Küsimus: detail käigukasti peal 1.9 TDI 66kw - 81kw

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
T6nis2
Huviline

Küsimus: detail käigukasti peal 1.9 TDI 66kw - 81kw

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Milleks on sellist kangi seal peal vaja? Arusaamatu, lõhub ainult kulissi puksi. Eelmisel autol, mida kasutan siiani(12 aastat), eemaldasin selle vidina kohe ja puks siiani korras. Viga seisneb selles, et käigukangi pikilõtk on suur tänu sellele detailile. Siiski, milleks seda pandi ?

Pilt

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Re: Küsimus: detail käigukasti peal 1.9 TDI 66kw - 81kw

Lugemata postitus Postitas raiku »

Sa ise oled arutlenud selle teema üle
http://www.vwklubi.ee/foorum/viewtopic.php?f=52&t=45364" onclick="window.open(this.href);return false;
aga ise olen kogenud märgatavat vahet 1.9TDI ventoga.
võta samaväärne masin millel on see küljes ja millel seda ei ole.
sõida natuke linnavahel ühega ja siis teisega peaks ikka täitsa tuim käsi olema kui vahet ei märka.

Edit: tunne peaks sarnanema sellega, et lase omal roolivõimust õli välja ja ära tule ütlema et vahet pole.

oma kogemus vento 100000+km jooksul pole hoovastikuga probleeme olnud et seal midagi kuluks või laguneks. äkki on odavad, sitasti ja odavalt vahetatud detailid mis kohe uuesti purunenud on ?
Viimati muutis raiku, 08 Jaan 2011, 21:33, muudetud 1 kord kokku.
viljandi mölamies

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

RAIKU. Võta samaväärne masin... Nii lihtne see asi küll pole. Eemaldage see ,,mõttetu raskus,, ja veenduge,mis juhtus? Ootaks siiski vastust MIKS on teda vaja? Minu kogemus ei näe mingitki põhjust. Soovitan,eemaldage kohe see ,,nn,, raskus. Kuid milleks inseneriga vaielda?

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

seda ma üritangi väita et sul on midagi pekkis seal hoovastikus, et sa vahet ei märka ja selle hoovaga hakkab sul puksi sööma. kusagil midagi poob ja sellest tasakaalustajast (inertshoovast) ei ole kasu.
minu toodud lingis on välja oodud mis kasu ta toob.
Käiguvahetus on kergem
korras käigukasti korral võib teha nii. et näiteks aeglustades paned neljandalt kolmanale käiku siis lükkad hoo sisse ja käik läheb ise õigesse kohta. ilma selle hoovata jääks ta pigem Neutraali.
viljandi mölamies

Vasta

Mine “Ülekanne”