praegu on ta selline

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Plastikukrunt, mida olen mina seni kasutanud, ei vaja mingit lihvi, seda pole plastikul peaaegu nähagi. Lihvida on vaja täitekrunti, millele läheb omakorda aluskrunt peale.Huligaan kirjutas:kõigepealt puhastad ära, siis silikonieemaldajaga puhtaks 4 korda ca
Siis peale läheb spetsiaalne plastiku krunt, selle lihvid ilusti siledaks ja alles siis läheb õige värv peale.
Nii olen mina teinud
R
Ega selle plastiku ja metalli värvimise vahe suur olegi. Kodustes tingimustes on tavaliselt takistuseks temperatuur ja tolm. Alla +20 kraadi ei hakkaks mina värvimisele mõtlemagi.Pealik kirjutas:Tänud Huligaan. Liistude värvimiseks ei pea just elukutseline maaler vast olema, metall pindadega asi vist kordi keerulisem ja kodustes tingimustes ei hakkaks proovimagi.
Kui kellelgi veel miskit tarka lisada siis ootan huviga.
Laias laastus ta nii ongi: karestamine, krunt, värv, lakk. Aga enne kruntimist peab kindlasti ka silikoonieemalduse tegema, muidu võib hiljem värvimine ebaõnnestuda. Värvi olen seni lasknud 1,5 - 3 kihti, lakki samamoodi (1,5 tähendab seda, et esimene kiht tuleb peale udutada, parandab naket ja järgmine juba nn päriskiht). Plastiku puhul kõige esimeseks kihiks spets plastikukrunt.Pealik kirjutas:Kas siis enne karestada ja siis krunt + värv + lakk? Mitu kihti värvi peaks panema? Keegi võiks põhjalikumalt lahti seletada tööde järjestuse. Omal ka ammu plaanis alumine must palsti ring ja ülemine liistu ring ära värvida. Kompressor ja püstol olemas, spreiga vist ei tasu jamama hakata
See on jah spets aine, atsetooniga ei soovita plastiku kallale minna. plastikukrundile ja värvikrunt peale.Pealik kirjutas:Kas see silikonieemaldaja on mingi spets aine või sobib ka atsetoon või muu taoline? Ainult plastiku krundist siis ei piisa? Selle peale veel värvi krunt?
Räägi nüüd, miks just 4 korda puhastad?Huligaan kirjutas:kõigepealt puhastad ära, siis silikonieemaldajaga puhtaks 4 korda ca
Siis peale läheb spetsiaalne plastiku krunt, selle lihvid ilusti siledaks ja alles siis läheb õige värv peale.
Nii olen mina teinud
R