Liistud

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
corvuscorax
Huviline
Auto: Endine: Golf II '85 1,6 bensiin 55kW M: EZ Kk: 4R Endine: Audi 80 1,8 bensiin 66kw Praegu: VW Touran '04 1,9 TDI 77kw

Liistud

Lugemata postitus Postitas corvuscorax »

Ostuhetkel ei pannud tähele... lihtsalt ei pidanud seda osa kerest tähtsaks vist, aga TaunoT endine auto on nüüd minu.Pilt
Pilt
Juuresolevatelt piltidelt on näha, et ühel pool on liistud ja teisel pool ei ole. Küsimus: mis värk nende liistudega üldse on? St. ma saan aru, et vanematel mudelitel liiste pole, aga kumba teha, kas liistudest loobuda või muretseda teisele poole ka liistud.

Ühest küljest mulle nagu ei meeldi liistud - ma olen töötanud auto pesulas ja tean, et sellised plastikosad koguvad enda alla kohutavalt igasugust prahti, mis omakorda kogub sinna liistu alla niiskust ja aitab ka uksel korrodeeruda. Või saab neid liiste kuidagi nii paigaldada, et sinna liiv ja prügi alla ei läheks?
Viimati muutis argo, 04 Mär 2012, 16:28, muudetud 1 kord kokku.

KaimzGTD
Huviline
Telefon: 56795932
Auto: Golf 3 GTD
Re: Liistud

Lugemata postitus Postitas KaimzGTD »

mina loobuks, kuna jh mainisid ära juba et koguvad igat jama sinna vahele ja ilma tundub nagu ilusam ka.

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

Nende laiade, uuema tüübi liistude alt tulevad välja tüübliaugud. Vanemat tüüpi masinatel ei olnud liiste kõige lahjema varustusega isenditel; parema varustusega isenditel olid need kleebitud.

Ma paneks mõlemale poole alustuseks ühesugused uksed.
Viimati muutis pppp, 09 Veebr 2011, 15:00, muudetud 1 kord kokku.

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Siis kui auto TaunoT käes oli, nägin korra oma silmaga kah seda... oligi vinge, et üks külg on vana tüübi oma, ilma liistuta ja lühikese klaasiga ja teine pool on pika klaasiga uks ja liistudega. "Stiili" edasi arendades võiks ühelt küljelt tiivalaiendid ka eemaldada :D
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

corvuscorax
Huviline
Auto: Endine: Golf II '85 1,6 bensiin 55kW M: EZ Kk: 4R Endine: Audi 80 1,8 bensiin 66kw Praegu: VW Touran '04 1,9 TDI 77kw

Ust tahan nagunii vahetada, aga sellega on aega. Liistude kohta küsisin lihtsalt ajaviiteks.
Tanel kirjutas:Siis kui auto TaunoT käes oli, nägin korra oma silmaga kah seda... oligi vinge, et üks külg on vana tüübi oma, ilma liistuta ja lühikese klaasiga ja teine pool on pika klaasiga uks ja liistudega. "Stiili" edasi arendades võiks ühelt küljelt tiivalaiendid ka eemaldada :D
Siis võiks ju üldse sünkroonist välja ajada ja ühele poole panna ka valuvelje ja topelttule kah.
Viimati muutis corvuscorax, 09 Veebr 2011, 16:19, muudetud 1 kord kokku.

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Kusjuures mõtlesin ka seda :D isegi stangedeni jõudsin, aga lai+kitsas oleks liiga nilbe ja lõpetasin kähku ära sel teemal. Veljega on ainult see teema, et nii ei tohi kahjuks ringi sõita, et ühel pool mingi muu teema on, kui teisel (ja see pole ka mingi nõme seadus, vaid üsna põhjendatud kui liiklusohutusele mõelda)
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

corvuscorax
Huviline

No alati võib ju panna siis ühele poole ilukilbid, mis valukaid meenutavad kuigi need on mu arust ikka nilbed asjad.

Mina jõudsin oma mõttega nii kaugele, et tegelikult võiks teha siis täiesti ebasümmeetrilise: Teha ühele poole ühe uksega sissepääs.

PRIM0
Huviline
Telefon: 56660496
Auto: vw golf mk1 2,0L G60 ,MB CLK 200 Kompressor

Lugemata postitus Postitas PRIM0 »

aaappii...head ideed lendavad siin ikka. :D

freeser
Huviline
Telefon: 5176554
Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo

Lugemata postitus Postitas freeser »

Mina paneks liistud, parklas jääb uks terveks vähemalt! Omad kogemused juba :mad:

corvuscorax
Huviline

freeser kirjutas:Mina paneks liistud, parklas jääb uks terveks vähemalt! Omad kogemused juba :mad:
See on muidugi argument küll. Sellele ei mõelnudki. No vaatan seda asja.

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

corvuscorax kirjutas:Mina jõudsin oma mõttega nii kaugele, et tegelikult võiks teha siis täiesti ebasümmeetrilise: Teha ühele poole ühe uksega sissepääs.
Midagi sellist?
http://foorum.volvoclub.ee/viewtopic.ph ... 567#p62567" onclick="window.open(this.href);return false;
:D

corvuscorax
Huviline

Keegi on sellise auto juba välja mõelnud, millel ei saa juhi tagant väljuda? Hmm, päris huvitav ja ohutu, et inimene, kellel pole tahavaate peeglit väljub teepeenra poolselt küljelt.

PRIM0
Huviline
Telefon: 56660496
Auto: vw golf mk1 2,0L G60 ,MB CLK 200 Kompressor

Lugemata postitus Postitas PRIM0 »

see volvo oli politsei autoks mõeldud ja see veider uste asetsus oli mõeldud selleks , et kaabakaid oleks lihtsam autosse susada.Kusagilt on selline asi meelde jäänud. :smirk:

tanel12
Huviline
Auto: E30

Lugemata postitus Postitas tanel12 »

Sul lihtsam oma auto kohta teema poleks teha? või on mõnusam iga asja kohta eraldi teema teha? :D

Vasta

Mine “Kere & Sisu”