VW Jetta.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: VW Jetta.
Tõesti väga imelik, sest just seda jetta käigukasikasti laagrit nägin ma Prisma auto sexi riiulis, oli teisi veel mitu karpi ja suurelt peale kirjutatud JETTA KÄIGUKASTI LAAGER.heldur19 kirjutas:Tekkis selline küsimus, et kas kellegil ei leidu VW Jetta käigukasti laagrit?
Üritasin käija tellimas aga öeldi poest, et seda ei saa tellida. Väga imelik ise-enesest.

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Maximas ja Säästukas müüakse neid JETTA KÄIGUKASTI LAAGREID kg üks kilo maksis mingi 5eekjussike kirjutas:Tõesti väga imelik, sest just seda jetta käigukasikasti laagrit nägin ma Prisma auto sexi riiulis, oli teisi veel mitu karpi ja suurelt peale kirjutatud JETTA KÄIGUKASTI LAAGER.heldur19 kirjutas:Tekkis selline küsimus, et kas kellegil ei leidu VW Jetta käigukasti laagrit?
Üritasin käija tellimas aga öeldi poest, et seda ei saa tellida. Väga imelik ise-enesest.

Sepp
-
- Huviline
- Telefon: 53732177
- Auto: VW Bora
aga ega ei oska öelda palju selline asi maksma võib minna??
muidu tahaks teha nii et laseks selle käigukasti laagri ära vahetada ja käigukasti õli ka palju selline asi maksma võib minna?
muidu tahaks teha nii et laseks selle käigukasti laagri ära vahetada ja käigukasti õli ka palju selline asi maksma võib minna?
-
- Huviline
- Auto: A6 Avant Quattro 3.0 tdi 220kw
Ära nüüd näkku löö kui ma väga lolli juttu ajan, aga mu meelest on Jettasid terve hunnik ja nendel omakorda mitumitu erinevat mootorite ja käimarite kombinatsiooni. Veidi lisainfot ei tee paha.
-
- Huviline
Tekkis veel selline küsimus,et osad asja tundjad räägivad, et sellel 87a VW Jettal pole survelaagrit aga osad räägivad, et on, kumb variant [VW Bot: "Keel korda!"] siis õige on?
masin muidu 1987a oma 1.6 mootoriga ja 51kw, käigukast on 5-ne.
masin muidu 1987a oma 1.6 mootoriga ja 51kw, käigukast on 5-ne.
-
- Huviline
- Auto: ´91 vw passat 2.0 G60 syncro; ´87 vw golf GTI 8v; `95 vw vento vr6
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 6 korda
Sellisel kujul see survelaager ei ole jah, nagu enamustel. Sinu autol asub survelaager käigukasti sees. Kasti otsas on ümargune plaat. See eemaldada ja sidurivõll ka siis saad selle survelaagri kätte. Kuid mis sa arvad, mis laager sul kastis läbi on? Seal sees on rohkem kui 1 laager muidu... Üldiselt oleks mõistlik viia kast mõne inimese juurde kes kastidega tegeleb.
-
- Huviline
no ma ei tea kui ma käisin masinaga remondis, siis mulle sealt öeldi, et käigukastilaager.golfimees kirjutas:Sellisel kujul see survelaager ei ole jah, nagu enamustel. Sinu autol asub survelaager käigukasti sees. Kasti otsas on ümargune plaat. See eemaldada ja sidurivõll ka siis saad selle survelaagri kätte. Kuid mis sa arvad, mis laager sul kastis läbi on? Seal sees on rohkem kui 1 laager muidu... Üldiselt oleks mõistlik viia kast mõne inimese juurde kes kastidega tegeleb.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Väike selgitus kas vajad siduri survelaagrit või käigukasti mingit laagrit ei teeks paha - survelaagrit suudab sulle küll iga autovaruosade kauplus müüa. Käigukasti laagrit saad VW varuosadega tegelevast kauplusest tellida, eelnevalt pead muidugi teadma missugust vaja.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: ´91 vw passat 2.0 G60 syncro; ´87 vw golf GTI 8v; `95 vw vento vr6
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 6 korda
Kustkandi mees oled?
Keegi saaks ehk soovitada mõnda kastiremontijat, arvan küll et pead auto sinna viima, sealt saad vast abi.
Kui Pärnu kandi mees, siis tean soovitada ühte meest.
Mis sümptomid muidu kastil siis on? Teeb häält?
Keegi saaks ehk soovitada mõnda kastiremontijat, arvan küll et pead auto sinna viima, sealt saad vast abi.
-
- Huviline
Ise olen Jõgevalt. Pm teeb käigukast häält, vajutad siduri alla ja siis kaob heli ära, see on mingi imelik sahisev heli.golfimees kirjutas:Kustkandi mees oled?