esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kaupz
Huviline
Auto: Beetle 1302 71 ja T2 79 ning New Beetle 99a 1,9tdi
Tänanud: 1 kord

esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a

Lugemata postitus Postitas kaupz »

passatil 89-95 miskip?rast k?iguvahetus s?steem ehitatud trossidega

esimene k?ik l?heb v?ga kehvalt sisse, vahest l?heb 1 asemel sisse 3.
kui kangi liigutada vasakule paremale siis kasti peal liigub s?steem ?less alla
kui kangi liigutada ette taha siis liigub s?steem kasti peal vasakule paremale

et kui esimene k?ik l?heb kehvalt sisse siis s?steem kasti peal liigub liiga v?he ?less? annab seda sammu reguleerida seal?

niinekas
Huviline

Lugemata postitus Postitas niinekas »

Mul on ka Passat `93a aga sellist probleemi k?ll pole k?ik k?igud t??tavad h?sti. Sul v?ib olla et m?nel trossil on see kest katki ja sinna l?heb vesi ja sodi mis ei anna k?ike l?litada. Igatahes mul on veel sellel trossil mingi selline topelt k?ri peal. Aa lasksin veel sinna k?igukasti peal kus see pulk seal on millega ta neid k?ikke l?litab mingid ?li n??d k?igud sellised nagu mersul :D
minu aeg on siin ümber saanud

kaupz
Huviline

Originally posted by niinekas
Aa lasksin veel sinna k?igukasti peal kus see pulk seal on millega ta neid k?ikke l?litab mingid ?li n??d k?igud sellised nagu mersul :D
millised need mersu k?igud on siis ?
t??l on samasugune 93a ja ka 95a m?lemal sama teema, et esimen k?ik l?eb s....asti sisse

sigaelmar
Huviline

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

Minumeelest mersul k?igud nagu "kukuvad" sisse h?sti vabalt.
Jooksik...

kaupz
Huviline

peale 1. ja R k?igu k?ivad teised mul ka suht liiga kergelt

niinekas
Huviline

Lugemata postitus Postitas niinekas »

Originally posted by kaupz
Originally posted by niinekas
Aa lasksin veel sinna k?igukasti peal kus see pulk seal on millega ta neid k?ikke l?litab mingid ?li n??d k?igud sellised nagu mersul :D
millised need mersu k?igud on siis ?
t??l on samasugune 93a ja ka 95a m?lemal sama teema, et esimen k?ik l?eb s....asti sisse
sorry kaupz parandame siis ennast mul esimene k?ik l?heb sisse nagu mersul, kui mersuga s?ita oled saand siis tead kuidas need k?igud on :D
minu aeg on siin ümber saanud

kaupz
Huviline

olen punnsilmaga s?itnud aga taga istmel :P

erkki
Huviline
Auto: Passat´98 V6 Syncro

Lugemata postitus Postitas erkki »

Mul nagu sama asi,et esimene l?heb vahest kehvalt sisse. Aga asi nagu vahelduva eduga,kuidas kunagi. Samas vanemate passatil l?heb 1 k?ik v?ga h?sti sisse:P
Saare elanik

zazz
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas zazz »

point j?rgmine: k?imari peal on k?igusisteem(ei oska ?iget nime anda) kuhu trossid j?uavad. seal on plastik puksid mis on kulunud ja t?nu sellele hakkavadki k?igud kehvalt k?ima. kui oled leidur siis aretad midagi kui ei siis maksab see terve vidin(pukse eraldi ei m??da) ca 1t. lammarist seda ei saa sest antakse koos k?imariga kaasa. karta on et k?igud hakkavad edaspidi veel kehvemalt k?ima. v?ike ?li suts ei teeks hetkel muidugi paha

kaupz
Huviline

enne ma igasugu jutte uskuma ei j??nud kui ise mutrit keeramas k?isin

PILT LIIGENDITEST K?IMARI PEAL

pool minutit m?tlemis aega kuhu poole mis k?igu puhul miski liigub. keerasin selle mutri (?lemise noole juures) lahti ja liigutasin piklikus avas vasakule, nii et k?igukangi vasakule liigutades j?uaks ta varem ?igele positsioonile.

asi sai 4+

kuigi venekeelses passati remondi?pikus oli paar lk juttu kuis mis tegema peab, ja et peab olema spets rakis jne jne

oht on ilmselt selles et kui liiga palju liigutada siis l?heb 1. k?igu asemel sisse R :(

teise alumise noole juures on see plastmassis liugur milles siin juttu tehti ja mis ?ra ka kulub

razza
Huviline

Re: esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a

Lugemata postitus Postitas razza »

Kaevasin vana teema ülesse. Nimelt passatil 92 a. 1,9 td,käigulülitused imelikud, kui käiku panna "sõida kangiga pool salongi läbi :)". Ühesõnaga käigulülitused on ebakorreksed ja teiselt komandale läheb ka raskelt.
Kas mul on see käigukangi all see jurakas kulunud või trossid väsinud? Nagu aru olen saanud, üks nendest trossidest kipub väsima, siis milline?
Trosside reguleerimist olen ka siit foorumist otsinud aga ei leidnud. See postitus oli kõige lähemale mu probleemile aga siin on vist pilt aegunud.Kena oleks kui saaks kuskilt piltidega näpunäiteid,mis ja mida näppida, et asi korda saada.

Vabandan ette,sest ise ei ole arvutiga ja võõrkeelega eriti sinapeal ja ei oska asja kuskilt leida. Ehk kellelgil on mu probleemide lahendamiseks natuke abi pakkuda.

joss1357
Huviline
Telefon: 55587693
Auto: VW vento 1.9TDI 66kw 94a. Volvo C70 2.3T5 ca 200kw

Re: esimene k?ik l?heb kehvalt sisse. passat 93a

Lugemata postitus Postitas joss1357 »

razza kirjutas:Kaevasin vana teema ülesse. Nimelt passatil 92 a. 1,9 td,käigulülitused imelikud, kui käiku panna "sõida kangiga pool salongi läbi :)". Ühesõnaga käigulülitused on ebakorreksed ja teiselt komandale läheb ka raskelt.
Kas mul on see käigukangi all see jurakas kulunud või trossid väsinud? Nagu aru olen saanud, üks nendest trossidest kipub väsima, siis milline?
Trosside reguleerimist olen ka siit foorumist otsinud aga ei leidnud. See postitus oli kõige lähemale mu probleemile aga siin on vist pilt aegunud.Kena oleks kui saaks kuskilt piltidega näpunäiteid,mis ja mida näppida, et asi korda saada.

Vabandan ette,sest ise ei ole arvutiga ja võõrkeelega eriti sinapeal ja ei oska asja kuskilt leida. Ehk kellelgil on mu probleemide lahendamiseks natuke abi pakkuda.

vaata, kuhu need trossid lähevad- käigukasti peale. seal trosside otste kinnituste juures on ka reguleerimis võimalus, nö soon.
või teine võimalus, helista mulle 55587693
ma ka kuressaares ja võin aidata. :idea:

Vasta

Mine “Ülekanne”