Jahutusvedelik jookseb välja...
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5141594
- Auto: VW Golf IV 1.8T
Jahutusvedelik jookseb välja...
Tere,
Mul selline mure, et jahutusvedelik jookseb kuskilt välja. Täpselt näha pole, ligi väga ei pääse... aga paistab, et kuskil jahutusvedeliku paagi alt...
Keegi oskab öelda, kas 24-25-26 detsembril on mõni koht lahti, kus saaksin probleemile lahendust?
Autoks Golf IV 1.8T.
Juba ettetänades
Mul selline mure, et jahutusvedelik jookseb kuskilt välja. Täpselt näha pole, ligi väga ei pääse... aga paistab, et kuskil jahutusvedeliku paagi alt...
Keegi oskab öelda, kas 24-25-26 detsembril on mõni koht lahti, kus saaksin probleemile lahendust?
Autoks Golf IV 1.8T.
Juba ettetänades
Re: Jahutusvedelik jookseb välja...
25 det. on kinni kanal,kuid kui saad,tule 27 dets. Pole asukohta,pole TL.numbrit. Küsijal vist jookseb vedelik välja.Loomulikult saate aru,et vastus on mõttetu,kuid küsimus ,seda esitajale. Ei küsigi.Nalja nurk.
Viimati muutis T6nis2, 24 Dets 2010, 00:55, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
See pole ainult mõttetu vastus, vaid lisaks ka täiesti ajuvaba! Teemaalgataja küsib abi ja sina tuled mõnitamaT6nis2 kirjutas:25 det. on kinni kanal,kuid kui saad,tule 27 dets. Pole asukohta,pole TL.numbrit. Küsijal vist jookseb vedelik välja.Loomulikult saate aru,et vastus on mõttetu,kuid küsimus ,seda esitajale. Ei küsigi.Nalja nurk.

"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
Tanel,kas siiski ei võinud sina teda aidata,mina ei suutnud . ONju fantoom foorumis-see küsija?
-
- Veteran
- Kontakt:
No seda küll, et oma asukoha võiks ikka märkida. Kuid ma olen 99% kindel, et selleks on Tallinn. Kui ta lähema 20 minuti jooksul Trummi tänavle satub, siis ma võin ju aidata tal seda leket otsida ka
Kuid ma ei garanteeri, et sellest väga palju targemaks saab. Minu telefoninumbri leiab profiilist, kui vaja.

"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
Tanel. Tehnilise teema all,foorumis,sooviks arutlemist,jagelemist, selgitamist teine teisele,kuid mitte mingil juhul NAABRI mis tahes tuttavat foorumisse tuua.
-
- Veteran
- Kontakt:
Palun selgita ,,täpsusta,, ??T6nis2 kirjutas:,kuid mitte mingil juhul NAABRI mis tahes tuttavat foorumisse tuua.
Edit: Järgnev post ei ole mingilgi määral selgitav... mina siinkohal lõpetan, kuna tundub, et mõistlikku vastust Hr Tõniselt ei tule.
Viimati muutis Tanel, 24 Dets 2010, 01:55, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Ära jama! Terve post ja õieti siia teema lõppu!Re: Jahutusvedelik jookseb välja...
Postitas Tanel » 24 Dets 2010, 02:40
T6nis2 kirjutas:
,kuid mitte mingil juhul NAABRI mis tahes tuttavat foorumisse tuua.
Palun selgita ,,täpsusta,, ??
Edit: Järgnev post ei ole mingilgi määral selgitav... mina siinkohal lõpetan, kuna tundub, et mõistlikku vastust Hr Tõniselt ei tule.
Viimati muutis Tanel, 24 Dets 2010, 02:55, muudetud 1 kord kokku.
T6nis2: "Madal auto on ilus? No jolkinpalki,lase siis rehvid tühjaks õhust."
Soovite fotograafi, kes teeks Teie autost korralikke pilte? VAATA GALERIID!
Väga sisu-tihe värk!
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
-
- Huviline
Tere,
Vabandust, et enda kohta rohkem ei kirjutanud...
Elan Tallinnas, mustamäel
Abi on tõesti väga kiiresti vaja, kuna 27ndal hommikul tahaks juba linnast välja sõita.
Ettetänades
Vabandust, et enda kohta rohkem ei kirjutanud...
Elan Tallinnas, mustamäel
Abi on tõesti väga kiiresti vaja, kuna 27ndal hommikul tahaks juba linnast välja sõita.
Ettetänades
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Aga paisupaak käib suht lihtsalt auto küljest ära, keera õiged mutrid-kruvid lahti ja ongi käes. Seejärel kui ligipääs on olemas vaata mis ja kust lekib. Vbla on midagi sellist mille saab hädapäraste vahenditega kodus ära lappida mõneks ajaks. Halvemal juhul lekib seal veepump või midagi, ja seda sul keegi juba pühade aeg vahetama ei hakka. Kui hammasrihma vahetus kaugel ei ole siis tehakse see kõik ühekorraga ära kui juba lammutamiseks läheb. Eelarve 4-5k kanti.
-
- Huviline
Tere,
Öösel pole midagi välja jooksnud, mis tähendab seda, et võibolla kuskil kinnituskohast laseb läbi, kui tekib surve?
Selline küsimus, kui jahutusvedelik keema läheb, ning temp sinna 110c kanti tõuseb, tähendab see mida?
Kogu see jama algas eile, kui käisin dynomax'is. Peale testi tõusis mootori temp pea maxini ning oli näha, et jahutusvedelik keeb. Lasin jahtuda, ning alustasin sõitu. Kui olin ca 1h ummikutes seisnud, märkasin, et temp tõuseb jälle. Peatasin auto, ning avastasin, et suurem osa jahutusvedeliku oli välja voolanud. Täitsin uuesti, ning alustasin sõitu. ca 30 min pärast tõusis jälle temp. ning jälle oli osa jahutusvedelikust välja jooksnud.
Ettetänades
Öösel pole midagi välja jooksnud, mis tähendab seda, et võibolla kuskil kinnituskohast laseb läbi, kui tekib surve?
Selline küsimus, kui jahutusvedelik keema läheb, ning temp sinna 110c kanti tõuseb, tähendab see mida?
Kogu see jama algas eile, kui käisin dynomax'is. Peale testi tõusis mootori temp pea maxini ning oli näha, et jahutusvedelik keeb. Lasin jahtuda, ning alustasin sõitu. Kui olin ca 1h ummikutes seisnud, märkasin, et temp tõuseb jälle. Peatasin auto, ning avastasin, et suurem osa jahutusvedeliku oli välja voolanud. Täitsin uuesti, ning alustasin sõitu. ca 30 min pärast tõusis jälle temp. ning jälle oli osa jahutusvedelikust välja jooksnud.
Ettetänades
-
- Huviline
- Telefon: 58171382
- Auto: Passat 1.9tdi
Tähendab see seda, et jahutus ei ole piisav 
Viga võib vabalt olla veepumbas.
Aga kas sul need radika ventikad ikka hakkavad tööle üldse?

Viga võib vabalt olla veepumbas.
Aga kas sul need radika ventikad ikka hakkavad tööle üldse?
ei hakanud uut teemat tegema,kuidas golf 2-l gti-l see temp. näidik olema peaks,mul peaaegu eelviimase kriipsu juures ja kui palju paarutan,siis tõuseb temp.tiivik hakkab tööle.
radikas ka kergelt lekib,kas võib põhjus seal olla,või siis veepump?
radikas ka kergelt lekib,kas võib põhjus seal olla,või siis veepump?