Passat B3 uks kinni?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat B3 uks kinni?
Tere!
Mure järgmine, Passat b3 juhipoolne uks on kinni ja ukselink eest ära. Proovisin ukselingi august ust avada, aga tulutult, sama seestpoolt proovides. Kuskilt foorumist lugesin, et tuleb avada tagumine uks ja sealt proovida esimese ukseluku küljes olevat nuppu üles tõmmata mis peaks avama ukse, aga see variant ka ei töötanud. Probleem sai alguse sellest, et uks ei tahtnud enam seest ega väljast avaneda, peale natuke aega puterdamist, sain ukse lahti ja võtsin lingi eest ära, aga kogemata lõin ukse uuesti kinni ja peale seda on uks kinni ja ei taha kuidagi avaneda. Äkki on siin mõnel foorumi liikmel pakkuda mõni hea idee kuidas ust lahti saada, sest siis saaks lukusüsteemi ära vahetada, sest arvatavasti on viga selles.
Mure järgmine, Passat b3 juhipoolne uks on kinni ja ukselink eest ära. Proovisin ukselingi august ust avada, aga tulutult, sama seestpoolt proovides. Kuskilt foorumist lugesin, et tuleb avada tagumine uks ja sealt proovida esimese ukseluku küljes olevat nuppu üles tõmmata mis peaks avama ukse, aga see variant ka ei töötanud. Probleem sai alguse sellest, et uks ei tahtnud enam seest ega väljast avaneda, peale natuke aega puterdamist, sain ukse lahti ja võtsin lingi eest ära, aga kogemata lõin ukse uuesti kinni ja peale seda on uks kinni ja ei taha kuidagi avaneda. Äkki on siin mõnel foorumi liikmel pakkuda mõni hea idee kuidas ust lahti saada, sest siis saaks lukusüsteemi ära vahetada, sest arvatavasti on viga selles.
Viimati muutis argo, 03 Mär 2012, 17:23, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
Re: Passati uks kinni!!!
Passat92 kirjutas:Tere!
kui ma nuud ei eksi siis on sul lukus. muud ei aita tuleb sul lihtsalt ettevaatlikulkt neid hoobasi liigutama hakata seal on minu meelest laiem hoob mis avab ukse aga seal on ka uks lukustus hoob mille keskel peaks olema plastikust keeleke mis on uhest otsast selle hoova küljes plastik ühendusega ja teiselt poolt luku enda kyljes. jälgi seda lukku ennast seal peaks seda näha olema. kogesin sama jama kunagi kui omasin b3 passatid.
päris segane jutt vast aga akkis saad pointile pihta mis ma motlesin. pole mingid pilti kah võtta et selgemini juhendada.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
Proovisin neid mõlemaid hoobasid ettevaatlikult liigutada, aga tulutult. Ukse avamise hoob teeb viimases lõpus mingi väikese klõpsu nagu tahaks ust avada, aga oleks natuke rohkem vaja, siis võibolla hüppaks uks lahti. Ennem täielikku kinnijäämist oli sama lugu, et viimases lõpus käis klõps, aga siis õnnestus kuidagi ta lahti saada. Mul endal tekkis natuke utoopiline mõte, et see ukseluku polt mis käib ukseposti sisse, kas seda on võimalik seestpoolt lahti lõigata, et siis uks natuke kergemini lahti lüüa. Kas uksekäepideme augu kaudu on mingi võimalus seda ukselukku lahti võtta, või siis katki teha, et ta maha läheks?
-
- Huviline
Passat92 kirjutas:Proovisin neid mõlemaid hoobasid ettevaatlikult liigutada, aga tulutult. Ukse avamise hoob teeb viimases lõpus mingi väikese klõpsu nagu tahaks ust avada, aga oleks natuke rohkem vaja, siis võibolla hüppaks uks lahti. Ennem täielikku kinnijäämist oli sama lugu, et viimases lõpus käis klõps, aga siis õnnestus kuidagi ta lahti saada. Mul endal tekkis natuke utoopiline mõte, et see ukseluku polt mis käib ukseposti sisse, kas seda on võimalik seestpoolt lahti lõigata, et siis uks natuke kergemini lahti lüüa. Kas uksekäepideme augu kaudu on mingi võimalus seda ukselukku lahti võtta, või siis katki teha, et ta maha läheks?
sedasi nagu sa plaaanid on vähe kahtlane värk et see kasu toob. pead ikka kuidagi seag luku värki ise mudima.
Nende kahe hoova ümbert sain osalisel plastiku ära ja siis on ilusti näha kuidas ukselingi hoob liigutab ühte varrast, mis peaks ukse avama. Kui aga ukse lukk on all siis see varras liigub natuke luku sisse ja siis enam ukse hoob seda ei tõsta, järelikult peaks ukse avamise süsteem töötama, ainuke viga on see, et lukk on peal. Kas nende hoobade painutamine ülesse ja alla teeb kahju või kasu? Kas selle varda alumine ots on siis plastikjullaga avamismehhanismiga ühenduses (alumist otsa ei näe) või otse. Kahjuks pole endal teist lukku ka, et saaks järgi vaadata. Põhimõtteliselt pean ma siis ikka edasi üritama neid hoobasid liigutada.
-
- Huviline
Passat92 kirjutas:Nende kahe hoova ümbert sain osalisel plastiku ära ja siis on ilusti näha kuidas ukselingi hoob liigutab ühte varrast, mis peaks ukse avama. Kui aga ukse lukk on all siis see varras liigub natuke luku sisse ja siis enam ukse hoob seda ei tõsta, järelikult peaks ukse avamise süsteem töötama, ainuke viga on see, et lukk on peal. Kas nende hoobade painutamine ülesse ja alla teeb kahju või kasu? Kas selle varda alumine ots on siis plastikjullaga avamismehhanismiga ühenduses (alumist otsa ei näe) või otse. Kahjuks pole endal teist lukku ka, et saaks järgi vaadata. Põhimõtteliselt pean ma siis ikka edasi üritama neid hoobasid liigutada.
sul peaks ju olema kesklukuga eks. uks ots tuleb keskluku juurest ja uks ots tuleb salongist sulgemise nupust ja saavad kuskil keskel kokku kus on plastik uhendus ja sealt liigub hoovake luku enda mehanissmi. vaata just seda hooba mis laheb luku enda sisse.
ku... adima raske seletada kui pole pilti vota koheselt aga vast saad pihta mis ma motlesin.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
midagi sellist?

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
GTI kirjutas:midagi sellist?
vaata seda kohta kus joonise all ja nr 7 ja nr 8 ja nr28 kokku saavad ning see nr 7 peakski olema sul see kurja juur.
see minu poolne arvamus asjast.
tänud sulle GTI

marko kirjutas:GTI kirjutas:midagi sellist?
vaata seda kohta kus joonise all ja nr 7 ja nr 8 ja nr28 kokku saavad ning see nr 7 peakski olema sul see kurja juur.
see minu poolne arvamus asjast.
tänud sulle GTI
Ma saan aru millist hooba te mõtlete, aga kuidas ma peaks seda täpselt liigutama, üles ja alla liigutamisest, nagu ta muidu käib väga kasu ei ole. Äkki ma peaks vaakumi ja uksenupu kinnitused sealt lahti võtma ja siis proovima teda seal liigutada ning samaaegselt ka ukselülitit?
-
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Võta jah see keskluku vaakuajam sealt hoova küljest lahti ning peale seda liiguta luku küljes olevat rauast hooba üles poole (seda hoova, mille külge läks keskluku värk). Nagu arusaan, siis sul seest ka polster küljest ära? Kui jah, siis seal ukse küljes oleva lukustusmehhanismi taga on üks ümmargune auk ja sealt näed neid luku sees olevaid hoobasid. Kõige esimene hoob peaks siis olema too, mis ukse jätab lukustamisasendisse- sealt augu ürita seda hooba õrnalt kruvikaga näiteks tonksida ja siis proovi avada ust. Kui seega ka ei aita, siis võid näiteks kellegi appi paluda ja see kergitab väljastpoolt ust alt äärest samas, kui sina proovid ust avada. Mina sain enda ukse igatahes sedasi pika jamamise peale lahti
.

Siksaator kirjutas:Võta jah see keskluku vaakuajam sealt hoova küljest lahti ning peale seda liiguta luku küljes olevat rauast hooba üles poole (seda hoova, mille külge läks keskluku värk). Nagu arusaan, siis sul seest ka polster küljest ära? Kui jah, siis seal ukse küljes oleva lukustusmehhanismi taga on üks ümmargune auk ja sealt näed neid luku sees olevaid hoobasid. Kõige esimene hoob peaks siis olema too, mis ukse jätab lukustamisasendisse- sealt augu ürita seda hooba õrnalt kruvikaga näiteks tonksida ja siis proovi avada ust. Kui seega ka ei aita, siis võid näiteks kellegi appi paluda ja see kergitab väljastpoolt ust alt äärest samas, kui sina proovid ust avada. Mina sain enda ukse igatahes sedasi pika jamamise peale lahti.
Kahjuks ei ole mul seest polster küljest ära, aga kindlasti proovin selle tõstmise variandi ka läbi, sest kuidagi peab selle ukse lõpuks lahti saama.
Sai siis täna hommikul natuke kangemate võtetega tegutsema asutud ja kella kaheks oli uks lahti ja lukk maas ning siis selgus tõde miks see lukk ikkagi lahti ei tahtnud tulla. Tegu olis siis murdunud hoovaga, mis lülitab seda mehhanismi mis laseb lukul minna esimesse ja teise astmesse. Luku süsteem oli iseeneset korras, aga uue luku ostmisest ma siiski ei pääse. Üks asi veel, kus kohast saaks suht odava hinnaga uut ukselukku?
Viimati muutis Passat92, 09 Jaan 2011, 14:45, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Mina uurisin Forsist ning seal öeldi hinnaks mäletamist mööda miski +-600krPassat92 kirjutas:Sai siis täna hommikul natuke kangemate võtetega tegutsema asutud ja kella kaheks oli uks lahti ja lukk maas ning siis selgus tõde miks see lukk ikkagi lahti ei tahtnud tulla. Tegu olis siis murdunud hoovaga, mis lülitab seda mehhanismi mis laseb lukul minna esimesse ja teise astmesse. Luku süsteem oli iseeneset korras, aga uue luku ostmisest ma siiski ei pääse. Üks asi veel, kus kohast saaks suht odava hinnaga uut ukselukku?

-
- Uustulnuk
- Auto: T3 1,6 TD; Passat 2,0 85 kW
Tere,
mul on täpselt samad sümptomid. Link katki ja eest ära, kesklukust ja manuaalselt käega lingi avast seda lukustavat plasthoova liigutades ei saa lukku lahti. Polster ei ole ka maas. Mis võtetega täpsemini õnnestus uks lahti teha (kangemad võtted)? Kui luku plastümbris tagaukse vahelt ära lõhkuda siis sellest vist veel pole abi ja lukku lahti vajutama ei pääse.....
mul on täpselt samad sümptomid. Link katki ja eest ära, kesklukust ja manuaalselt käega lingi avast seda lukustavat plasthoova liigutades ei saa lukku lahti. Polster ei ole ka maas. Mis võtetega täpsemini õnnestus uks lahti teha (kangemad võtted)? Kui luku plastümbris tagaukse vahelt ära lõhkuda siis sellest vist veel pole abi ja lukku lahti vajutama ei pääse.....