seda käima ei saa, targem oleks esindusest enne järelepäring teha, kui kukud raha tuulde loopima.

Soe soovitus kõigile kes lähevad uut autot endale tellima, tellige parem kohe endale vajalikud lisavidinad külge, sest hilisem installimine läheb kordi kallimaks või osutub võimatuks.
Viimati muutis jussike, 19 Dets 2010, 21:50, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

kaurxxl
Huviline

Eks ma homme uurin, mida VW esinduse enda tegelased asjast arvavad.

Ning jah, oleks jah pidand selle rooli kohe tellima, kui autot tellisin, aga ma ei arvand siis, et ma seda raadiot nii palju näpin ja et, seda rooli mul lausa vaja on :D

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Pane siis esinduse tegelase vastus ka siia, eks ole siis nn näha mida vastavad.... :D

kaurxxl
Huviline

Vastuseks oli, et põhimõtteliselt on asi võimalik. Aga suhteliselt suure tõenäosusega on vaja rooli aju välja vahetada, mis jääb ise juba kuskil 5K kanti. Eks lähen uurin millalgi, et kumb aju on mu autol siis.

... aga tundub, et rooli vahetus võib päris kalliks minna mul.

Kasutaja avatar
siLc
Tunnustatud
Auto: Passat B7 EcoFuel
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 149 korda

Lugemata postitus Postitas siLc »

Kui sul on roolisammas ilma püsikiirushoidjata, siis küllap rooli aju on nn. Lowline versioon ja roolinuppude/püsika jaoks on vaja see vahetada Highline'ga.

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... e_Versions" onclick="window.open(this.href);return false; (5K on Golf 6-e tähis)

Golf 6-e ainult rooliaju 5k kanti? Saksa Auto varuosa päringusüsteem annab Highline rooluaju hinnaks 3,6k. Vaata siit -> http://195.250.175.166/laoseis_EP11/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false; Toksi sisse "5K0953549B" ja veendu oma silmaga.

kaurxxl
Huviline

Täna sain siis palju targemaks selle kohapealt. Mu autol on miski madalam rooli aju. Edasi ... sain ka seda teada, et mingi 10K läheb juppidele ilmselt küll ära, aga seal sees on ka siis kruiisi kontroll ka.
Rooliaju on tõesti 3.6K, Kruiisi jubinad maksavad miski 1.5K ringis, + rool siis ja siis veel muud jubinad otsa. Õhkpadi peaks mõlemal roolil olema sama (ainukeseks erinevuks ongi siis nupud ... vist).
Ehk asi polegi nii hull kui ma algul kartsin, aga siiski oleks tulnd tükk odavam kohe see kama juurde tellida. Ja nagu mulle mainiti, võib seda üritust õnnestunuks lugeda alles siis, kui kõik küljes on ja töötab. Ehk loodetavasti mingeid ootamatusi seal ei tule veel juurde, aga seda saab alles siis teada, kui seda kõike sinna külge panema hakatakse.
Viimati muutis kaurxxl, 21 Dets 2010, 16:12, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 55 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kontrolli ennem airbagi sobivust igaks juhuks, sest G5-l on nad välimuselt identsed, kuid kinnitused erinevad, sama võib kuid ei pruugi olla ka G6-e juures.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

kaurxxl
Huviline

Tekkis järjekordne mõte. Mille puhul ma ei tea, kas midagi sellist oleks mõistlik teha, või kisub selline teema juba päris idiootseks ära.

Nimelt vaatasin, et http://cgi.ebay.de/VW-Golf-6-VI-Plus-Le ... 2a0ca69380" onclick="window.open(this.href);return false; + http://cgi.ebay.de/VW-Golf-6-VI-Scirocc ... 3cb37788a1" onclick="window.open(this.href);return false; ja siis oleks kallimad jupid olemas + 2 rooli ja üks õhkpadi ja siis veel mõned jupid. Aju on õige, see püsikiirusehoidja kang oleks olemas ja siis veel selle lapiku põhjaga rool + õhkpadi.

Aga küsimused, kas tõesti võib see rool koos õhkpadjaga nii odav olla? Hind sellele ei tundu just täiesti õige olema. Pole kunagi ebayst midagi tellind ka.
Ehk kui see oleks päriselt ka nii, siis maksaks need jubinad miski 1K rohkem, aga loodetavasti saab selle vahe tagasi teha, kui need jupid maha müüa.

Ma pole kunagi ühtegi auto juppi müünd ka, ehk ei kujuta ette, palju nende juppide eest, mis üle jäävad, veel saaks ja kas üldse on võimalik neid eestis maha müüa?

kaurxxl
Huviline

Pilt
Täna sain sellise asja kätte :D

Rohkem mujalt ei tellind ja katsun järgmine nädal asja paika saada.
Viimati muutis kaurxxl, 16 Jaan 2011, 13:01, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
siLc
Tunnustatud
Auto: Passat B7 EcoFuel
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 149 korda

Lugemata postitus Postitas siLc »

GTI rool, väga pro!

kaurxxl
Huviline

Igatahes rool on nüüd küljes, töötab ja lisaks sai ka püsikiiruse hoidja külge autole.
Aga see pole GTI rool. GTI roolil on punased õmblused, mul on hallid õmblused ja mul pole all ka GTI või GTD kirja, mis neil on. VW esinduses oli täpselt identne rool sciroccos

Lõpuks tegin siis paar pilti ka. Ise olen sellega väga rahul :D

Pilt
Pilt

Too seebikarp, mida kasutasin, kahjuks oma pildi kvaliteedilt just eriti ei hiiland.
Viimati muutis kaurxxl, 07 Veebr 2011, 17:40, muudetud 1 kord kokku.

Jurmola
Huviline
Auto: Golf 2
Tänatud: 25 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jurmola »

Väga kena tundub see nüüd olevat.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”