esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Beetle 1302 71 ja T2 79 ning New Beetle 99a 1,9tdi
- Tänanud: 1 kord
esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a
passatil 89-95 miskip?rast k?iguvahetus s?steem ehitatud trossidega
esimene k?ik l?heb v?ga kehvalt sisse, vahest l?heb 1 asemel sisse 3.
kui kangi liigutada vasakule paremale siis kasti peal liigub s?steem ?less alla
kui kangi liigutada ette taha siis liigub s?steem kasti peal vasakule paremale
et kui esimene k?ik l?heb kehvalt sisse siis s?steem kasti peal liigub liiga v?he ?less? annab seda sammu reguleerida seal?
esimene k?ik l?heb v?ga kehvalt sisse, vahest l?heb 1 asemel sisse 3.
kui kangi liigutada vasakule paremale siis kasti peal liigub s?steem ?less alla
kui kangi liigutada ette taha siis liigub s?steem kasti peal vasakule paremale
et kui esimene k?ik l?heb kehvalt sisse siis s?steem kasti peal liigub liiga v?he ?less? annab seda sammu reguleerida seal?
Mul on ka Passat `93a aga sellist probleemi k?ll pole k?ik k?igud t??tavad h?sti. Sul v?ib olla et m?nel trossil on see kest katki ja sinna l?heb vesi ja sodi mis ei anna k?ike l?litada. Igatahes mul on veel sellel trossil mingi selline topelt k?ri peal. Aa lasksin veel sinna k?igukasti peal kus see pulk seal on millega ta neid k?ikke l?litab mingid ?li n??d k?igud sellised nagu mersul 

minu aeg on siin ümber saanud
sorry kaupz parandame siis ennast mul esimene k?ik l?heb sisse nagu mersul, kui mersuga s?ita oled saand siis tead kuidas need k?igud onOriginally posted by kaupzmillised need mersu k?igud on siis ?Originally posted by niinekas
Aa lasksin veel sinna k?igukasti peal kus see pulk seal on millega ta neid k?ikke l?litab mingid ?li n??d k?igud sellised nagu mersul![]()
t??l on samasugune 93a ja ka 95a m?lemal sama teema, et esimen k?ik l?eb s....asti sisse

minu aeg on siin ümber saanud
point j?rgmine: k?imari peal on k?igusisteem(ei oska ?iget nime anda) kuhu trossid j?uavad. seal on plastik puksid mis on kulunud ja t?nu sellele hakkavadki k?igud kehvalt k?ima. kui oled leidur siis aretad midagi kui ei siis maksab see terve vidin(pukse eraldi ei m??da) ca 1t. lammarist seda ei saa sest antakse koos k?imariga kaasa. karta on et k?igud hakkavad edaspidi veel kehvemalt k?ima. v?ike ?li suts ei teeks hetkel muidugi paha
-
- Huviline
- Auto: Beetle 1302 71 ja T2 79 ning New Beetle 99a 1,9tdi
- Tänanud: 1 kord
enne ma igasugu jutte uskuma ei j??nud kui ise mutrit keeramas k?isin
PILT LIIGENDITEST K?IMARI PEAL
pool minutit m?tlemis aega kuhu poole mis k?igu puhul miski liigub. keerasin selle mutri (?lemise noole juures) lahti ja liigutasin piklikus avas vasakule, nii et k?igukangi vasakule liigutades j?uaks ta varem ?igele positsioonile.
asi sai 4+
kuigi venekeelses passati remondi?pikus oli paar lk juttu kuis mis tegema peab, ja et peab olema spets rakis jne jne
oht on ilmselt selles et kui liiga palju liigutada siis l?heb 1. k?igu asemel sisse R
teise alumise noole juures on see plastmassis liugur milles siin juttu tehti ja mis ?ra ka kulub
PILT LIIGENDITEST K?IMARI PEAL
pool minutit m?tlemis aega kuhu poole mis k?igu puhul miski liigub. keerasin selle mutri (?lemise noole juures) lahti ja liigutasin piklikus avas vasakule, nii et k?igukangi vasakule liigutades j?uaks ta varem ?igele positsioonile.
asi sai 4+
kuigi venekeelses passati remondi?pikus oli paar lk juttu kuis mis tegema peab, ja et peab olema spets rakis jne jne
oht on ilmselt selles et kui liiga palju liigutada siis l?heb 1. k?igu asemel sisse R

teise alumise noole juures on see plastmassis liugur milles siin juttu tehti ja mis ?ra ka kulub
Re: esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a
Kaevasin vana teema ülesse. Nimelt passatil 92 a. 1,9 td,käigulülitused imelikud, kui käiku panna "sõida kangiga pool salongi läbi
". Ühesõnaga käigulülitused on ebakorreksed ja teiselt komandale läheb ka raskelt.
Kas mul on see käigukangi all see jurakas kulunud või trossid väsinud? Nagu aru olen saanud, üks nendest trossidest kipub väsima, siis milline?
Trosside reguleerimist olen ka siit foorumist otsinud aga ei leidnud. See postitus oli kõige lähemale mu probleemile aga siin on vist pilt aegunud.Kena oleks kui saaks kuskilt piltidega näpunäiteid,mis ja mida näppida, et asi korda saada.
Vabandan ette,sest ise ei ole arvutiga ja võõrkeelega eriti sinapeal ja ei oska asja kuskilt leida. Ehk kellelgil on mu probleemide lahendamiseks natuke abi pakkuda.

Kas mul on see käigukangi all see jurakas kulunud või trossid väsinud? Nagu aru olen saanud, üks nendest trossidest kipub väsima, siis milline?
Trosside reguleerimist olen ka siit foorumist otsinud aga ei leidnud. See postitus oli kõige lähemale mu probleemile aga siin on vist pilt aegunud.Kena oleks kui saaks kuskilt piltidega näpunäiteid,mis ja mida näppida, et asi korda saada.
Vabandan ette,sest ise ei ole arvutiga ja võõrkeelega eriti sinapeal ja ei oska asja kuskilt leida. Ehk kellelgil on mu probleemide lahendamiseks natuke abi pakkuda.
-
- Huviline
- Telefon: 55587693
- Auto: VW vento 1.9TDI 66kw 94a. Volvo C70 2.3T5 ca 200kw
Re: esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a
razza kirjutas:Kaevasin vana teema ülesse. Nimelt passatil 92 a. 1,9 td,käigulülitused imelikud, kui käiku panna "sõida kangiga pool salongi läbi". Ühesõnaga käigulülitused on ebakorreksed ja teiselt komandale läheb ka raskelt.
vaata, kuhu need trossid lähevad- käigukasti peale. seal trosside otste kinnituste juures on ka reguleerimis võimalus, nö soon.
või teine võimalus, helista mulle 55587693
ma ka kuressaares ja võin aidata.