Golf IV tulede kõrguse regulaator
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
delete
Viimati muutis taivox, 22 Juun 2019, 15:56, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 122 korda
Re: Golf IV tulede kõrguse regulaator
Viimati muutis miilits, 23 Jaan 2011, 16:16, muudetud 1 kord kokku.
.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Milleks see asukoht vajalik, kui inimene tahab juhendamist, et mida kontrollima peaks?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
Võiks esmalt kontrollida kas reguleerijamootorid töötavad: lase nt süüde sees kellelgi seda nuppu keerata ning ise mine tulede juurde kuulama, kas miskit surinat kostub, võid kapoti all ka tulede katted eelnevalt eemaldada. Omal kippus tuli reguleerijahoova küljest lahti tulema ja siis paneb reguleerijamootor tühja. Hoob tuli lahti seetõttu, et eelnevalt manuaalselt olin võtmega tuled niivõrd äärmisesse asendisse reguleerinud, et mootor sikutas selle reguleerijahoova oma pesast välja. Muidugi tuli oli siis ka päris viltu juba sees ja näitas päris nina ette maha.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
Ja juhul kui vanad tuledesees asuvad regull mootorid on katki(ei tööta) siis mul peaks müüa olema 2tk.
delete
Viimati muutis taivox, 22 Juun 2019, 15:56, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Toyota Avensis '08
See pruun-valge läheb kaheks musta värvi , mis on ühenduses kontakt nr 2 mõlema tuleregulaatoril. Vähemalt, nii ma sain skeemis aru.
Siin on inglise keelne elektriskeem http://volkswagen.msk.ru/electro/wd_g4_98.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Äkki on abiks.
Siin on inglise keelne elektriskeem http://volkswagen.msk.ru/electro/wd_g4_98.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Äkki on abiks.
Viimati muutis CHORT, 06 Mär 2011, 17:09, muudetud 2 korda kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kõigepealt ikka veendu, kas tuledes mootorid on sees, sest jutu järgi pole nad nagu sul töötanudki.
Olen paar korda sellise juhuse otsa sattunud, kus kurdetakse, et mootorid ei tööta. Lähemalt uurides tuli välja, et olid paigaldatud uued tuled, mis on teadagi ilma mootoriteta.
edit: miks sa üldse arvad, et kõigis juhtmetes peab mingi vool sees olema. Kuna nupp on valgustusega, vajab see ju mass ühendust,.......edasi mõtle ise, kas su haridus, lubab auto elektriga ohutult mässata.
Olen paar korda sellise juhuse otsa sattunud, kus kurdetakse, et mootorid ei tööta. Lähemalt uurides tuli välja, et olid paigaldatud uued tuled, mis on teadagi ilma mootoriteta.
edit: miks sa üldse arvad, et kõigis juhtmetes peab mingi vool sees olema. Kuna nupp on valgustusega, vajab see ju mass ühendust,.......edasi mõtle ise, kas su haridus, lubab auto elektriga ohutult mässata.
Viimati muutis jussike, 06 Mär 2011, 17:09, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Loll küsimus aga kas sa ikka kaitsme vaatasid üle? Tuled ei tohi olla päevasõidu asendis vaid peavad olema sisse keeratud pooltuled?
Kas neljandas klemmis (kollane juhe ) ikka oli pinge olemas?
Kas neljandas klemmis (kollane juhe ) ikka oli pinge olemas?
Viimati muutis Wizard, 06 Mär 2011, 17:13, muudetud 3 korda kokku.
Br.
delete
Viimati muutis taivox, 22 Juun 2019, 15:55, muudetud 3 korda kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kordan ennast:
jussike kirjutas: Miks sa üldse arvad, et kõigis juhtmetes peab mingi vool sees olema. Kuna nupp on valgustusega, vajab see ju mass ühendust,.......edasi mõtle ise, kas su haridus, lubab auto elektriga ohutult mässata.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
delete
Viimati muutis taivox, 22 Juun 2019, 15:55, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
1. Klemm nr 1 Pruun juhe peab olema mass.
2. klemm nr 4 kollane 12v kui süüde on sees ja tuledelüliti keeratud pooltulede peale ja suunatulede kang on ka pooltulede peal
3. klemm nr 2 pruun/valge läheb reg mootorisse/tuledesse
2. klemm nr 4 kollane 12v kui süüde on sees ja tuledelüliti keeratud pooltulede peale ja suunatulede kang on ka pooltulede peal
3. klemm nr 2 pruun/valge läheb reg mootorisse/tuledesse
Viimati muutis Wizard, 06 Mär 2011, 18:18, muudetud 1 kord kokku.
Br.
-
- Huviline
- Auto: Passat VR5 4Motion / Golf Plus 1,6FSI
- Kontakt:
Äkki ma olen pimedusega löödud, aga sellel skeemil ma tulede regulaatoreid küll ei leia.CHORT kirjutas:See pruun-valge läheb kaheks musta värvi , mis on ühenduses kontakt nr 2 mõlema tuleregulaatoril. Vähemalt, nii ma sain skeemis aru.
Äkki on abiks.
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi