Bensiinipump
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Bensiinipump
Uus asi vaja ära lahendada minu jaoks. Pole eriti kursis, milline on Golf 3 2.0 85 kw bensupumba ehitus aga mure nimelt selline. Pump on hakanud vaikselt pinisema seda sõna otseses mõttes´. Ei tea, kas seda on võimalik kuidagi seest määrida või on see lihtsalt üks märk, et pumba surm on uksetaga
.

Re: Bensiinipump
Pinisema?Deemu kirjutas:Uus asi vaja ära lahendada minu jaoks. Pole eriti kursis, milline on Golf 3 2.0 85 kw bensupumba ehitus aga mure nimelt selline. Pump on hakanud vaikselt pinisema seda sõna otseses mõttes´. Ei tea, kas seda on võimalik kuidagi seest määrida või on see lihtsalt üks märk, et pumba surm on uksetaga.
Et mis hetkel, koguaeg piniseb?
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
las piniseb nii kaua kui tahab.
minu teada Hr.Log sõidab juba pikemat aegaa pinisevaga või vahetas juba ära.
seni kui käib las käib. pump on kinnine ja midagi seal eriti teha ei anna.
võid muidugi ta korra maha võtta ja tillukesest august sisse piiluda, et midagi labaade vahel ei ole. ja tasakesi ka tagurpidi läbi puhuda. aga eriti õrnalt.
minu teada Hr.Log sõidab juba pikemat aegaa pinisevaga või vahetas juba ära.
seni kui käib las käib. pump on kinnine ja midagi seal eriti teha ei anna.
võid muidugi ta korra maha võtta ja tillukesest august sisse piiluda, et midagi labaade vahel ei ole. ja tasakesi ka tagurpidi läbi puhuda. aga eriti õrnalt.
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Mul töökaaslane sõitis undava pumbaga pea kaks aastat enne kui tee peale jäi.
Õnneks oli tal uus pump pagassis ja vahetas tee ääres ära.
Audi 100 2.3 oli.
Kui kustub siis äkki nii et kahtlane ja alati pead mõtlema, kas venitab sõidu ära või ei.
Õnneks oli tal uus pump pagassis ja vahetas tee ääres ära.
Audi 100 2.3 oli.
Kui kustub siis äkki nii et kahtlane ja alati pead mõtlema, kas venitab sõidu ära või ei.
Viimati muutis audivana, 10 Jaan 2011, 19:26, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III GTI Edition 110kw
Mu autol ta algusest peale pinisenud ehk siis 3,5 aastat ja siiani pole midagi juhtunud
-
- Huviline
Pinisemine muutus aina valjemaks, kuni lõpusk enam ei kannatanud gaasi vajutada, mootoril lihtsalt ei olnud jõudu. Kakkusin siis pumba lahti ja puhastasin ühe filtri ära, mis oli äärmiselt kinni kui kinni. Panin pumba tagasi ja kõik korras ja lootus oli ka kohe, et hääl kadunud, aga väike ots sõidetud, pinin jälle tagasi. Õnneks seekord selline õrnem:)
Korras kõrgsurve bensiinipump ei tee töö ajal mingitki häält. Kui iniseb,undab,on selle vastupidavus ainult loterii.
-
- Huviline
Just, seda arvan mina ka. Olen sirvinud neid uusi bensupumpi. Tekkis küsimus, et 2E mootorile pakutakse nii 1,2; 3 kui ka 3,5 bar töörõhkudega pumpasid. Et milline see õige osta oleks, kui kunagi seda vaja tõesti läheb?
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
täis purskega moootorile see 1,2 kindlasti ei lähe.
eks kes kataloogidele ligi saavad ütlevad täpsemalt siis kas 3 või 3,5 samas ega see 0,5+ või - ei oska kommentaarida:)
eks kes kataloogidele ligi saavad ütlevad täpsemalt siis kas 3 või 3,5 samas ega see 0,5+ või - ei oska kommentaarida:)
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm62349kuus
- Auto: seat leon 1,9 d 77 kw, 2007.a.
las piniseb. kui pump ei tööta ,siis on kõik. uut enne ära osta kui oled paagis käinud vaatamas. suht erinevad. korralikus poes peaks teadma muidu kuju ja survet. kui pumba ees olev filter ära puhastada ,siis peaks parem saama.
paaki ei tohi üldjuhul tühjaks sõita. arvesta sellega kui sõidad paagi tühjaks ,siis pane põhimõtteliselt raha valmis pumba jaoks.
oma kogemused.
paaki ei tohi üldjuhul tühjaks sõita. arvesta sellega kui sõidad paagi tühjaks ,siis pane põhimõtteliselt raha valmis pumba jaoks.
oma kogemused.